Arpaköylü arkadaşlarımızın çokluğu ve çok yoğun bir şekilde istekte bulunmaları nedeniyle bu başlığı açtım. Hayırlı olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ordu-Arpaköylüler Buraya
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayırdır Ömer?
Dernek felan kuracaksın galiba.
Hayırlı olsun.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Çok şey isteriz başkan.Mesela köyümüze hastahane isteriz. Var mı yok mu bilmiyorum ama
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Açsınlar Çaykaralı. Herkes açsın kendi köyünün başlığını..
İlhan hastanemiz yok ama Süleymanla ben fahri sağlık ocağı hekimi görevi sürdürebiliriz belki
Camimiz ve okulumuz mevcuttur. Köy deniz manzaralıdır. Ama 10 kilometre uzaktanSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçsınlar Çaykaralı. Herkes açsın kendi köyünün başlığını..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallahGel seni de Arpaköylü yapalım, beraber takılalım?
yok saolasın ben köyümden memnunum...çaykara gorgoraslıyım...size iyi eğlenceler..ordulu çok arkadaşım var...
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Adaş Kabadüz'ün Yeşilyurt var. Ya da başka bi adıyla Artuk. Yokuşdibi beldesine bağlı. Orayı bilir misin? Ora da bizim köydür. Ama Arpaköy'den Kabadüz görünür. Herhalde fazla da uzak olmaya.
Arpaköy Cemiyetini kuruyoruz bakalım. Muhtar ve azasını da seçecez ona göreSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdaş Kabadüz'ün Yeşilyurt var. Ya da başka bi adıyla Artuk. Yokuşdibi beldesine bağlı. Orayı bilir misin? Ora da bizim köydür. Ama Arpaköy'den Kabadüz görünür. Herhalde fazla da uzak olmaya.
Arpaköy Cemiyetini kuruyoruz bakalım. Muhtar ve azasını da seçecez ona göreYakın yakın...
Kilitlenmezse konu,ihtiyar heyetinide kurarız...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhtiyar heyeti üyesi olacak kadar ihtiyar bir üyemiz var mı ki bizim?
Olmadı sembolik kurarız bir tane
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
Yorum