Posterdir.
![]()
Başlığı sürprizi merak ettiğim için açtım. Nedir acaba?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Posterdir.
![]()
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
poster...............
başka ne olabilir ki benim aklıma gelmiyor
bi futbolcu da onlar bize hediye edecektir belki)
gökhan ünal ve colman posteri olabilir
Belki yarin Gazete bizlere Bedavidir :-)
![]()
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
sanırım gecen ayda aynı şeyi yapmıştı fanatik.tam sayfa poster vericek tabiyki![]()
D-Smart Brugge maçını yayınlamıyor haberi olabilir mi?
Poster olsa bu kadar abartmazlar.
Özkan SÜMER
keşke bayrak verseler küçükte olsa stadta görüntü olur en azından
Dikkatinizi çekmiyor mu arkadaşlar?
" Şampiyonluk " kelimesi geçiyor posterin yanında.![]()
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Ula bu kansızlardan her türlü fitneyi beklerim. Çakma Nike forması vermesinler millete, sırf Trabzonspor yarın olimpiyatta forma satamasın diye
Ben de çok olumsuzum bugün, kusura bakmayın. Ama bunlara olan sinirim geçmiyor yaaa...
Veriyor :
http://www.dsmart.com.tr/futbol.aspx
Ayrıca konuyu birazdan kilitlerle ..
Çok gereksiz![]()
Ben de şampiyonluk kupasını vereceklerini söylemiyorum zaten. En son ne zaman " Lige şampiyonluk parolasıyla " diye başlayan bir poster tanıtımı gördük?
Konu Koray tarafından (15.08.2008 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
VaLLa ArkadaşLar başlığa dikkat edin bakın GÖKHAN ÜNAL VE COLMAN Gibi yıldızları diyor kadrosuna katan trabzonsporlulara müjdemiz var ben sanıorum qi yönetimin bile taraftardan sakladıgı ve maç zamanı açıklayacağı büyük bi transfer olacak ve büyük bi yıldız... öLe GeliOr bana katılan var mı_?
LaNeT evLaTs DÜŞÜK DOĞDUK ÖKSÜZ BÜYÜDÜK DAYILIĞI SİZDENMİ GÖRDÜK DAHA 6 YAŞINDAYKEN SİZ ANNE KUCAGINDA OYNAMASINI BİZ İSE ALLAHA İSYAN EDERCESİNE BAĞIRMASINI ÖĞRENDIK TEK KELİME YORUM YOK SİZ GERÇEK DUNYANIN TEK YALANI BİZ İSE YALAN DUNYANIN TEK GERCEGIYIZ NE SIZLER GIBI FILMDE ÖĞRENDIGIMIZ RAJONU KESERIZ NEDE TAKLIT YAPIP ÖZENTIYE GECERIZ BIZI TANIYAN BÖLE BİLSİN ÖLÜMÜNE YOL ALIP GİDENLERDENIZ VE HARBİ SEVENLERDENIZ LaNeT evLaTs
Yıllardır yaptıkları gibi , yine posterdir.
Klasik satış politikası... Yoksa süprizmiş hediyeymiş hikaye. Sadece gündemdeki popülaritemizden nemalanmak için bir yöntemdir diye düşünüyorum.
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Ya öLe Diorsunda Kardeşim posTer oLsa Yazardı Herhalde o Kadarda Salak DeğilLerdir...
LaNeT evLaTs DÜŞÜK DOĞDUK ÖKSÜZ BÜYÜDÜK DAYILIĞI SİZDENMİ GÖRDÜK DAHA 6 YAŞINDAYKEN SİZ ANNE KUCAGINDA OYNAMASINI BİZ İSE ALLAHA İSYAN EDERCESİNE BAĞIRMASINI ÖĞRENDIK TEK KELİME YORUM YOK SİZ GERÇEK DUNYANIN TEK YALANI BİZ İSE YALAN DUNYANIN TEK GERCEGIYIZ NE SIZLER GIBI FILMDE ÖĞRENDIGIMIZ RAJONU KESERIZ NEDE TAKLIT YAPIP ÖZENTIYE GECERIZ BIZI TANIYAN BÖLE BİLSİN ÖLÜMÜNE YOL ALIP GİDENLERDENIZ VE HARBİ SEVENLERDENIZ LaNeT evLaTs
adamlar istediğini de aldı işte.poster veriyoruz dese burda konu olmayacaktı ama şimdi merakla bekliyoruz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)