hayırlı olur inşallah..
Avrupa futbol şampiyonası öncesi yapılan Türkiye Futbol Federasyonu mali genel kurulunda genel kurul üyelerinin oybirliği ile Trabzonspor’a devrine karar verildiği Haluk Ulusoy kamp eğitim merkezinin bürokratik işlemleri tamamlandı.
Futbol Federasyonu bu akşam yaptığı toplantıda gereken imzayı atarken Tesislerin bugün itibarı ile Trabzonspor’un kullanımına verildi Trabzonspor 49 yıllığına Haluk Ulusoy kamp eğitim merkezini bedelsiz olarak kiraladı. Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Süleyman Atal Haluk Ulusoy kamp eğitim tesislerinin bundan sonra Trabzonspor un olduğunun müjdesini verdi. Atal,”TFF genel kurulunun onayından çıkan karar sonrası gerekli bürokratik işlemler tamamlandı.
Dörtlü protokol imzalandı. Hukuki olarak bir sorun kalmadı. Futbol Federasyonu olarak Trabzon’daki Haluk Ulusoy tesisleri Trabzonspor’a 49 yıllığına devredildi” dedi.
hepımıze hayırlı ugurlu olsun arkadaslar.
hayırlı olur inşallah..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
valla cok tesısıler bence cok ısımıze yarayacak. guzel bır gelısme kulubumuz adına bence.
hayırlı olsun kulübümüze.bu arada nerede bu tesis.malumkahrolası gurbet yüzünden 10 yıldır trabzona gelemiyorum...
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
güzel bi haber
''You will never walk alone ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
Hayırlı Olur İnşallah
Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Aynı başlıktan " Kulüp " kategorisinde 2 tane var.
Haluk Ulusoy Tesislerinin Trabzonspor'a Devri
Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi Kulübümüze Devredildi
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İlhan,Allah ın hakkı 3 tür...O bakımdan dolayı olsa gerek
Neyse tekrardan hayırlı olsun diyelim...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)