Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008/2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2008/2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız...

yeni transferlerle şansımız yüksek gibi gözüksede bu sene bence zor ama bu kadro elde tutulursa seneyede eksik yerelere transferlerle birlikte şansımızın daha çok olacağını düşünüyorum

haaaa bide TFF farkı var onuda göz ardı etmeyelim bence
    Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

biraz zor.. ama yinede neden olmasin?

Allah'im insallah bizim yuzume guler

Yorum

bu transferlerle en iyi 2 ci oluruz diye düşünüyorum
      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

iyi futbol oynayacağız ve şampiyonluk şansımız yüksek değil. Benim için 2. olmak ile 5. olmak önemli değil ben oynanan futbola bakarım

Yorum

ohoooo siz umutsuz oldukça hiç şampiyon olamayız biraz pozitif enerji beyler
          BANA HER YER TRABZON
          ALPER DALKIRAN

Yorum

şu takıma o kadar para harcandı.biraz daha paraya kıyıp aimarı alalım yürüyerek şampiyon olur bence.haydi başkanım yap bi güzellik daha
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

bence bu sene şampiyon olacağız

Yorum

aımar veya recobayı bekliyoruz başkan
                İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

bu sene kas göz arasi sampiyon olmamiz sart...

ister güzel futbol ister gümbürtüye bir sampiyonluk olsun... ama bu sene olmasi lazim...

bu sene olasi bir 2.lik yada 3.lükte, basari sezen bazi büyüklerimiz! bazi saygi deger! insanlarimiz, bunu engellemek isteyecektir...

neden? cünkü bu basari onlarin basarisi degil sadri baskanin basarisi olacak, buna izin vermezler. simdiden basladilar zaten yavas yavas. pusuda bekliyorlar.

o yüzden diyorum, bu sene sampiyon olursak, yine oluruz.... ama kilpayi kacirirsak, birdahaki sene sampiyon olacagini bildikleri icin bunu engellemeye calisacaklar....

Yorum

O zayıf kadrosuyla Sşvasspor az kalsın şampiyon oluyordu. Biz bu yıl neden olmayalım?
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

sampiyonluk sansimiz var ama cok yüksek degil.
                      simdilik bir sey söylemek icin cok erken.
                      bazi mevkiilere takviye gerektigi ortada.kimse 20 transfer yapildi daha ne bekliyorsunuz demesin.
                      oturmus kadrolari olan rakiplerimize karsilik daha da güclenmeliyiz.
                      benim sahsi görüsüm sampiyonluk sansimizin yabanci oyuncularimizín gösterecegi performansa bagli olacagi yönünde.
                      zira zaten kaliteli olan yerli oyuncularimiza yabanci oyuncularimiz da eslik edebilirse bu isi sonuna kadar götürecegimize inaniyorum.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

ligde 4 takım olduğuna göre %25%25%25%25 saha dışı faktorlerıde hesaba katarsak bizim şansımız %22%26%26%26

Yorum

Bir sol açık, iyi bir orta saha oyuncusu ve alternatif bir forvet alırsak şansımız yüksek bence.

Yorum

İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir sol açık, iyi bir orta saha oyuncusu ve alternatif bir forvet alırsak şansımız yüksek bence.
                            sana aynen katılıyorum renkdaşım

Yorum

şampiyon olma şansımız elbette var. ama ben diğer arkadaşların dediği gibi iyi futbol istiyorum.
                              gerisi kısmet
                              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Çalışıyor...
                              X