Sonuç: x

Katýlýmcý sayýsý
33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • x

30 90.91%
  • x

3 9.09%
Sayfa 16 Toplam 27 Sayfadan BirinciBirinci ... 6 14 15 16 17 18 26 ... SonuncuSonuncu
Toplam 669 adet sonuctan sayfa basi 376 ile 400 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: "Yavru Kaplan" deðiþti... Yeni isim: ''Fýrtýna Çocuk'' Foto:Sf:22

My - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

Bence býrakalým kediyi, köpeði, kuþu, enceði Kaplan maplan bizi bozar arkadaþlar. Yarýn öbürgün Ýstanbul sempatizanlýlarýn aðzýndan kurutulamayýz alimallah. Sonra öyle çocuklara maskottu diye felanda sýyrýlamayýz iþin içinde. Bugünün çocuklarý geleceðin yetiþkinleri. Bugünün Karadeniz Fýrtýnasý yarýnýn Karadeniz kedisi olmaz. Hem kedi zaten sahipli varsýn kedisi kaplaný aslaný Ýstanbul'a kalsýn.

Bir tane de ben buldum. Bu gerçi çocuklara göre deðil ama elbet kaplanýn yavrusu var ise ha kasýrganýnda uþacuðu olur da. Kasýrganýn da yavrusu fýrtýna olur iþte. Ben derim ki biz fýrtýnaya kafa patlatalým. Fýrtýna iyidir iyi
    Konu My tarafýndan (22.06.2008 Saat 02:20 ) deðiþtirilmiþtir.
    Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
    Murat

Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
    Murat

Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

Ortadaki evi kaldýrýn aslaný, kanaryayý, katalý koyun

Murat

Nereden
    Konya
    Yaþ
    36

kaplan bence de çok fazla yanliþ biþi deil sonuçta bu takim herþeyini diþiyle týrnaðiyla kopararak yýrtarak kazandý biraz hýrçýn olmasýnda bi yanlýþlýk goremiyorum o yuzden

ama rüzgar da hoþ geldi bana hani fýrtýna nýn küçügü bakýmýndan

Tayfun - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    35

Alýntý mk_ts Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende hamsili biþeyin olmasýndan yanayým
    Bende..
    .

Trabzonspor Kongre Üyesi

Fatih - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Alýntý Gürkan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu da çok güzel biraz düzenlenirse tamamdýr
    Bordomavi.net

Atalay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    53

Arkadaþlar maskottaki hedef kitle çoçuklardýr...

Ben þahsen YUNUS figüründen yanayým...

Kaplan bana arslaný çagrýþtýrýyor...

Þimdi bazý arkadaþlar yazmýþ yok bizle Yunus maskotu yüzünden dalga geçerler daha yýrtýcý ve vahþi bir þey olsun demiþler Köpekbalýgýna hatta fýrtýnadan maskot yaratmaya çalýþmýþlar maskotu ben bile görünce korktum..

Býrakýn çoçuklarý çoçugun bu takýmý tutacagý varsa bile bu maskotlarý gördükten sonra vazgeçer tutmaz..

Dedigim gibi sayýn arkadaþýmýzýn yaptýgý kaplan tasarýmlarý çok güzel eger bir takýmýn maskotunu çagýrýþtýrmamýþ olsaydý..

Ve o takýmla ilgili senelerce dedikodumuz yapýlmamaýþ olsaydý hemen kaplan derdim..

Ama þimdiden bazý arkadaþlarým bizim kulübümüzü özentilikle taklitçilikle suçlamaya baþladýlar bile..

Afs kardeþimden rica ediyorum YUNUS maskotuyla ilgilide biraz çalýþma yapsýn...

Piskolojik olarak bizi yýkmasýn...

Sevgilerimle..
    Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

OYýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Hamsiden sonra Fýrtýnayýda desteklemeye baþladým gerçekten hoþ durdu aðzý gözü yok diye maskotumuz niye olmasýn Fýrtýna fikri aklýma yattý fýrtýna olsun

@ Gürkan ( güzel düþünce )

Bordo mavilisi ve daha sevimlisi yapýlýrsa alýn size maskot derim

Tribünlerde Kýzgýn hali daha çok yakýþýr
    Kazimiþi gzas vorert

Harun_ayar_ts - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    32

illada hayvan resmimi olacak

Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

'Yunus yumuþak kalýyor' derken pek te çocuklarý düþünerek yazmamýþtým. Ama bence yunus ta iyi iþlenirse çocuklar için çok güzel bir maskot olabilir. Biraz gezinmeyle en azýndan ÝDO'dan daha iyilerini bulabildim

Bu arada umarým afs hocam kýzmýyordur. Niyetim kendisini ya da çalýþmalarýný eleþtirmek deðil. Sadece kaplan maskotuyla ilgili eleþtirilerimi dile getiriyorum. Ayrýca fýrtýna olsun yunus olsun afs ustanýn eli deðerse çok harika þeylerin çýkacaðýna eminim.
    Murat

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Gürkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Yaþ
    47

Bunu ben bulmadýmç bir arkadaþým buraya koymamý istedi.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    bordobluex - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    46

Alýntý Gürkan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Bunu ben bulmadýmç bir arkadaþým buraya koymamý istedi.
    Ýþte budur. Çok güzel. Harika

Trabzonspor Kongre Üyesi
    a f s - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Kaplan olmasýn, kuþ olmasýn, baluk olmasýn, furtuna olmasýn. Yok yok hepsinden olsun.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    LazAnisT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Arkadaþlar moralinizi bozmak gibi olmasýn ama az önce dergi geldi ve þu an yavru Kaplan bölümünü okuyorum

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Oðlum sakýn korkma! Þimdi üzerindeki o çok sevdiðin kaplanlý tiþörtü çýkarýp, bu fýrtýnalý þeyi giyeceksin.

Fil mi, dinazor mu? Öncelikli olarak çocuklar için daha sonra büyükler için de olabilecek bir maskottan bahsediyoruz, fakat Trabzonspor maskotundan.
    Yeri geldiðinde müþteri uygunsa dinazor veya filden de maskot olur, fakat Trabzonspor için olmaz. Hele kaplana karþý çýkýyorsunuz diye böyle bir örnek vermek hiç olmaz.

Yunus'un o sevimli yüzüne vahþi bakýþlar zorlama geliyor bana. Mübarek hayvanýn yüzünde kendinden bir gülümseme var zaten. Týpký kaplanýn yüz ifadesindeki asalet gibi. Kaplanýn ifadesi ile aslaný karþýlaþtýrýn; birinde tembellik ve korku, diðerinde asalet ve haþyet gizli.

Fýrtýna da stilize edilip form kazandýrýlabilir fakat kaplanýn uygulama alanlarý fonksiyonlarýnýn yanýnda yine de zayýf kalýr bence. Karadeniz Fýrtýnasý kavramýný iþlemeyelim demiyorum ki ben. Mesela Fýrtýnanýn içinde forma giymiþ bir kaplan figürü olabilir. Coðrafi bir olayýn maskot kavramý ve çocuklar için uygun olmadýðýný düþünüyorum.

10.sayfada kaplan ile ilgili yapýlabilecek ürünleri paylaþtým sizlerle.
    Kaplan ve yavru kaplan iyidir.

Konu a f s tarafýndan (23.06.2008 Saat 11:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Dursun Kaplan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Benim soyismimde KapLan..

KapLan bence bizi çok iyi temsiL eder.. ALi Fuat Abi'nin yaptýðý sevimLi KapLan maskotu iLe çocukLarýn iLgisi çok koLay çekiLebiLir..
    ~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~

Engenius - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    49

Alýntý a f s Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kaplan olmasýn, kuþ olmasýn, baluk olmasýn, furtuna olmasýn. Yok yok hepsinden olsun.
    SÜPER HAHAHAHAHAH
    KAZIM YAÞIYOR, KAVGA DEVAM EDÝYOR...

Mertcan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

arka sayfalarda illaki hayva olmak zorundamý diye bir msj gördüm.. bencede soyut kavramlarda kullanýlabilir..

fakatillakikullanýlacaksa...ufak hoþ bikaplan güzel... fýrtýna resmi 6-7-8 yaþlarýndaki çocuklar için uygun deðil diye düþünüorum
    ''Trabzonspor''

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Ýstanbul takýmlarýna sormuþlar Trabzonspor Kaplan maskotu kullanýrsa ne düþünürsünüz diye.

Görmedik, dumyadýk, bilmiyoruz!

Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

hehe 3 maymunlar süper
    pele good , maradona better , george best

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

þu kaplan pençesi logosu bence markalaþma adýna kullanýlabilecek güsel bi sembol akýllarda yer etmesi bakýmýndan iþlenirse ii sonuçlar ortaya çýkabilir , ama tabiki aynsý kullanamayýz sonuçta.
    geniþ çocuk ürünleri yelpazesinde ürünlerin üzerinde adeta bi marka gibi kullanýlabilecek bi marka yaratýlýrsa faydalý olacaðýný düþünüyorum
    Konu Yýlmaz tarafýndan (23.06.2008 Saat 13:03 ) deðiþtirilmiþtir.
    pele good , maradona better , george best

Ozan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    34

Takýmýmýz da çocuklarýn maskotu farklý , büyüklerin maskotu farklý mý olacak ? Hayýr .

Eee o zaman þimdi seçeceðimiz þey de takýmýmýzýn maskotu olacak . Ben " KARADENÝZ FIRTINASI " ndan yanayým çünkü fýrtýnaya da üstte görünen resimler gibi insan figürleri eklenebiliyor ve gayet güzel oluyor . Çocuklara göre de daha sevimli bir þey yapýlabilir . Ali Fuat Abi'ye bu konuda katýlmýyorum . Orda konulan fotoðraf gibi bir þey olmayacak elbette fýrtýna .

Onun dýþýnda " KAPLAN " da güzel olabilir ve Ali Fuat Abi'nin koyduðu ürünlerde belli oluyor ancak ben " FIRTINA " dan yanayým yinede .

Ama sonuç olarak da yýllardýr süren bir þey bu ve burada da tam olarak benimsenip çözüme kavuþacaðýný sanmýyorum . Özellikle böyle bir medyanýn olduðu ülkede hiç sanmýyorum .
    Konu Ozan tarafýndan (23.06.2008 Saat 13:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

Valla kim kime sorar bilemiyorum ama kaplanla aslan arasýndaki bariz benzerliklere göz yumacaksak o alttaki üç maymun figürü cuk diye oturuyor söyleyeyim hani Ondan sonra da bize 'gs yalakasý' dediklerinde onlara aslanla kaplanýn arasýndaki anatomik farkýlýlar hakkýnda brifing verir olayý bilimsel açýdan kafalarýna sokarýz

Kaplan güzel bir maskot olur, doðrudur. Hatta burada hazýr markalaþmýþ, þekillenmiþ pençeleri (ki pençe izi kullanýlýyor bunu kullanamayýz) felan görüyoruz, güzel de duruyor ama ne yaparsak yapalým kaplan 'aslan özenticiliði' yaftasýndan kurtulamayacak bir maskottur. Bu konuda baþýmýz çok aðýrýr çook
    Konu My tarafýndan (23.06.2008 Saat 14:06 ) deðiþtirilmiþtir.
    Murat

Nereden
    Trabzon

Alýntý My Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Valla kim kime sorar bilemiyorum ama kaplanla aslan arasýndaki bariz benzerliklere göz yumacaksak o alttaki üç maymun figürü cuk diye oturuyor söyleyeyim hani Ondan sonra da bize 'gs yalakasý' dediklerinde onlara aslanla kaplanýn arasýndaki anatomik farkýlýlar hakkýnda brifing verir olayý bilimsel açýdan kafalarýna sokarýz

Kaplan güzel bir maskot olur, doðrudur. Hatta burada hazýr markalaþmýþ, þekillenmiþ pençeleri (ki pençe izi kullanýlýyor bunu kullanamayýz) felan görüyoruz, güzel de duruyor ama ne yaparsak yapalým kaplan 'aslan özenticiliði' yaftasýndan kurtulamayacak bir maskottur. Bu konuda baþýmýz çok aðýrýr çook
    katýlýyorum.

ayrýca "Karadeniz Fýrtýnasý" hem sadece bize özgü, hem güçlü bir kavram, küçükken galatasaraylý fenerbahçeli beþiktaþlý arkadaþlarým "aslan kanaryayý yer kartal þunu yapar" diye tartýþýrken, "hiçbiri fýrtýnanýn karþýsýnda duramaz" diye son noktayý koyduðum günleri hiç unutamam.

"hem kaplaný hem karadeniz fýrtýnasýný kullanabiliriz" fikrine asla katýlmýyorum. bir takýmýn bir maskotu/sembolü olur. "biz hem kaplanýz hem fýrtýnayýz hem þuyuz hem buyuz" dediðiniz zaman iþin anlamý kalmaz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)