Hemen üye oluyorum..
Taraftarlarý internette buluþturan dünyanýn ilk sosyal aðý www.zefanclub.com Türkçe versiyonuyla yayýna baþladý.
Futbol tutkunlarý için eþi olmayan bir taraftar aðý yaratan sitede kullanýcýlar, kendi profillerine videolarýný, fotoðraflarýný ekleyip, futbol tutkusunu arkadaþlarýyla paylaþabiliyor.
Ýlk olarak Fransa'da yayýna baþlayan www.zefanclub.com dünyada futbol taraftarlarý için kurulmuþ ilk sosyal að.
Kullanýcýlar, Facebook ve Myspace gibi iletiþim aðlarýyla benzer özellikler taþýyan sitede kiþisel sayfalarýna videolarýný, fotoðraflarýný koyabiliyor.
Zefanclub'ýn kurucusu ve baþkaný Jean Sebastien Cruz, projeyle ilgili açýklamasýnda þunlarý söyledi:
"Bütün ülkelerde ayný anda baþlýyoruz. Bu sene sonunda 10 ülkeyi ayný anda açmak hedefimiz. Fransa'da sadece iki ay önce baþladýk. Þu anda 30 bin üyemiz var, yýl sonundan önce 300 bin ila 500 bin arasýnda kullanýcýmýz olacaðýný düþünüyoruz.
"Türkiye'den sonraki ülke Brezilya, siteyi her dile çevirmek için 45 tane mühendisimiz var. Türkiye'yi Ýspanya'dan önce açmak bizim için bir semboldür. Çünkü Avrupa Þampiyonasý'nda çok iyi bir derece yaptý ve cesaretliydi."
Ayný takýmýn taraftarlarýnýn yaný sýra farklý takýmdan taraftarlarý da biraraya getiren www.zefanclub.com Fransa ve Türkiye'den sonra Brezilya, Ukrayna ve Rusya'da yayýn hayatýna geçecek.
U.D.D (Uyuþturucuya Dur Diyenler)
Birbirimizi buLaLým hemen...
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
ben üye oldum kullanýcý adým kuzeyinoglu28
Belki Çoðu Þey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Þey Beni Yolumdan Edemedi.
üye oldummÝddaa oynarken çok lazým olacak bu site:P Hemen 4 sene önce deplasmana gittiðim arkadaþýmý buluyum
Rock is life...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)