Ýnþ abi ama aðzýný hayra aç. Biraz amatörce yaptýk transferleri.
Dünyada birçok takým futbolcu transferi yaparken öncelikle futbolcuyu saðlýk kontrolünden geçiyor sonra oyuncuya imza attýrýyor.
Gerek bu sezon yapmýþ olduðumuz transferlerde gerek ise geçmiþte yapýlan transferlerde çok nadir olmasý dýþýnda doðru düzgün oyuncularýmýzýn saðlýk kontrolünden geçtiðini görmüyoruz.
Körü körüne futbolcu almayýz elbette ama. En azýndan çok iyi bir transfer yaptýðýnda oyuncusu saðlýk kontrolünden geçirmek hem medya da ilgi duyulur hem de Trabzonspor olarak saðlam temellere imza attýðýmýzý gösterir.
Bu sezon neredeyse 20 futbolcu transfer ettik ve hiç biri saðlýk kontrolünden geçmedi.
Bu aldýðýmýz oyuncularýn hemen hepsiyle sözleþme imzaladýk.
Burada anlatmak istediðim dünyada ve Türkiyede görüldüðü gibi futbolcuyu saðlýk kontrolünden geçirdikten sonra imza attýrmak daha saðlýklý.
Örnek olarak dünyaca ünlü Roberto Carlos bile Fenerbahçeye imza atmadan saðlýk kontrolünden geçirildi.
Umarým aldýðýmýz oyuncularda saðlýk ve sakatlýk yönünden sýkýntý çýkmaz..
Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Ýnþ abi ama aðzýný hayra aç. Biraz amatörce yaptýk transferleri.
saglik kontrölü mutlaka yapilmasi gerek, yoksa yapildida biz mi görmedik.
saglik köntrölü yapilmadan oyuncu alinmamasi lazim, ingiltere'nin meshur saglik kontölü gibi yapilsa türkiye'de iyi olurdu
Saðlýk kontrolü yapýlmýþtýr diye düþünüyorum bir þekilde .
sanirim futbolcunun sözlesmesine ek madde ekleniyor, öyle bir durum oldugunda sözlesmeyi fesh etme hakki v.s.
biz bu hatayi zamaninda van de Paar'da yapmistik, umarim birdaha olmaz.
.
Konu Harun-61 tarafýndan (27.06.2008 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
*
* Aðýzdan çýkan söz muallakta kalmaz, ya sað tarafa yazýlýr ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamýný ALLAH adamý yapma Sanatý'dýr ~
saðlýk kontrolü kamptan önce yapýlacak diye biliyorum. futbolcularýn sözleþmelerinde saðlýk kontrolünden geçemediði takdirde sözleþmenin feshi gibi bir madde olduðunu düþünüyorum.
"ama her þeye raðmen bu yeryüzünde þarkýlar söyledik. teþekkürler dünya." kazim koyuncu
Merak etmeyin. En az bizim kadar yöneticiler de düsünmüslerdir bu meseleyi.
Bizim çektiðimiz, adamlýðýn bedeli.
Bence saðlýk kontrolü yapýlmýþtýr her futbolcuya...
Kimse bu saatten sonra yaþ tahtaya basmaz...hele ki saðlýktan dolayý hiç basmaz...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
Bu kadar büyük acemilik yapacaklarýný zannetmiyorum..
Ülkemize geliþinde saðlýk kontrolü ve testlerin ardýndan yurt içi kampýna dahil edilecek olan Song 12 Temmuz’da yine Paris’te özel bir organizasyonda Dünya Karmasý’nda forma giyecek. Kamerunlu futbolcu 13 Temmuz’da tekrar kampa katýlacak.(resmi siteden alintidir)
song'lan önce sözlesme imzalandi ve daha sonradan saglik kontolünden gecirelicekmis, ilk önce saglik kontrolünden gecirilirse daha mantikli olurdu bence
Bu baþlýðý gereksiz görüyorum gerekli þartlar oluþmadan okadar parayý vermezler özelliklede bonservisine para ödenen futbolculara...Saðlýk kontrolunden geçmeden okadar parayý çöpe atarcasýna harcayacak kadar acemý yada amatör olamaz yöneticiler...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
konuyu gereksiz görüyorum. eðer paranýn sokaða açýldýðý bir durum olursa tekrar tartýþýlabilir. zaten þu noktada tartýþýlacak pek de birþey yok. hele sözleþmelerin içindeki teknik detaylarý bilmiyorsak. bilen varsa o konuþsun
"ama her þeye raðmen bu yeryüzünde þarkýlar söyledik. teþekkürler dünya." kazim koyuncu
Baþkan düþünmüþtür onu da.Bir sorun olacaðýný sanmýyorum.
-1461 TRABZON-
Bunlarý yönetimimiz ve teknik kadromuz düþünmüþtür ama þöyle de düþünmek lazým.Diyelim ki Allah göstermesin Selçuk sakat çýktý.Ne diyeceksin Manisa'ya.Bu adam sakat alýn bunu geri mi diyeceksin.O yüzden ben saðlýk kontrollerinin yapýldýðýný umuyorum.
Colmandante
bi zamanlar moda ydi saglik kontrolünde medya da bulunmasi fotograflar cekil mesi
yapiliyordur ama medyasiz iste
merak etmeyin
bu oyun monopoly parasinla oynanmiyor
Hiçbir sorun çýkacaðýný zannetmiyorum....
EÐÝTÝM ÞART!!!
valla doðru ama arkadaþ
baþkanýmýz albayrak olsa eyvah derdim
ama illaki bi þekilde kotrolden geçmiþtirler
egerki geçmemiþse bi açýklamalarý vardýr
bir gün mutlaka
Belkide imza atan topçular önce saðlýk raporlarýný noterde onaylatýp daha sonra imza atmýþlardýr... Yada belki bir hastanede promosyon vardýr bizdede topçu çok daha ucuza getiririz düþüncesi olabilir...
..TaKLiTLeRi aSýLLaRý Ya$aTýR...TaRz oLMaK ßir AyRýCaLýKDýR..
o iþler yapýlýr amatör kulüp deðiliz
cidden ya hiç saðlýk kontrolü görmedim ben bu sene..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
arkadaþlar yönetimin bi bildiði wardýr adamlar o kadar þeyi düþünüo uyguluyo böle biþeyi düþünmeyecek kadar tecrübesiz ve nuri deiller eminim herþeyin önlemini önceden almýþlardýr
transferlerin en küçük ayrýntýlarý bile medyada yer alýrken;
saðlýk kontrolleri ile ilgili en küçük bir cümle veya fotoðraf olmamasý ilginç....(ben rastlamadým.)
ama bu kadar önemli bir konuda yönetimin hata yapacaðýný zannetmiyorum.
Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Þampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
bir alman atasözü vardir.
güven iyidir,kontrol ise daha iyidir derler almanlar.
umarim saglik kontrolleri yapilmistirda biz görmemisizdir.
yönetime güvenmek istiyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)