Hasan DOÐAN vefat etti.
ALLAH rahmet etsin.
Türk Futbolu için büyük kayýp
Hasan DOÐAN vefat etti.
ALLAH rahmet etsin.
Türk Futbolu için büyük kayýp
Konu serkanholep tarafýndan (05.07.2008 Saat 20:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Futbol Federasyonu baþkaný Hasan Doaðn geçirdiði kalp kirizi sonucu hayatýný kaybetti. ayrýntýlar geliyor..
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazým KOYUNCU
Þu an þoktayým.
-1461 TRABZON-
þok oldum ya haberlerde geçti þimdi halal hala yaaa
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
Ne diyorsunuz yaa!!!!
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
Allah rahmet etsin...kalanlara sabirlar
Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Allah rahmet eylesin.
NE diyelim baþka..
ne diyorsúnuz yaa.dogru mu bu haber.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
kalp krizi geçirdi ama vefat ettiði nerde yazýyor
arkadaþým yoðun bakýma alýnmýþ son dakika haberlerinde öyle yazýyor ntv de ALLAH þifalar versin diyelim.
öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !
bende þimdi son dakika haberlerine eklicektim þuanda durum belirsiz vefat etti deniyor !
Kanal 1 de gecilen haber de vefat ettigi söylendi
Star haber daha doðrulanmadý dedi þimdi.
-1461 TRABZON-
Ajanslarda þu anda böyle bir haber yok.
Kalp krizi geçirdiði yazýlýyor
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
lig tv vefat etti diyor
Ýstanbul'un 3 Büyüðü varsa, Türkiyenin Tek Büyüðü Var! T R A B Z O N S P O R
Allah rahmet eylesin.adam gibi adamdý.
Allah rahmet eylesin.
Önce TRABZONSPOR
Ben de vefat etti diye duydum.Umarým doðru deðildir.Doðruysa da eðer tüm fulbol camiamýzýn baþý saðolsun...
Benim ilk okudðum haberde hayatýný kaybetti yazýyordu ama hastaneye kaldýrýldý diye haber geçenler de var.
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazým KOYUNCU
atv de yasamini yitirdigini yaziyor
Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Hayatýmda böle þok yaþamadým.. Hayat çok garip menem biþeysin![]()
Nolursa olsun Allah rahmet eylesin..
Bir Gün Mutlaka Aslýna Döneceksin. Dönmek Zorundasýn. Bu Senin Genlerinde var...
Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan tatilini geçirdiði Bodrum'da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldýrýlan Doðan yapýlan tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamadý.
haber7.com
Hasan Doðan vefat etti!
Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan vefat etti. Bodrum'da kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldýrýlarak yoðun bakýma alýnan Doðan'ýn kurtarýlamadýðý öðrenildi.
Ajansspor
-1461 TRABZON-
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)