Allah Polisimize güc versin.
Ölen müslümanlara ve sehit olan polislere Allah'tan rahmet, yakinlara sabir diliyorum.
Amerikan Baþkonsolosluðu yakýnýnda polise silahlý saldýrý
DHA
Amerikan Baþkonsolosluðu yakýnýnda polise silahlý saldýrýda bulunuldu. Ýlk bilgilere göre saldýrýda 6 kiþi yaralandý. Silahlý saldýrýnýn hedefinin ABD Konsolosluðu önünde bekleyen polisler olduðu bildiriliyor.
Telsiz anonslarýndan saldýrýyý beyaz renkli Kongo marka otomobilde bulunan 3 kiþinin gerçekleþtirdiði yönünde bilgiler geçiyor. Silahlý saldýrýya polislerin karþýlýk verdiði ve kýsa süreli bir çatýþma yaþandýðý bildiriliyor.
Polis çevrede geniþ güvenlik önlemleri alýrken, aracýn bulunmasý için anonslar yapýlýyor. Olay yerine çok sayýda da ambulans gönderildi.
Olayýn ardýndan konsolosluk etrafýnda ve tüm Ýstanbul’da polis alarma geçti. Gerek havadan gerekse karadan Emniyet güçleri Ýstanbul’un dört bir yanýnda Doblo marka aracý arýyor.
NTV canlý yayýnýna katýlan görgü tanýðý 4 kiþi Doblo marka araçla konsolosluk önüne geldi. Araçtan inen þahýslar tabancalarla polis kulübesine saldýrdý. Polislerin de karþýlýk vermesiyle çatýþma yaþandý. çatýþmada 4 terörist öldürüldü. Þuan kulübe önünde 4 ceset var. 4 poliste yaralandý.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Allah Polisimize güc versin.
Ölen müslümanlara ve sehit olan polislere Allah'tan rahmet, yakinlara sabir diliyorum.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Ýstinye'deki ABD konsolosluðu önünde polise silahlý saldýrý düzenlendi.. Reno Kango marka aracýn içinden çýkan kiþiler polise kurþun yaðdýrdý.
Ýlk gelen bilgilere göre 3 kiþinin öldüðü 3 kiþinin yaralandýðý iddia ediliyor. Görgü tanýklarý olay yerinde cesetlerin yattýðýný söylüyor.
Emniyet beyaz renkli aracý havadan takip için helikopterleri görev yapýyor. Havadan ve karadan beyaz kangonun bulunmasý için geniþ çaplý operasyon baþlattý.
( Ýnternethaber )
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
1 Polis sehit, 1 Polis agir yarali
CNN Türk
Karadeniz'e Özgürlük!
ALLAH onlarý ýslah eylesin ne diyelim. ölen þehitlerimiz de nur içinde yatsýn inþaallah...
Unut gitsin Hayat þimdi bi baþka güzel
ANS 61 DNMSZ
Sanýrým yine Türkiye karýþýcak..
Yazýk çok yazýk...
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
Þehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, nasýl bir ortama çekilmeye çalýþýlýyoruz çok iyi görmek lazým...
Kim bu þerefsizler? Hedefleri neydi?
1 polis 3 saldýrgan öldürülmüþ TGRT'nin haberine göre. Güvenlik görevlisi de varmýþ aralarýnda. ( TGRT'de öyle dediler. )
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
neler oluyo ya. Amerikan konsolosluðuna mý saldýrý Polise mi?
haberde konsolosluk yazýyo.
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Televizyon izliyordum kanallara bakarken bu saldýrýyý gördüm bir þey yazmýyordu kendi kendime burasý ABD Konsolosluðu deðil mi dedim zaten sonra altta da yazdýlar.2 polis þehit olmuþ.Allah rahmet eylesin
-1461 TRABZON-
NTV'ye göre saldiri direk polislere.
Ama neden ABD Konsoloslugunun önünde acaba? Bunun bir tesadüf oldugunu düsünmüyorum.
Karadeniz'e Özgürlük!
Sanýrým 2 polisimiz þehit oldu haberlerde dinledim
ALLAH rahmet etsin .
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Aðýr silahlar kullanýlmýþ.
Þerefsizler! Yatacak yeriniz olmasýn! Gün yüzü görmeyin! Vatansýz, haysiyetsiz köpekler!
---
Þehitlerimizin ruhu þâd olsun.. Allah rahmet eylesin..
Vatan saðolsun..
3'e çýktý Anadolu ajansýna göre 3 polis þehit olmuþ.
-1461 TRABZON-
3 Polis Sehit oldu.
(AA)
Karadeniz'e Özgürlük!
2 poLis bir de þöfor vefat etmiþ..
ÞehitLerimizin mekaný cennet oLsun..
3 Terörist de öldürülmüs.
Karadeniz'e Özgürlük!
OyunLar oynanmaya devam ediyor.. BiriLeri dikkati þimdi buraya çekmeye çaLýþýyor..
Dünde poLis karakoLuna roket atarLa saLdýrdý bu köpekLer.. BiriLeri dur desin diyeceðim ama.. O biriLeri yoLa devam ediyor anLaþýLan...
Derin devlet ya da El-Kaide
Allah cezanýzý versin
Þehitlerimize Allah rahmet eylesin..
Kazimiþi gzas vorert
IHA'ya göre 2 polis sehit.
6 yarali var, bunlardan 4'ü trafik polisi ve ikisi agir yarali
Karadeniz'e Özgürlük!
allah cezanýzý versin þehitlerimize allah rahmet eylesin
SÜRMENELÝ MEHMET...
Þehitlerimize Allah rahmet eylesin. Teröristler sürekli yaptýklarýný yapýyorlar vatansýzlar .
ALLAH belanýzý versin.tez zamanda yakalanýp asýlýrsýnýz inþallah.Ölen þehitlerimize ALLAH dan rahmet diliyorum..
''ÞAMPÝYONLUK YAKIÞACAK ÞEHRÝME''
VALÝ GÜLER: "3 POLÝS ÞEHÝT OLDU""3 SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ"
09.07.2008 12:24Vali Güler açýkladý: "3 polis þehit oldu, 3 saldýrgan öldürüldü
Vay be nerelere kadar gelebiliyorlar artýk !!!!!!
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)