hayırlı olsun arkadaşlar
hayırlı olsun arkadaşlar
Hayirli olsun, okadar ugrasildigina deger insallah
İmzalamadı ama İstanbula geldi.
Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
inşallah iyi transferdir...
bekleyip görelim bakalım.
hayırlı olsun
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
kaynak ??...
bu başlık zaten yokmuydu ??
BiZe HeRyER TrAbZoN !!!
Tony Sylvia Trabzon Uçağında
Kaleci Silva Trabzona'a geliyor
27 Haziran 2008 / 16:57
Trabzonspor'un yeni file bekçisi Tony Sylvia Trabzon'a geliyor. Siyahi Kaleci saat 19.00'da Trabzon hava limanına inecek. Deneyimli file bekçisi kendisi Yattara'nın ikna ettiğini söyledi.
Ayrıntılar birazdan gelecek...
Kaynak:![]()
Tony Slyva İstanbul'a geldi
27 Haziran 2008 / 17:04
Trabzonspor'un Fransa'nın Lille takımından kadrosuna kattığı yeni transferi kaleci Tony Sylva'nın İstanbul'a geldi.
Trabzonspor'un Fransa'nın Lille takımından kadrosuna kattığı yeni transferi kaleci Tony Sylva'nın İstanbul'a geldi.
Kaleci Sylva bu akşam saatlerinde Trabzon'a gelecek, büyük olasılıkla yarın basın huzurunda sözleşme imzalanması bekleniyor
haber61
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yeni Panterimiz camiamiza hayirli ve ugurlu olsun.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..
Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.
Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.
Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:
"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."
Oh Oh, hayirli olur insallah![]()
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Kaç gündür ha geldi ha gelecek.
Birkaç gün önce bazı medya kuruluşlarına göre İstanbul'daydı. Bugün yine geldi deniliyor.
Görüntülü ispat isterim.
Bir dakika... Yukarıdan bir karartı geçti galiba...
Tamam geliyor...
Şampiyonluğa oynayacaklar."Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Herkes için hayırlısı olsun!
Bize Her Yer TRABZON !!!
bu yönetim de yalancı çıktı. transfer bitmiş miş lafa baksüpermiyiz biz???
HayırLı oLsun....
Hadi bakaLım buda iyi oLur inşaLLah...
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Kaleci Sylva, 17.30 uçağı ile Trabzon'a geliyor 19 00 -19 30 cıvarı Trabzon da olur
Hayirli olsun, cok ihtiyacimiz vardi. Cok fazla futbolunu izlemedim ama tecrubesi bizim icin cok onemli aynen Song gibi Tony de cok sey katacaktir takimiza.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Umarım beklentilerimizi karşılayacaktır Tony Sylva.Kalemizi de sağlama aldık.Umarım yararlı olur arkasında bekleyen Onur ve Tolga'ya.
Colmandante
Bu sene ligin en az gol yiyen takımı olmazsak bende futboldan hiç anlamıyormuşum diyeceğim.
Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)