Tebrikler..
Başarılarını devamını diliyoruz elbette.
Farklı dallarda başarılar daha da mutlu ediyor aslında,yükseliyoruz.
Hentbolcu biri olarak büyük gurur duyduğum bir haber... Futbol, basketbol, voleybol gibi sporların başarılarını duymaya alıştığımız bu dönemde yeni bir başarı hepimizi çok mutlu etti..
Sırbistan'da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Üniversiteler Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası'nda, Gazi Üniversitesi ikinciliği elde etti.
Türk temsilcisi grubunda, İspanya, Fransa ve Ukrayna'dan üniversite takımlarıyla karşılaştı. Başarılı bir oyunla finale kadar yükselen Gazi Üniversitesi, Slovenya temsilcisi ile mücadele etti.
Final karşılaşmasını kaybeden Türk ekibi, turnuvada ikinciliği kazandı.
Gazi Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı Teknik Direktörü Prof. Dr. Yaşar Sevim, çok iyi bir turnuva oynadıklarını belirterek, ''Geçen sene üçüncü olduğumuz bu turnuvada, bu yıl ikinci olduk. Türk hentbolu adına önemli bir başarı daha kazandık. Türk hentbolunun ne kadar geliştiğini ve ileriye gittiğini burada herkese gösterdik '' diye konuştu.
Takımın antrenörü Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler ise herkesin özverili davrandığını vurgulayarak, kazanılan Avrupa ikinciliğinin çok önemli olduğunu ifade etti.
Başarılarını devamını diliyoruz elbette.
Farklı dallarda başarılar daha da mutlu ediyor aslında,yükseliyoruz.
Yaşamak Direnmektir!
tebrikler başarılarının devamını diliyorum gazi üniversitesi
Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
hentbolla ilgilenmesem de Gazi Üniversitesinin bir mensubu olarak çok mutlu etti bu haber beni
teşekkürler onur abi
*Gamze Melâl Tokay
İsterim ki trabzonspor hentbol süper ligine adım atsın... Başarılara imza atsın...
gazi'nin havası bambaşka tabii... öncelikle hentbolde ismi kemikleşmiş kişiler orada..
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Tebrikler Gazi
eski universitem nede olsa. tebrikler
Önce TRABZONSPOR
bu üniversite ile ilgili olarak ilk defa iyi bir şey duyuyorum tebrikler
Tebrik ediyorum arkadaşlarımı
Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
Mesela bu sene Amerikan Futbol Takımının da Türkiye Şampiyonu olması gibi
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
gazi'nin en büyük başarısıdır hentbol konusunda iki etken var gazi'de serdar eler ve yaşar sevim hocamız... Bu iki etken gazi'nin havasını değiştiriyor...
Gazi için söylenebilecek çok iyi şey var ama kötü söylemleri konuşmayı daha çok sevdiğimiz ve marifet saydığımız için hep kötü olanlar öne çıkıyor ne yazık ki... Özellikle Gazi Besyo için
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
helal olsun be.gazililerde hemen ayrıntıları vermeye başladı bakıyorum.tebrik ederim kendilerini.seneye şampiyonluk var o zaman.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)