Türkiye'miz 2010 Dünya Kupasi Ön eleme maclarinda ilk macinda Ermenistan ile karsilasacak.
Mac 06.09.2008 Cumartesi günü TSI 19.00'da Erivan'in Hrazdan Stadi'nda oynanacak.
Türkiye'miz 2010 Dünya Kupasi Ön eleme maclarinda ilk macinda Ermenistan ile karsilasacak.
Mac 06.09.2008 Cumartesi günü TSI 19.00'da Erivan'in Hrazdan Stadi'nda oynanacak.
pek zorlanmayız sanırım
kücükleri sevindirme adetimiz var bizim belli olmaz ben korkuyorum bu mactan...
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Adı lazım değil rakip ülke hakkında hangi duyguları beslediğimizi anlatmaya gerek yok.Olabildiğince fazla gol atalım, 6-0, 7-0 olsun..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Ermenistan maçında San Marino'ya attığımızdan daha fazla atmalıyız...
En az 8...
1.gol:Karaktersizlikleri için gelsin..
Konu ÖmerFarukYılmaz tarafından (28.08.2008 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
EĞİTİM ŞART!!!
maç bizim olsunda nasıl olursa olsun....
Pek zorlanacağımızı düşünmüyorum. Ama sahada çok sakat futbolcumuz olursa pek şaşırmam. Türk milli formayı taşıyacak olan futbolcularımıza şimdiden kolay gelsin diyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ümit Milliler gibi bir kazaya uğramayız umarım...
Tek endişem Fatih Terim, tek engel o...
Milli takımdan soğudum.
O adam gitmeden de eski heyecanımı yaşayacağımı sanmıyorum.
Konuya gelince, bu takımın Ermenistan'ı yenememesi, o adamın kaprisleri sayesinde olur.
Bunun başka bir açıklaması yok.
"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Fatih Terim bizim futbolculara öyle bir gaz verir ki , bizimkiler adamları parçalar atar
Diğer takımlara acımayın atın atabildiğiniz kadar diyordu soyunma odasında çekilen görüntülerde . Acaba bu maçta neler diyecek
Hiç belli olmaz.Malta'nın yaptığı gibi yapmazlar umarım.
Yaşamak Direnmektir!
Ezeriz..........
ermenistan maca asilcak..Insallah ezeriz bu ... leri
Onu bunu bilmem bu maci kesin almamiz lazim ve ciddiyeti elden birakmazsak rahat bi sekilde aliriz. Fatih Terim Egemen'i kadroya alip oynatirsa, Egemen kesin 1 kelle alir bu macta
Fatih Terim gaz vermekte o kadar iyi olsaydı Yunan'a yenilmezdik.
Ermenistan maçındaki en büyük korkum Terim.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Sakatlık uzak olsun diyorum.
"Orada birisi farklı yürüyordur."
20 - 0 olsun, 21. golü isterim.. topumuzla, tüfeğimizle her şeyimizle oynamalıyız.. ezmeliyiz bunları, resmen ezmeliyiz.. haydi Türkiye'm..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
evet Spor fair Play'dir ama bu maci eze eze almamizi istiyorum !!!
.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Bunu 31 Ocak'ta, geçen senenin transfer dosyasına yazmıştım. Bu adama dikkat'84 doğumlu Pizelli, 2006 yılında Ararat Yerevan takımına Brezilya'nın 2004 yılında kurulan amatör bir takımından getirilmiş. Ermenistan'da geçirdiği başarılı sezonda ortasaha oyuncu olarak 28 maçlı ligde ( Her maçta oynadı mı bilmiyorum ) 22 gol atmış. Takımı ise 49 gol atabilip 4. olabilmiş. Ülkede çok sevilen Pizelli'yi Ermeniler Ermenistan vatandaşı ya yaptılar ya da yapmak üzereler. Eylül'deki Dünya Kupası elemelerinde bize karşı forma giyerse şaşırmayın
Bu da bulabildiğim tek videosu, ek bilgisi olan var mı?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Normal şartlarda rahat almamız gerek.Sinyor Terim bakalım neler çıkartacak şapkasından.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Rahat yenip,dünya kupası finalleri yolunda, iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)