Bugün itibariyle aboneliğimi başlattım. Fakat bu ayın dergisini çok istiyordum. Kocaeli'de hiç bir yerde bulamadım. İnternetten alabileceğim bir yer var mı acaba ?
Kulübün yeni açtığı hattı aradım bu hafta dergileri getirtmeyi başarabildim sonunda.
Forma hala yok. Bakalım onu ne zaman getirteceğiz.
Ben böyle şeylere akıl erdiremiyorum ya. Milletten parasını alıp dergisini yollayacaksın. İşin bu, bu kadar. Bunu eline yüzüne bulaştırmayı nasıl başarıyorsun?
97-Yusuf Yazıcı
----------8---------
Bugün itibariyle aboneliğimi başlattım. Fakat bu ayın dergisini çok istiyordum. Kocaeli'de hiç bir yerde bulamadım. İnternetten alabileceğim bir yer var mı acaba ?
Ola Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Dün göndermişler dergiyi. Geride bıraktığımız aylara oranla hızlı bir teslimat oldu.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Eylül ayı gelmeden Ekim ayının dergisi geldi, insan gerçekten hayret ediyor
Son 4 sayım hala gönderilemedi! Defalarca aradım bir sonuç alamadım... En son söylenen bunun kulüpten kaynaklandığı, yani?
Madem bir dergi göndermek bu kadar zor, üyelik almayın! 2010'dan beri hiçbir sayıyı kaçırmamaya özen gösterirken şimdi tüm hevesim kaçtı.
Emeği geçenlere bir de buradan teşekkür etmek istedim...
TRABZONSPOR
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Eylül geldi, Ekim ve Kasım hala ortada yok.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği tarih boyunca görülmemiştir.
Önceleri; "gatromuz yederli", dün; "haftaya netleşir", bugün; "transfer tahtası kapalı".
Bu dergiye ne zaman abone olasım gelse bu başlıktaki yorumlardan dolayı vazgeçiyorum.
Kasım ayında Ekim dergisi nasıl gelmez arkadaş.
Demek ki bir şeyler yolunda gitmiyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)