Geçen günkü çýkan habere inanmadým...
O habere cevap olmuþ...
Bizim kralýmýz bu iþte...![]()
Bu Trabzon'da oynamak isterim
"Baþkan Sadri Þener, Trabzonspor'un adeta kaderini deðiþtirdi. Þehirde müthiþ bir þampiyonluk havasý var. Avni Aker Stadý, Avrupai bir görünüm kazanmýþ. Takým çok kaliteli. Bu sezonki Trabzonspor'da oynamayý çok isterim. Türkiye'de her zaman ilk tercihim Trabzonspor olur. Teklif gelirse geri dönerim."
Tek yol Trabzon
"Baþkan Þener kulübün kaderini deðiþtirdi. Bu Trabzonspor'da forma giymeyi çok isterim. Teklif gelirse seve seve dönerim".
Trabzonsporlu taraftarlarýn unutamadýðý isim Fatih Tekke, FOTOMAÇ'a çarpýcý açýklamalarda bulundu. Tam olarak iyileþmesine raðmen Zenit'te yedek kulübesinde oturan milli oyuncu, Türkiye'ye dönerse oynayacaðý tek kulübün Trabzonspor olacaðýný belirterek, "Zaten futbolu da mutlaka bordo-mavili renkler altýnda býrakacaðým" dedi.
Camia kenetlendi
Tekke, baþkan Sadri Þener'in Trabzonspor'un kaderini adeta yeniden çizdiðini ifade ederek, "Camia tam anlamýyla þampiyonluk için kenetlendi. Þehirde ve taraftarlarda müthiþ bir heyecan var. Avni Aker Stadý, Avrupai görünüþüyle futbol mabedi oldu. Takýmýn kalitesini ise söylemeye bile gerek yok" diye konuþtu.
Sanki gün sayýyor
"Bu Trabzonspor'da forma giymeyi çok isterim" diyen milli oyuncu sözlerini þöyle tamamladý: "Trabzonspor'un hiçbir maçýný kaçýrmýyorum. Eminim zamanla çok daha baþarýlý olacaklar. Transfer teklifi gelirse seve seve kabul ederim. Dönüþ tarihim ara transfer de olabilir sezon sonu da. Trabzon'u çok özledim."
CEVAT KOL
Helal olsun krala geçen gün çýkan haberlere az daha inanýyordum bekliyoruz seni kral Gökhanla çok iyi ikili olacaksýn. Seneye Fatih Tekke ve iyi bir sol açýkla avrupayý bile sallarýz.
Geçen günkü çýkan habere inanmadým...
O habere cevap olmuþ...
Bizim kralýmýz bu iþte...![]()
teκ κardeþ dгogнeda uпiтed
Vallahi kaynaða bakarak, pek gerçekci bir haber olduðunu söyleyemeyeceðim.
Üstelik üzerinde durulmasý gereken baþka bir nokta daha var.
Geçen güzn hem Fanatik gazetesinde hem de Lig tv adresinde G.S ile ilgili yapýlan haberlere bir tekzip getirilmemiþ.
Ama ne yalan söyleyeyim, yalan da olsa bu haberleri okumak keyfimizi yerine getiriyor.
haberler bence bi strateji ara transferde biþeler olabilir....
ama bende fatihin gs için ole bi söz söyledigini sanmam...
Diyrým Diyrým Demiyrým Niyeda Diyecuðum ...
Bir þehir takýmýndan fazlasý...
haber cevat kol haberi resimleri var ama doru yanlis orasi biraz celiskili cunku cevat = arkasini yazmiyorum
sonucta atay baskan zaminiydi galiba star gazetesinde calisirken yasakliydi antremanlara alinmazdi
Tekke zaten bunu hep söyledi ama basýn yalan yazmaya devam etti Tekke bize dönecektir
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
cevat kolun allah 1 dýþýnda dediði hiçbir naneye inanmam..![]()
Haber yalan olsa Fotomaç Cevat kol imzalý yayýnlamazdý doðru haber ayrýca Fatih Tekke hep diyordu bunlarý.
Fatih'in transfer olmak istemesi de, Trabzonspor'a dönmek istemesi de kendi hakkýdýr.
Ýþin özü nedir?
Fatih gitmek için çok uðraþmýþ, ardýndan da hiç istemediði bir kulübe satýlývermiþtir. Takýmý Süper Kupa'yý almýþtýr; ama 1 dakika bile oynayamamýþtýr. Böyle olunca da oradan ayrýlýp, Türkiye'ye dönebilmek için gündem yaratmasý anormal deðildir. Normalde bu her iki tür haberi de menajerler yapar. Farký, bu sefer haberi Fatih'in kendisi yapýyor ve bir anda gündemimize oturuyor.
Ben her iki açýklamanýn da yapýlmýþ olabileceðini düþünüyorum ve Fatih'e bol þans diliyorum. Bundan sonra "Money Talks".
sonraki sene sözleþmesi bitiyor.
satmazsa bedavaya elinden kaçýrýr.
muhakkak para kazanmak isteyecektir zenit.
ama bu sefer 7-8m eurolar isteyemeyecektir.
3-4 e gider.
ama sanmam ki trabzonspor 32 yaþýnda fatih e o parayý versin.![]()
Fotomacmý? yorum yapmaya deðmez doðru haberi yokki gazetenin FOTOROMAN![]()
2 gün önce Fanatik yazýyor inanmýyoruz.Þimdi iþimize gelen haberi Fotomaç yazýyor inanýyoruz.
Hangisi doðru hangisi yalan anlayamadým..
Yaþamak Direnmektir!
Böyle þeylere çok takýlmana gerek yok Kaan.Anlayan anladý zaten.
Yaþamak Direnmektir!
cevat kol a inanmaaaam..
fanatikte lig tv de vatanda manþet haber gördüm.
fatih bi þekilde tekzip etmedi o haberi..
cevat kol kim yahu.??
bu takýmýn bi köþesine darbe vurabilmek için her naneyi yaptý aylardýr.
lafýna i-nan-mam..
Arkadaþlar ne buluttan nem kapmaya ne de güneþi görünce kýþ havasýnda þortla gezmeye gerek yok.
Keskin yorumlar için, biraz bekleyelim isterseniz.
Kaancým yazýlan mesajlarý deðilde alakalý konuyu yorumlaman daha iyi olacaktýr.![]()
Yaþamak Direnmektir!
"Çalýþmadan, öðrenmeden, yorulmadan rahat yaþamanýn yollarýný aramayý alýþkanlýk haline getirmiþ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)