bence bildik bir Fatih Tekke klasiği şaşırmadım
Allah işini gücünü rast getirsin ne deyim.
Roberto Carlos'tan sonra bir yıldız daha FANATİK'e konuştu...
Yabancı bir takımla Avrupa Kupası kazanan tek Türk futbolcusu olarak tarihe geçen Fatih Tekke sonunda patladı: "Zenit’te paslanıyorum. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Galatasaray’dan teklif bekledim ama..."
Türk Futbolu’nun yetiştirdiği en yetenekli golcüler arasında yer alan Fatih Tekke, su sıralar futbol oynamak için can atıyor. Trabzonspor’dan rekor bir bonservis ücretiyle Zenit’e transfer olan tecrübeli futbolcu son dönemde yaşadığı sıkıntılarla ilgili FANATİK’e çok ilginç açıklamalar yaptı. Kendisini bomba gibi hissettiğini söyleyen Tekke “Hocam Dick Advocaat’ı artık anlamakta zorluk çekiyorum. Sakatlandığımda oynamıyordum fakat şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Yine de takımda yer bulamıyorum. Artık kasıt arıyorum. Kulübede adeta paslanıyorum. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Türkiye’ye de dönebilirim” ifadesini kullandı.
Maçı merak etti: Tekke, Süper Kupa’yı kazandıktan sonra Trabzon-Ankaragücü maçının sonucunu Yazıişleri Müdürümüz Mehmet Demircan’dan öğrendi...
Hem UEFA hem de Süper Kupa’yı yurt dışında kazanan tek Türk oyuncu olarak tarihe geçen golcü, Trabzonspor’u unutmasının mümkün olmadığını da sözlerine eklerken “Maçlarını hiç kaçırmıyorum. Müthiş transferler yapıldı. Zaten sezona çok iyi başladılar.Üst üste 1-2 maç daha kazanırlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olurlar” diye konuştu. Fatih Tekke, Galatasaray’ın Milan Baros’la anlaşmasına bir türlü anlam veremediğini söylerken, “Şaşırdım. İtiraf etmeliyim beklentim vardı. Galatasaray’dan teklif gelmiş olsaydı kabul edebilirdim” dedi.
Mehmet
DEMİRCAN
bence bildik bir Fatih Tekke klasiği şaşırmadım
Allah işini gücünü rast getirsin ne deyim.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
İnanmadım bu habere....
Fatih=TRABZONSPOR değil .
Adamın geçim kaynağı istediği yerde oynasın.Bize ne.
unutun artik fatihi
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Dogruysa gercekten yazik.Fatih'e yakismamis.
Bir futbolcu fenerde oynarım der,cimbomda oynarım der,beşiktaşta oynarım der her şekilde saygı duyarım,banane?
Ama Fatih'in ''keşke beni şu takım alsa'' diyerek kendini bu kadar basit duruma düşüreceğini asla tahmin etmiyorum.Cımbızlanmış bir cümle olabilir.
Ha ayrıca varsayalım galatasarayın teklifini kabul etmiş olsaydı Trabzonspor maçında nasıl oynayabilecekti onuda merak etmiyor değilim.
Konu Mehdi tarafından (04.09.2008 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.
T R A B Z O N S P O R
inşallan haber doğru değildir yoksa fatihin gözümüzdeki değeri düşer..........
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
ya çok sinirlerim bozuldu bizim fatih türkiyede Trabzonspor'dan başka takımda oynamam diyen birisiydi.. biri fatihe ulaşıp sorsun ya bu haber doğru mu diye.. lahavle..
Konu Mehdi tarafından (04.09.2008 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
cümlenin kuruluş şekli böyleyse çok yanlış. ama aslında böyle demiş manşette çevirmişler gibi “Şaşırdım. İtiraf etmeliyim beklentim vardı. Galatasaray’dan teklif gelmiş olsaydı kabul edebilirdim”. bunu söylemesi de yanlış bana göre o ayrı mesele.
ama zamanında tv'ye yaptığı açıklama da vardı ki yaralayıcıydı. "trabzonspor'dan ayrılacam, bu gada net."
Adım gibi eminim Fatih bu haberi yalanlar...
cümle içinde geçen ufak bir kelime oyunudur bu...
Hele fanatik olunca işin içinde her türlü çirkeflik beklenir...
Eskiden Sungu61 idi ....
bencede kelime oyunu Fatih gibi bir adam cimbom beni alsaydı demez,farzedelim dedi,yapılacak bişey yok seneye gelir trabzona ucuz bir paraya
@zafercalikoglu
@trabzonspor
İstanbul'da geyse taraftarının Gökdeniz'le birlikte ona yaptığı muameleden sonra böyle bir açıklama yaptıysa...aklım almıyor büyük ihtimalle bu cümle asparagas.Esasen bir taraftar olarak benim açımdan pekte önemli değil fakat kendisi açısından büyük soru işaretleri
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
kusura bakmayi narkadaslar ama unutum munutun felan dinlemem... Fatih bir Trabzonsporludur ve öyle kalacaktir benim icin... Türkiyede baska bir kulüpte oynarsa ona kin beslerim... Fatih bizim evladimiz ve öylede kalacak... bence, paslaniyorum beni Türkiyeye alin diyorsa Sadri baskan bunca bombalardan sonra birde Fatih bombasi patlatsin...
ozaman bi 20 sene daha sampiyonluk istemeyim takimimdan ( tabii bu lafin gelisi )
Konu Mehdi tarafından (04.09.2008 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir.
Keşke 'keşke Trabzonspor beni alsaydı' deseydi.
bu konuşma dili fatihe ait olamaz..her iddasına da varım
Fatih Tekke'den bende böyle birşey beklemiyorum açıkcası..
Ama söylemişse eğer bunada yorum yok..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Fatih hakkaten söylendiği gibi kulübede resmen paslanıyor. Belki de kariyerinin en canlı yaıllarını kulübede oturacağı sıra yaşayacaktı... Şu bahsedilen habere gelince profesyonel bir topçu böyle bir konuşma yapması onu küçük duruma düşürür ki Fatih Tekke öyle bir cümle kullanacağını zannetmiyorm. Onu biraz tanıyanlar da öyle düşünür.
Unutulmıcak birşey var. Tamam röportaj yapmışsındır, konuşmuşsundur. Ama konuşulanların yarısı çoğu gazete de gambazlamadır. Trabzon'daki çoğu yerel gazeteler gibi...
DRAGO GABRIC
bırak fatih tekkeyi tüekiyede büyük takımlarda oynayan bir adam özellikjle yurt dışına gidip keşek beni alsaydı diye acıklama yapmaz, bu trabzomspor tarafatrının şefkini kırmaya yönelik bir harekettir,
herkes biliyor, vira Bismillah, yektık gemileri, bizi duruduramazlar, yattarayı asla durduramazlar. .
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Fatih'in gitmeyeceği tek Türk takımı gs ... buna adım gibi eminim ve de öyle ..
İnanılması zor hatta imkansız bir haber bu .
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)