İlhan sabah bende aradım başlığı birşeyler karalamak için ama bende bulamadım...Demek meşhur sarışın bu... Hayırlısı olsun ne diyelim kalıcı olması temennimiz tabi ama büyük ihtimal pilot takıma gönderilir diye düşünüyorum...
Dün antrenmanda dikkatleri çeken meşhur sarışın Altyapımızdan yetişmiş sonra Ofspor, Akçabat formaları giymiş sanırım. Tekrar takıma çağırıldı. Mevkisi stoper.
Daha önceden başlık varsa kapatılabilir. Ama ben bulamadım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İlhan sabah bende aradım başlığı birşeyler karalamak için ama bende bulamadım...Demek meşhur sarışın bu... Hayırlısı olsun ne diyelim kalıcı olması temennimiz tabi ama büyük ihtimal pilot takıma gönderilir diye düşünüyorum...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Takım bayağı şişti hele defans bölgesi ama sanırım bazıları pilot takıma gitcek ama kendini gösterenler gitmicek inşalalh kendini gösterir ve takımda kalır iyi bir futbolcuysa
Més Que Un Club
Meşhur sarışın
Lakabıda güzel uydu he
EĞİTİM ŞART!!!
Bordo-Mavililer’in başarılı sporcusu Zafer Cansız Trabzonspor’un kamp programına dahil edildi
Zafer’e piyango
Yöneticiler Uyandı
Ofspor’un sezon ortasında Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın büyük ısrarları sonrasında Maltepespor’dan kadrosuna kattığı Trabzonlu sporcu Zafer Cansız’a Trabzonspor piyangosu Trabzonspor Zafer’i 30 Haziran’da Trabzon’da başlayacak olan ve 7 Temmuz’da Gerede’de devam edecek olan kamp programına dahil etti. Teknik Patron Mustafa Akçay’ın Galatasaray’ın pilot kulübü olan Beylerbeyi kulübü ile anlaşmasından sonra, tekrardan Zafer’in peşine düşmesi Trabzonspor yöneticilerini uyandırdı. Galatasaray’ın pilot kulübü olan Beylerbeyi’nin Zafer’i takibe alması sonrasında bonservisi Trabzonspor kulübünün elinde bulunan Zafer’i kamp programına dahil etti.
Çok Çalışmalıyım
Bu sezon Maltepespor’dan devre arasından alınarak Ofspor’un şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan Zafer Cansız Trabzonspor’un kamp kadrosuna katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Mustafa Akçay’ın büyük ısrarları sonrasından Ofspor’a geldim. Bu yıl gerçekten çok iyi bir sezon çıkardım. Mustafa Akçay Beylerbeyi’ne gidince benide oraya istedi ancak Trabzonspor yönetimi beni kamp programına çağırdı. Bende bunun bilincindeyim. Çok mutluyum. Kamp sezonunda çok iyi çalışarak kendimi kanıtlamak istiyorum. Yaşım daha genç kendimi kanıtlayıp yükselmek istiyorum” şeklinde konuştu.
KAYNAK: günebakış
Eklenti 2177
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şans Kapiyi Çaldi Zafer İÇİn.sari Cocuk İyİ YakiŞtirma.
Stoper tipi var
Kazimişi gzas vorert
bizde idmanı izlerken isim takıyoduk ona.en son abdülaziz demiştik
hadi bakalim, göster kendini
basarilar zafer...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
görüp de tanımadığımız bu adam sezonun oyuncusu olursa ne müthiş olur
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Akçay'a güvenirim.Beylerbeyi'ne istemişse vardır bir bildiği.Haırlı olsun takımımıza,verilen şansı iyi değerlendir sarı çocuk...
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
zafer i iyi tanırım. Trabzon lisesi dünya şampiyonu olduğunda o kadrodaydı. Bir ara trabzonspor dergisinde resmi çıkmıştı. kalesci ile birlikte topa yükselmiş ve ne ilginçtir ki kalecinin elleri havada ama zafer in kafası ondan daha yukarıda ve topu almıştı. maltepespor a gittikten sonra sakatlık geçirdi ve bir müddet oynayamadı. daha sonra Ofspor ile anlaştı. ofsporun şampiyonluk mücadelesinde son zamanlarda onun sayesinde 2 maç kurtarıldı. Bu sezon ne düşünüyorsun sorduğumda bakalım Ersun hoca gençlere şans veriyor mücadeleme devam edeceğim demişti.
İnşallah başarılı olur. Futbola ilk olarak ofspor alt yapısında başladı oradan Trabzonspor a gitmişti. Paf takımdan sonra ziya onu kiralık olarak göndermişti.
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Zafer hoşgeldin tekrar diyelim stoper fiziği var adamda zaten.Umarım iyi performans sergiler Tayfun'dan kurtuluruz.Yerine Zafer düşünülür klubede
habu zafer dernekpazarından benım arkadas cok tanırım kendısını az top oynamaduk ufakken ziya gondermısdını gerede kampından sımdı tutulur ınsallah defans da baya ii bıleklerı saglam usak..
bir SEVDADIR trabzon.......
inşallah başarılı olur...
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
))) bizim Zafer aaaa ben depremden dolayı 1 sene dernekpazarında okudum ordan tanıyorum derrs calışmaz dı hiççç ; futbolcu olucam der dı başka bışe demezdii hatta okul turnuvasında ben ayak baş parmağını kırmıştım ... gercı ondan sonra hıc goruşmedık aradan 10 sene ye yakın zaman oldu ben muhasebecı o topcu olmuş zaferrr koçum ınşallh Trabzonsporda kalırsın !!! coks evındım ..
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
büyük ihtimalle trabzon karadenizspora verilir
zafer cansiz gecen sezon ziya doğan zamanıda gerede kampına katılmısdı.gerede kampından sonra önce kartalspor'a gitti kartal hocası yeterli görmedi imza atmadan geri döndü bu sefer maltepeye gitti maltepede 1 mac son 10dk oyuna girdi ilk yarıyı tamamlamadan ordan ayrılıp trabzon'a döndü sezonun ilk yarısı bitene kadar tek basına calısmalar sürdürdü..
devre arası ts altyapısından da hocası mustafa hoca onu ofspor'a aldı arkadaşların da dediği gibi burda 16 maçta basarılı maclar cıkararak ofspor'un üst lige cıkmasına katkıda bulundu ve istanbul büyüksehir belediye ve bursaspor'un dikkatini cekti.
mustafa hoca beylerbeyli anlasınca ilk hemen kendisini almak istedi fakat olmadı ts kendisini kampa dahil etti son 5 gün kala
her iki ayağını kullabilen, fiziğini iyi kullanabilen bence iyi bir defans oyuncusu kendi gösterir diye umut ediyorum.
fakat zafer ordan pilot takıma değil tekrar ofspor'a dönecek cünkü ofspor'daki kiralık anlasması 1,5 yıllık ve bir ihtimal bonservisiyle ofspor'a verilebilir.
cünkü ercan saral 1 sene daha onu oynatıp satmayı düsünüyor.
Başarılar...
Yav saçlarıyla ünlü oldu...
İsmi meşhur sarışın kalıcak he...
İnşallah birde futboluyla ün kazanır...
EĞİTİM ŞART!!!
zafer ile ilgili ilginc bir not bundan 3 sene önce kusadasında yapılan türkiye gencler sampiyonasında trabzonspor süper genc takımı 2. olmustu zafer'de stoper oyuncusu olmasına rağmen o turnuvada forvet oynamıs ve turnuvanın oyuncusu secilmişti
@cahoe
verdiğin bilgiler için saol...
inş. başarılı olur...
önceden forvet olup sonradan libero yapılan bir oyuncu olduğuna göre ara ara goller izleyebiliriz kendisinden.
önceden forvet değildi sadece o dönem o gruptaki forvet oyuncularının emre kahraman ve yavuz odabaşının sakatlığı nedeniyle o turnuvada uzun boyu ve fiziği nedeniyle forvet oynatıldı ve basarılı oldu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)