Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pandomim sanatçısı turistlere eşek şakası...!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Pandomim sanatçısı turistlere eşek şakası...!

OTOSTOP yaparak ülke ülke, şehir şehir dolaşan 3 pandomim sanatçısı turist, Trabzon’da, üzerlerine sarılı gazete kağıtlarıyla sanatlarını icra ederken, yanmaktan son anda kurtuldu. Sokaktaki gösteriyi izleyenlerden birkaç kişi, sanatçıların üzerinden düşen kağıtları yakıp daha sonra ellerindeki çakmakla taciz etti. Polisin müdahalesi üzerine tacizciler kaçtı.
    Trabzon’a otostop yaparak gelen biri Polonyalı, biri İspanyol diğeri de İsrailli 3 turist, dün akşam kentin en işlek caddelerinden Uzunsokak’ta pandomim gösterisi sergilemeye başladı. Çok sayıda Trabzonlu'nun da merakla izlediği surrealist sanatçılar, vücutlarına sardıkları gazetelerle gösterilerini sunarken, izleyenler arasında yer alan birkaç kişi, önce yere düşen gazete parçalarını ateşe verdi, sonra da ellerindeki çakmakları, üzerleri gazete kağıdı ile kaplı oyun sahneleyen sanatçılara uzatarak korkuttu. Gelişmelerden endişe eden birkaç kişinin haber verdiği polisler olay yerine gelince sanatçıları taciz edenler kaçtı. Polonyalı Maciey Meru Adamczevski, İspanyol Elisa Becando ve İsrailli Sivan Yanik’i karakola getiren polis, ifadelerini aldıktan ve şikayetçi olmadıklarını öğrendikten sonra bıraktı.
    Dünyayı otostop yaparak gezdiklerini ve gittikleri şehirlerde sanatlarını sergilediklerini belirten Polonyalı sürrealist sanatçı 28 yaşındaki Maciey Meru Adamczevski şunları söyledi:
    “İstanbul’dan otostopla Trabzon’a geldik. Bütün dünyayı otostopla geziyoruz. Dün akşamda Trabzonlular'a sokakta bir gösteri yaptık. Bu sırada üzerimize sardığımız gazete parcalarından yere düşünler oldu. Bazı kişiler gazeteleri yaktı. Bir ara vücudumuza sarılı gazetelelere de çakmak uzattılar. Korktuk. Şaka yaptıklarını, bu şekilde gösterimize katıldıklarını düşünüyoruz. Daha sonra polisler geldi ve emniyete gittik. Çay ikram ettiler. Çok ilgilendiler.”

Ne kadar cahil insan var ülkemizde...

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

orada ben olacaktım bu turiste şaka yapanı döverdim...
      böyle salak insan olamaz ya
      ne zararı var sana gidip ateşle korkutuyorsun..
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

Gerçekten eşşek şakası yuh diyorum sadece. Bunun yanında İnsanlarda ne cesaret var otostop yapa yapa ülke ülke geziyorlar. Bir yerde deli cesareti gösteriyorlar. İlginç yani.

Yorum

Gülelim mi ağlayalım mı bilemiyorum
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

neden trabzonda????ne kadar aksi sacma bi iş varsa hep bizim orda oluyor...anlayan beri gelsin

Yorum

allahım ne desem bilemiyorumki
              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

Eşek şakası mı?
                Başlık hafif kalmış.
                Gazetede aynen bu şekildeydi haber.

Bence adam öldürmeye teşebbüs.Adam yakmaya hatta.

Ve benim adına toz kondurmadığım güzel Memleketimde.

Ya yansaydılar?

Yorum

Trabzon'un adı çıkmış dokuza, inmez sekize..
                  Turistler Trabzona neden gelmiş ki acep? Turistlere yapılan ayıp.

Yorum

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eşek şakası mı?
                    Başlık hafif kalmış.
                    Gazetede aynen bu şekildeydi haber.

Bence adam öldürmeye teşebbüs.Adam yakmaya hatta.

Ve benim adına toz kondurmadığım güzel Memleketimde.

Ya yansaydılar?
                    Olcay Abi, gerçekten çok haklısın.

Yazık oluyor, verilen emeklere, yapılan açıklamalara, çabalara yazık oluyor.

Her şeyden öte, ortada şaka konusu -ne kadar da saçma ve aptalca- olan şey can.

Yazık, vallahi çok yazık.

Yorum

Neyse ki ağızlarından ateş çıkarıp alev yutan göstericilerden değilmişler

Yoksa benzin bile dökerlerdi bu denyolar üzerlerine
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gülelim mi ağlayalım mı bilemiyorum
                        ortada gülünecek birşey yok bu ayılar temizlenmedikçe adam olmaz bizden..

Yorum

Hem trabzonumuzu hemde ülkemizi rezil etmişler utanmazlar böyle insanları aramızda barındırmamamk lazım

Yorum

Böyle var işte yontulmamış insanlarımız...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Dağdan indim şehire misali olmuş.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X