Ligin 3.haftasında Avni Akerdeyiz.sırada 3puanı beşiktaştan almak var
Ligin 3.haftasında Avni Akerdeyiz.sırada 3puanı beşiktaştan almak var
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Tam ben açıyordum.
Bu haftanın galibiyetini kutlarken bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
bu maci da kazanirsak artik kimse beni susturamaz..
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yattara yetişir inşallah.
Sıradaki....
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
sıra geldi kartala ,3 puan alıp yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum
İlk yarıdaki organize oyunumuzu sergilersek çok rahat yeneriz. Ama ikinci yarıdaki de tutuk oyunumuzla rakibe pozisyonlar verirsek işimiz zor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Nihal yenilirsek senden bilirim ona göre
Maça gelince,taraftarımız önünde 3 puanı alacağımızı düşünüyorum...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Banko 1. O kadar
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yeneriz valla...
İstersek iyi oynuyoruz.. Yeter ki isteyelim....
Avni Aker'deki bir derbide iyi oynamayı isteriz herhalde, değil mi...
İnşallah Yattara bu maça yetişir, ulan en sinir olduğum şey de hep biz kobay gibi kullanılıyoruz.
Geçen sene sivasa ilk biz gittik karda, bizimkilerin kulakları donunca diğer takımlar önlem aldılar.
Şimdi de halı saha işi çıktı. Kesin diğer takımların maçını başka bir ankara sahasında oynatırlar sakatlanmasın futbolcuları diye...
Lanet olsun böyle sisteme...
Dönelim başlığın konusuna,
Forvetimiz biraz daha uyanık olursa beşiktaş maçını ilk 45 dakikada bitiririz...
havaYı Yakaladıkk Hadeee HAdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:
Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnn
Avni Aker Cehennemi
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Defansimiz asıl bu macya kendini gosterecek. Ilk golu atarsak farka bile gidebiliriz. Bjk defansta hala sekiyor. Formda bir Yattara Gokhan Zan gibi bir adamı saga sola dondure dondure sakatlar.
13 Vitor Hugo
Bu maçı da alıp 3'te 3 yapmak istiyoruz.
-1461 TRABZON-
Takımdan yana korkum yok tek korkum taraftar takımı baskı altına alacak ve oyunlarını etkileyecek..
gene gecen sezonki gibi erken goller bulursak yeneriz,bu sefer defansimiz saglam
bu defans kolayına gol yemez..Beşiktaşıda yenerız ve yolumuza devam ederız..Kısa ve öz..
8taşı cok rahat gececez bundan sonra 9taş ve 10taş derler
sıra geldi kartala hadi hayırlısı...
NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...
Orta sahaya 1 Transfer +Isaac + Colmana biraz Güc depolamak= Galibiyet
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)