Hamit gerçekden büyük bir yýldýz . Ýyi ki zamanýnda Almanlara kaptýrmadýk .
Turnuvanýn gözdesi Hamit Altýntop
UEFA, içerisinden 2008 Avrupa Futbol Þampiyonasý'nýn "en göz alýcý" oyuncusunun seçileceði 10 futbolcu arasýnda Hamit Altýntop'a da yer verdi.
UEFA'nýn internet sitesinde yer alan forumda Hamit Altýntop, "en göz alýcý" futbolcunun seçileceði 10 isim arasýnda yer aldý. "Listemizdeki isimlere katýlýyor musunuz? Fikrinizi söyleyin" denilen forumda, Türkiye'nin yaný sýra Rusya, Almanya, Ýspanya, Hýrvatistan ve Hollanda'dan oyunculara da yer verildi.
UEFA, bu forum ýþýðýnda listenin en iyisini seçecek. Listede yer alan isimler þöyle:
1. HAMÝT ALTINTOP (TÜRKÝYE)
2. Andrei Arshavin (Rusya)
3. Michael Ballack (Almanya)
4. Iker Casillas (Ýspanya)
5. Luka Modric (Hýrvatistan)
6. Carles Puyol (Ýspanya)
7. Bastian Schweinsteiger (Almanya)
8. Marcos Senna (Ýspanya)
9. Wesley Sneijder (Hollanda)
10. David Villa (Ýspanya)
Ligtv
----
Hamit için mükemmel bir þampiyona oldu. Düne kadar BMN logosunda duran Hamit resmi süperdi. Bir kahraman gibi.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Hamit gerçekden büyük bir yýldýz . Ýyi ki zamanýnda Almanlara kaptýrmadýk .
Ýlk 10'a girmesi bizi pek þaþýrtmamalý, orta sahada oynadýðý maçlarda çok iyiydi
Hamit gercekten cok iyiydi turnuvada. Ama sanirim Schweinsteiger secilecek, Almanya finale ciktigi icin. Villa da sakat zaten. Ama ilik 10`a girmesi bile cok güzel gercekten.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kýþ iþedikleri denizlere/Yazýn yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Hamit bu turnuvada en iyi 5 ortasaha oyuncusundan birisi deðilse birþey bilmiyorum gibisinden çok iddialý birþey demiþtim Halen de arkasýndayým.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Hamit gibi birisi her takýma lazým.Adam futbolun her yönünü biliyor.Hücum, savunma, orta, pas, top kapma.Mükemmel bir joker.Kale haricinde nereye koyarsan koy kesinlikle verim alýrsýn.Tebrikler Hamit Altýntop.Futbol böyle bir oyun iþte.Geliþtireceksin kendini.Wattenscheit diye bir takýmdan çýk ve yýldýz ol.Helal olsun.
Colmandante
çok güzel oynadý gerçekten turnuvada helal olsun almanyadaki kulüp bazýnda olan o güzel futbolunu milli takýmlada yaþadý çok iyi bir futbolcu keþke Trabzonumuzda olsaydý
tebrikler....
gercekten oynadigi futbol ile hak etti bunu...
Bravo !
*
* Aðýzdan çýkan söz muallakta kalmaz, ya sað tarafa yazýlýr ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamýný ALLAH adamý yapma Sanatý'dýr ~
hamit müthiþ bir turnuva oynadý terim'e raðmen..
bence en iyi casillas, senna ve schweinsteiger.. müthiþ oynayanlar çok ama, david silva, david villa, xavi, aurelio, arda turan, semih, arshavin, paulychenko, zhirkov, podolski, puyol, marchena, sergio ramos, sneijder..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Tebrikler...
Hak etti.
ciddi sakatligi vardi sampiyonanin öncesinde yetismesi bile süpriz'di o ama müthis oynadi, tebrikler hamit
hakkaten tam bir joker
bana görede dünyanýn en iyi ortasaha oyuncularýnda biri
tam bir komple futbolcu hýz çalým orta top kapma arapas ve oyun okuma müthiþ gerçekten
hamite dencek tek laf Allah nazarlardan saklasýn
sað bek oynuyodu orda sahaya geçti herkes ondan bahsediyor süper oynadý helal olsun
EN BÜYÜK AÞKMIÞ TRABZONSPOR AÞKI
Hamit bence þuanki tek ulusal markamýz...
Eskiden Sungu61 idi ....
Almanya macinda oynayabilseydi, Nihat'ta bu listede üst siralara tirmanirdi
Neyse Hamit'i tebrik etmek lazim.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Ýyi iþler çýkardý Euro 2008'de helal olsun
.
helal olsun hamite...
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Dünyanýn her takýmýnda rahatça oynar.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)