Acaba bir neden belirtilmişmi yoksa bizim alt yapımızı sağlam görüpde buraya takviye yapmak mı istemediler.
(Bürokrasi)
Haber aşağıda arkadaşlar...
Göreceğiniz gibi bölge bakımından Karadeniz yok ve doğal olarak Trabzonsporumuz'da yok.
Sebebi nedir bilemiyorum tabi. O yüzden sağlıklı bir yorum yapmak zor.
Umarım gelecek sezon biz de katılırız...
---
Akademi Ligi'ne katılacak kulüpler belirlendi
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi, 2008-09 sezonunda başlayacak ve 13-14-15 yaş kategorilerini kapsayacak olan Ulusal Futbol Gelişim Akademisi Ligi'nin kriter denetlemeleri tamamlayarak, bu lige katılacak olan takımlar belirledi. Aşağıda isimleri yazılı olan kulüpler Akademi Ligi'ne kabul edilmiş olup, yıldız işaretli takımlar denetleme kriterlerindeki (çalıştırıcı ve/veya tesis) eksikliklerini giderdikleri takdirde lige katılabileceklerdir.
MARMARA
1- Fenerbahçe SK
2- Galatasaray SK (*)
3- Beşiktaş JK (*)
4- Sakaryaspor (*)
5- Kocaelispor (*)
6- Bursaspor
7- Pendikspor (*)
8- Kartalspor (*)
9- İstanbul Büyükşehir Belediyespor (*)
10- İstanbulspor (*)
11- Sarıyerspor (*)
EGE
1- Altayspor
2- Göztepespor (*)
3- Karşıyakaspor (*)
4- İzmirspor (*)
5- Bucaspor
6- Turgutluspor (*)
7- Akhisarspor (*)
8- Nazillispor (*)
9- Denizlispor (*)
10- Manisaspor (*)
İÇANADOLU
1- Ankaragücü SK (*)
2- Gençlerbirliği SK
3- Hacettepespor
4- Ankaraspor
5- Eskişehirspor (*)
6- Boluspor (*)
7- Etimesgut Şekerspor(*)
8- Türk Telekomspor(*)
9- Konyaspor (*)
ÇUKUROVA
1- Adana Demirspor (*)
2- Gaziantepspor
3- GASKİ SK (*)
4- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (*)
5- Tarsus İdmanyurduspor (*)
6- Toroslar Belediyespor (*)
7- Adana Gençlerbirliğispor (*)
8- İskenderun Demir Çelikspor (*)
9- Adanaspor (*)
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=228&ftxtID=4661
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Acaba bir neden belirtilmişmi yoksa bizim alt yapımızı sağlam görüpde buraya takviye yapmak mı istemediler.
(Bürokrasi)
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
bu nedir yavv.karadeniz nasıl olmaz bu proje de???
İlginç...
Futbol ile yatıp futbol ile kalkan,Türk futboluna değerli isimler kazandıran Karadeniz bölgesi listede hiç yok...
Ard niyet aramak istemiyorum ama.....Neyse...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
ben art niyet aramak istiyorum!
fakat arayacak birşey de yok!
ülkemden nefret ediyorum konu spor olduğunda
"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Çok garip gerçekten yau.İç anadolu,çukurova var Karadeniz yok.
Yaşamak Direnmektir!
valla bakıyorum bakıyorum ama bi anlam veremiyorum bu duruma.
belki bizim düşünemediğimiz bi açıklamaları vardır ve bu açıklamayıda yaparlar!
Toros Belediyespor gibi bir takım bile orda düşünün yani. ben ilk defa duydum adını.
Karadeniz neden yok gerçekten merak ediyorum.
Futbolun beşiği Trabzon, futbol üzerine yatırımları buraya yapacaksın ki o yetenekleri daha kısa zamanda kazanasın.
ama birileri alakasız yerlerden zorla futbolcu yaratmaya çalışıyor.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bütün takımların kadrolarında en az bir Karadenizli ve de çoğu Trabzonlu futbolcu bulursun araştırma yapsan ama gel gör ki bu akademi ligi midir nedir burda yokuz ... ee iyi !!!
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
ya karadeniz bölgesinde vardı da gerekli görmemişlerdir. trabzonspor ismi var ya...
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
demek istediğini anlamadım ben
Gerçek budur. ☆
ya bunların zoruna gidiyor trabzonspor demek, onlar en cok fb bjk gs demek mutlku ediyor. . .
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
şöle düşündüm şimdi karadenizde en azından trabzonda herşey futbol her bölgenin futbol takımı var her bölgenin içinde ilçelerin futbol takımları var alt yapıları var belki o yüzden gerek duyulmadı ama bilmiyorum sadece bi düşünce ama çok ilginç
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Marmarada çokmu lazımdı ozaman, gese febe bejeke Akademi ligine
Gerçek budur. ☆
Her alanda bize yapılan terbiyesizlikler dizboyu, hergün yeni bir haberle kaşılaşıyoruz.Türk futbolunun en önemli isimlerini yetiştiren bölge olan Karadeniz'in listede olmaması büyük ayıp..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
ben bu işten hiçbirşey anlamadım.birde yıldız koymuşlar.tesislerini yeterli hale getiremeyenler katılamaz diye.nerdeyse tamamında yıldız var bu takımların.karadeniz bölgesinin neden olmadığı araştırılmalı.pek bilgimiz olmadığından dolayı yorum yapamıyorum.
ilginç futbollun besıgı yok .Korktular herhalde bızım cocuklar hepsıne fark atmasından
Karadenizin olmamayisinin nedenini ben size aciklayayim kendi capimda...
bunlar simdi seylerin onde gideni olduklari icin cogu zaman boyle pislik yapmaya calisan insanlardir...
bunlar bu sene heryerde karsimiza cikacaktir.. heleki Trabzonspor basarili olsun ve zirveye konsun ilk haftalar siz ondan sonra seyredin sinema filmini...
ben art niyet ariyorum bunda.. neden aramiyacam ki?
Etimesgut Şekerspor iskenderun, gaski maski falan filan.. hepsi orda...
bunlar kim ya ?
art niyet aramiyacamda ne ariyacam arkadaslar? yaziktir ya.. simdi kesin soyle sallarlar..
4 gruptan olusmasi lazimdi ve o yuzden karadenizi secmedik.. seneye karadenizi sececegiz.. falan filan..
ne bilim ya.. yuh diyorum yaziklar olsun diyorum.. Allah sizi bildigi gibi yapsin diyorum
karadenizi uzak mi goruyorlar kendilerine anlamadimki.niye bizden bu kadar tirsiyorlar gercekten anlamak zor ama su varki biz lobimizi tam olarak kullanamiyoruz.turkiyenin cogu karadenizli mecliste 65 tane trabzon kokenli milletvekili var biz lobimizi kullanamiyoruz nedense
Türkiye'nin Brezilya'sının olmadığı bir Akademi ligi
Karadeniz demek futbolun beşiği demek. Arkasına Karadeniz'i alan çocukların hayata çalım atmaları demek. Bu gerçek birileri rahatsız etmiş onlarda Karadeniz'i hiç göz önüne almamış.
Art niyet aramak istemiyorum. Zaten belli art niyet var.
Güzel bir güne başladığımı düşünüyorum. Bu haber keyfimi kaçırmadı desem yalan olur.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
Haydi bakalım..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
buraların fazla gelişmemesi olabilir ama oda saçmalık....asıl futbol burdan çıkıyor....
HAMSİBALUG61
fedarasyon şarşıdın dimi gene....
yaz aylarında güneşte fazla mı kaldın...
gelinde futbol nerde nasıl oynanır göstersin size Trabzon gençleri ....
bunca takım var 1. 2. 3. ligte ...
yönetim şaşırdın genee....
[ille d' 7]
akademi liginde yokuz ama olimpiyatlarda varız boksta 51 kiloda yarışan sporcumuz havlu attı ve havlu trabzonspor havlusu
BiZe HeRyER TrAbZoN !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)