tebrikler....
Tuðba Muhçu Türkiye rekoru kýrdý
26 Aðustos tarihinde Trabzon'da baþlayan Sarsýlmaz Ateþli Silahlar Türkiye Þampiyonasý'nda sporcularýmýzdan Tuðba Muhçu büyük bayanlar kategorisinde 570 puanla Türkiye rekoru kýrdý.
Þampiyonanýn 4. günü sonunda Burak Erkol genç erkekler yatarak atýþta 584 puanla ikinci, 3x40 atýþlarýnda ise 1182.2 puanla üçüncü oldu.
Genç bayanlar yatarak atýþta Dilan Altýntaþ 582 puanla birinci, Merve Atasoy 576 puanla þampiyonayý üçüncü sýrada tamamladý. Atasoy 3x20 atýþlarýnda ise 515 puanla ikinci oldu.
Yýldýz erkekler yatarak atýþta Abdullah Metin 385 puanla altýn, Melih Kastan ise 375 puanla bronz madalya kazandý.
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
tebrikler....
Ýnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslýnda insaný insan yapan aðzýndan çýkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
tebrikler...
Kamu bimarýna canan devay-ý derd eder ihsan / Herkesin derdine derman olan sevglim
Niçin kýlmaz bana derman beni bimarý sanmaz mý? / Neden bana derman olmaz, beni hastasý sanmaz mý?
tbrikler!
iyi atiyoruz
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
tebrikler...bu sene herþey güzel gidiyo
Tebrikler Tugba
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Tebrikler.
Tabancayla mý, tüfekle mi? Trap mi? Hangi alanda rekor kýrýldý?
Stand-upçý baþkan istemiyoruz!
Sitedeki haberi aktardým Özkan abi benim de bilgim bu kadar
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Tebrikler...
tebrikler...
diðerlerinden farklý...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiði yerde inadým baþlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Þampiyonu TRABZONSPOR!
Tebrikler...
teκ κardeþ dгogнeda uпiтed
Tebrikler!!!
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
baka ýlden cýkmasý beklenemez ký buyuk haksýzlýk olur valla
tebrýkler
Tebrýkler gururumuzsun sende
Rejime el koyamadýgýmýz anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYÝN ÇOCUKLARI)
ÝSTANBUL AREL ÜNÝVERSÝTESÝ
Tebrikler Tuðba..
''Belki hiç birþey yolunda gitmedi ama hiçbir þey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Tebrik ediyorum. Ýnþallah bu baþarýlarýný olimpiyatlarda da gösterirsin Tuðba.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Tebrik ederim Tuðba.. Baþarýlarýnýn devamýnýn gelmesi dileði ile..
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
yakýþýr
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)