Seriye Devam..
Kuzeyin Hirçin Firtinasi bu kez Denizlispor karsisinda..
Yer Avni Aker Mabed..Kalpler bir dilekler ayni..3 Puani alip Sampiyonluk yoluna devam etmek..Edited by: TheRapZoNe
Seriye Devam..
Kuzeyin Hirçin Firtinasi bu kez Denizlispor karsisinda..
Yer Avni Aker Mabed..Kalpler bir dilekler ayni..3 Puani alip Sampiyonluk yoluna devam etmek..Edited by: TheRapZoNe
kesinlikle genclerbirligi maci kadar stresli gecmez. yattara bu macta gene döktürür. farkli kazaniriz.
HERZAMAN DEDIGIM GIBI 1-0 OLSUN BIZIM OLSUN..........[img]smileys/smiley2.gif[/img]
dido sen ne yazdiginin farkinda degilsin sanirim?
Trabzonspora hiç kimse kiyak yapmaz ve bizimde kiyaklara ihtiyacimiz olmaz..
aliriz maçi denizli siçis zaten maç bizimdir isallah
gençler maçindan daha kolay olacagi kesin
bende gençlerbirligi maçindaki futbollu oynamiyacagimizi düsünüyorum.zor olucak ama alicaz
Gençlerbirligi maçi gibi zor olucagini düsünüyorum ama Trabzonda yani evimizde oynayacagimiz için çok zorlanicagimizi zannetmiyorum en büyük avantajimiz evimizde oynamamiz. skor tahmini 2-0 aliriz goller fatih, yattara
buyuk konusmak istemiyorum sonra yanilinca kahroluyorum INSALLAH KAZANIRIZ!
Therapzone ben öyle düsünüyorum Denizli maçi daha rahat gecekcek ins. GB ye göre
Bunlar bize aslan kesiliyorlar. Gördük BJK'ye karsi 9 kisiye birsey yapamadilar. Bakin görün bize karsi nasil oynayacaklar. Ama biz yenecegiz baska yolu yok.
3:0 (Fatih 2, Yattara)
ins. seriye devam...
ALLAH cc yardimcimiz olsun
Denizli ile Trabzondaki maçlarimiz hep zor geçiyor.2 sezondur zorla 1-0 geçiyoruz. Bu maçta zor olacak.Giray hoca bizi iyi taniyor.Bu maçi alirsak önümüz açiliyor.F.bahçe bundan sonra ivir-zivir takimlar ile degil zor takimlar ile maçlari var.Bundan sonra sampiyon olacaksak içerideki maçlarda seyirci faktörü çok önemli ,Içerde bundan sonra seyirciler maç alacak.Seyirciler ne yapip yapip Avni Aker'de o eski atmosferi yakalamali.Sadece takim degil seyirci de sampiyon olmali.Ayrica centilmen olmak demek yerinde oturup maç seyretmek degil.Konuk takim stada geldiginde ayaklari titremeli.
verep Nickli Üyeden Alıntı
Imza
evet çekirdek yemeye giden adam stada gitmesin kardesim!!
avni aker eskisi gibi rakibin hatta atmosferden dolayi bizim topçularin(olumlu) etkilendigi günlerine dönmeli.
maça gelirsek zor olacagini ama kazanacagimizi düsünüyorum zira çok sayida maçi degistirecek adamimiz var.
GencLerden sonra DenizLi gercekten cok zor Rakip inanirmisiniz ben istanbuL BizansLarindan cok AnadoLu kLupLerinden Korkuyorum ozeLLikLE antep GencLer DenizLi maLatya Ankaragücü [img]smileys/smiley5.gif[/img]
seri yapmaya devam edecegiz
bu mac 2:0 eger böyle bitmezse üyeligime son veriyorum ..bu yazimi takip edin....
iddaaaaaa da bascam paralari trabzona..az verir ama olsun..nekadar cok yatirisam okadar cok alirim....servetimi bascam
denizli bu dönem çok kötü gidiyor. insallah rahat kazanicagiz.
Gençler maçi gibi zorlu gececegi hatta daha zor gececgi belli ama bizimkiler almasini bileceklerdir. Bizde 3 SILAHSÖRLER var. bu duygu onlara yeter de artar bile...
Denizliyi 9 kisi kalan jimnastikçiler önünde izledim ve hiç begenmedim ama sahada canina disine takan bir bejeke vardi.Özellikle gençler maçinin bitimi ile oyuncularin hirsi ve motivasyonunu çok begendim.Bundan sonra sadece teknik ve taktik olarak degil sahada amansizca mücadele ederek bizans taseronlarina puan vermemeliyiz.Bu denizli denen takimin aslinda ligde hiçbir iddasi yok 4. olma ihtimali çok az.UEFA kupasina gitmek için türkiye kupasina asilacaklardir.O yüzden alt siralardan kurtulmaya çalisan takimlarla önümüzdeki haftalarda oynayacagimiz maçlar çok daha önemli diye düsünüyorum.
yenecegiz insallah,gencler macindan daha farkli olacak,mutlaka tribünleri dolduralim ,
en az 5 diyorum
Bence de Denizli maçi Gençler maçina göre daha kolay geçecek.Denizli zaten bu aralar bayagi düsüste.Bizim durumumuz da malum.Zaten Senol Günes'in hücuma yönelik oyun sistemiyle bizim takim artik içerdeki maçlarda kayip falan yasamaz.
FERO61 Nickli Üyeden Alıntı
GIRAY BULAGIN AKRABASIMISIN TIYO MU ALDIN KARDES BUKADAR EMINSIN INSALLAH DEDIIN OLUR SENIN SERVETINI KAYBETMENI ISTEMEYIZ[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)