Arkadaþlar bilmiyorum okudunuz mu? Bazý iðrenç insnalar yine pis ellerini Trabzonsporun üstünde gezdirmeye baþladý galiba.Bu iyi gidiþi çekemeyenler yine rahatsýz oldular sanýrým.Ýnþallah bu iðrenç kiþilikler bir an önce ortaya çýkartýlýp susturulur yoksa bu yönetim de küstürülecek!!!!!!!!!!
41 kere maaþallah!
Trabzonspor'un bugün olaðanüstü tüzük tadilatý yapýldý. Aslýnda Tüzük tadilat kongresi Þener yönetimine belli mesajlar verme kongresine dönüþtü.
Kongrede Divan baþkanlýk kuruluna yönetim adýna Genel Sekreter Hasan Yener tarafýndan Divan Baþkanlýk kuruluna verilen üyelik giriþ ve Yýllýk üye aidatlarýn yükseltilmesini öngören önergenin reddi kongrenin de rengini bir anda deðiþtirdi.
Bana bu bir iç hesaplaþma gibi geldi!
Tüzükte red edilen 2 madde var ki (41 ve 69 )neden red edildiðini bilen yok….
Red oyu veren bazý üyelerle konuþtum;. 'Hangi maddelere red oyu verdin biliyor musun'
Cevabý hayýr…
Madde 41: BAÞKAN en az beþ yýllýk üyeler ya da bir yýldan fazla yönetim kurulu üyeliði yapmýþ bulunan üyeler arasýndan ve genel kurula katýlma hakký bulunan Divan Kurulu Üyelerinin yüzde onun imzalý baþvurusu ile genel kurulca gizli oyla sevilen asil üyedir.
Madde 69: ADAYLIK BAÞVURUSU. Baþvuruda bulunan baþkan adaylarý, genel kurula katýlma hakký bulunan divan kurulu üyelerinin yüzde onunun imasýný taþýyan öneriyi ve en az üç yönetim kurulu asýl üyesini içeren aday listesini divan baþkanlýk kuruluna teslim ederler.
Ýþte yukarda ki iki önemli madde red edildi.
Neden edildi niye edildi bilen yok. Gerçi Avukat Sibel Suiçmez 69.maddeyi biraz antipatik buldu ve çýktý kürsüde konuþtu..
.
Geçmesi yada geçmemesi çok önemli deðil. Ama bir çok üyenin neye evet dediðini neye hayýr dediðini bilmemesi bende kuþku yarattý
O zaman iþ iç hesaplaþma için start verildi gibi geldi bana.
Trabzonspor'da Sadri Þener'in baþkan seçildiði 10 þubat 2007 kongresi aklýma geldi.
Hani Nuri Albayrak ve yönetiminin aklanmadýðý kongre.
Direkt Albayrak ekibi bu iþi organize etti demek hem ahlaksýzlýk hem de yargýsýz infazdýr bu. Onu demiyorum zaten bende.
Ama birilerinin yine düðmeye bastýðý kesin!
Trabzon'da geçici süre ile gömülen savaþ baltalar çýkarýlmaya baþlandý!
Þener ve ekibinin baþarýlý hamleleriyle adý unutulan bazýlarý yine sahne aldý tüzük tadilat kongresinde....
Bana göre maddelerin reddi, tüzükteki maddelerin iþe yaramazlýðýndan deðil, tüzüðün Þener ve ekibi tarafýndan hazýrlanmasýndan red edildi…
Öyle ya üye bilmediði maddeyi neden red etsin ki…
O zaman birileri kulaðýna ”Divan Baþkaný Cengiz Çebi oylarýnýza sunuyorum dediðinde sen red oyu vereceksin þeklinde bir cümle üfledi”
Oda öyle yaptý
Bu Þenerle hesaplaþmaydý! Ya da bu yönetime bir anlamda büyük destek veren Bakan Özak'la. Onlar olmazsa Trabzon olmaz çünkü!.
41 maddede kötü olan ne?
Red edenlerin bazýlarý 41.maddenin ne olduðundan kimi ilgilendirdiðinden haberdar bile deðildiler inanýn…
Birileri onlara üflüyor onlarda þeyhlerini dinliyor!
Þenir'ide küstürün beyler!.. Onu da bir an önce gönderin buradan!
Eðer bu iþi biri organize etmediyse hem Pazar günü hem de Ramazanýn ilk haftasý baþlarýna oruç vurmuþtur demekten baþka çaremiz kalmayacak…
41. Yýlda 41.madde red edildi.. 16. madde red edildi. Baþkan adaylýðýný zorlaþtýran 69.madde de red edildi.
Ne olduðu belli olmayan isimler Trabzonspor'a baþkan olsun istendi
41 Kere Maþallah…
Orhan Çavuþoðlu
spor61.net