Ýstanbul'da bombalar patladý ama onlarýn umurunda bile deðil! Bir çok TV kanalý bunu pek takmadý. Eðlence þovlarý tam gaz.
Ýstanbul'da yaþanan korkunç terör saldýrýsýnýn ardýndan televizyonlarda yine bildik görüntüler yaþandý. 13 kiþinin ölmesi 144 kiþinin yaralanmýþ olmasýný anlý-þanlý ulusal kanallarýmýz pek takmadý.
ATV'de Ýbo Þov vardý. Ýbrahim Tatlýses, eðlence programýna hiç ara verme gereði duymadý. Aslýnda pek þaþýrtmadý bu tavrý... Zira hatýrlanacaðý gibi bir baþka kanlý saldýrýda Türkiye þehitlerine aðladýðý gece o dansöz oynatmýþtý.
Sadece ATV deðil, FOX ve SHOW TV'de ayný havadaydý.
Hele FOX tam evlere þenlikti. Eðlence programýný kesme gereði duymayan yöneticiler, ekrandan bu iþten bir de prim almaya kalktýlar. Ama yüzlerine gözlerine bulaþtýrdýlar.
Adnan Þenses'e terör saldýrýsýyla ilgili söz verdiler... Þenses'in dili dolandý ve aðzýndan þu sözler döküldü; "Büyük Atatürk þöyle demiþ; "Hangi çýlgýn bize zincir vuracakmýþ þaþarým". Ben þaþmýyorum. Ben gülüyorum onlara..."
Ýstiklal Marþý'nýn dizelerinden bi-haber olan Þenses, reyting yapayým derken büyük ortalýða büyük bir çam devirdi.
Sunucu toparlamaya çalýþtý, "Adnan Abi çok heyecanlandý o yüzden þaþýrdý. Bu Atatürk'ün deðil, Mehmet Akif'in istiklal marþýydý."
Ardýndan da apar-topar reklamlara geçildi.
!!!