Degerli Baskanimiz, Yönetimimiz ve Hocamiz ile Ekibi HARIKA calisiyor.
Ama biri varki, o ekstradan bir TESEKKÜRÜ HAK ediyor.
Tesekkürler Mahmut Aksu
Degerli Baskanimiz, Yönetimimiz ve Hocamiz ile Ekibi HARIKA calisiyor.
Ama biri varki, o ekstradan bir TESEKKÜRÜ HAK ediyor.
Tesekkürler Mahmut Aksu
Konu Hüseyin İlkin tarafından (07.08.2009 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
aslinda bir nevi menajerimiz oluyor.
bendende tesekkürler.
BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Ne diyelim helal olsun adama..![]()
Yaşamak Direnmektir!
böyle bir genel sayman a can kurban.
bir tesekkür de benden.
Allah basimizdan eksik etmesin.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Alacağımız her adama giden..gittiği her adamı alıpta gelen nadide şahsiyet..''ekip çalışması''ndaki ekibin en değerli halkalarından biri...bir nevi serhat beyi..her nevi beyefendi kişiliğiyle
teşekkürler Mahmut Aksu.
Bu Trabzon bunu unutmaz
bu bir isyandır evet...asırlara ket vurdu göğüs gerdi göğün rengi..bu bir isyandır evet...biz söylüyorsak herkes dinlemeli..bu bir isyandır ulan...havasız ve topraksızlara inat...hayden uşaklar hep beraber..yer bordo...gök mavi...
mehmet fatih
Tebrikler başarılarının devam etmesi dileği ile..
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Zafer Yelen başlığına yazmıştım. Aynen kopyalıyayım
Mahmut Aksu..
Bu kaç oldu saymadım. Bir çok transferde büyük bir titizlikle çalışıp kulübe kazandırdı futbolcuları. Herşey tabii ki tek başına onun değildi. Ama şartlarımızı nasıl kabul ettirebiliyor? Daha önceden Eren Derdiyok transferinde istesek sadece Eren'i değil takım arkadaşlarını da alırız gibi demeci vardı. Şimdi Hansa Rostock'a rest çekecek duruma gelmişti. Hatta ligtv haberine göre " Artık istediğimiz paraya versenizde almayız. " restini çekmişti.
Bu adamın iş bitiriciliği gerçekten harikaGeçmişte Brezilyalara kamp kuranlara nispet tuttuğunu koparıyor. Öncelikle yönetim kurulumuza ve daha sonra Mahmut Aksu'ya özel teşekkürlerimi iletiyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
teşekkürler mahmut aksu teşekkürler yönetim.
İnşallah hizmetleriniz uzun yıllar eksilmeden devam eder.
Allah yardımcınız olsun.
Sırf hizmetlerin için bende senin otelinde kalarak sana katkı yapacagım![]()
kocaman bir alkış Mahmut Aksu ya...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
teşekkürler Mahmut Aksu senin gibilere ihtıyacımız var
valla ben ömrümde böyle bir transfer sezonu hatırlamıyorum.. helal olsun Mahmut AKSU..
işte budur, iş bitirme..
Genel Saymanimizin yapmis oldugu transferler takdire sayan. Kendisine ne kadar tesekkür etsek azdir.
Sagolun varolun Mahmut Aksu.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Valla böle adama can kurban daha önce nerelerdeydin dedirtiyor insana.
Korkuyorum bu yönetimi gördükten sonra başka yönetimleri beğenmicemm![]()
yeri geldiğinde elini cebine bile attığını düşünüyorum genel saymanımız için. ilginç bir hissiyat bu. helal olsun, teşekkürler.
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Bu akşam arkadaşla aynı konuyu konuştuk.Tüm yöneticilerimize teşekkür etmeliyiz ama sanırım Mahmut Aksu'ya bir parantez açmak gerek.Yıllardır göremediğimiz iş bitirici yönetici profilini tekrar gösterdiği için,belki de (kuvvetle muhtemeldir) kendi işini gücünü bırakıp Trabzonspor için bu kadar yoğun mesai harcayıp istenilen futbolcuyu gidip alıp geldiği için,en önemlisi yıllar sonra transfer sezonunda ağzımız kulaklarımızda gezinmemize sebep olduğu için;"Teşekkürler Mahmut Aksu".
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Teşekkürler Mahmut Aksu.
Yöneticimize inşallah diğer kulüplerden transfer teklifi gelmez![]()
Bu adam süper yaa. Sagol Mahmut amca!![]()
.
tesekkurler MAHMUT AKSU ayagına dılıne sağlık
Nereli Mahmut Amca...
Mahmut Aksu gittiyse transfer bitti gözüyle bakıyoruz artık.Bize bu güveni kazandırdığın için teşekkürler.Dahada başarılı olman dileğiyle...
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
tesekkürler sn. Aksu
.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Tesekkürler Mahmut Aksu, Tesekkürler Sadri Baskan, Tesekkürler Sevigili Trabzonspor Yönetimi. Allah sizleri basimizdan eksik etmesin.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
ilk maclarda hem istanbulda hem trabzonda yönetime ve başkana teşekkur pankartı yapılsın bence
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)