Hayırlı olsun diyelim...
Arkadaşlar
Başka bir başlıkta albümü tanıtmıştım fakat cd yi alıp dinlediğimde bu albümün tek başına başına bir konu olması kanaatine vardım.Tek kelime ile Harika bir albüm olmuş.
Karadeniz kültür sevenlerini sarsacak muhteşem bir albüm. Onay Şahin Onaylı kaydelerle otantik müzik severleriyle buluştu...
(www.dernekpazarigenclik.net sitesinden alıntıdır)
http://www.izlesene.com/izle/video-o...ere/3044509545 (Buradan Klibi izleyebilirsiniz.
Konu Misina tarafından (10.10.2009 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Güncel
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
İstanbulda bu albümü bulabileceğimiz bir yer varsa lütfen yazsın.
evet adamımın albümü çıkmış ne yapıp edip almam lazım....kemençe çalışına hastayım...
Hele O Dertlerİ Derelere Şarki MÜtİŞ Yaaw Hayirli Olsun ya arkadeaşlar bu şarkısını nerden bulacazz ??
Konu MehmetGÜRSOY61 tarafından (18.06.2008 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.
SÜRMENELİ MEHMET...
albümü alacaksın.albümdeki her türkü çok güzel şiddetle tavsiye ederim.
bu da albümdeki uzungöl türküsüne yaptığım klip
http://www.youtube.com/watch?v=gWKkYOpLxe0
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
çok güzel
var 99 yaram senda vurda 100 olsun.
Antalya' da bulabilir miyim acaba
ONAY ŞAHİNİN YENİ ALBÜMÜYLE ÖZEL YAYIN 20 HAZİRAN CUMARTESİ ( YARIN) SAAT 14:00 DE YAYINDAYIM
Konu ErayAkyüz tarafından (20.06.2008 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Bende tesadüfen yeni öğrendim böyle bir sanatçının varlığını.Şarkıları çok güzel inşallah devamı da gelir.
Cesaretin bittiği yerde,esaret başlar
kazımın yerini kimse alamaz ama güzel bir yorum katmış..
Kazımla tarzları arasında dünya kadar fark var.
Kemençeyi çalışı da, parçalarında kemençenin ön plan da olması da mükemmel; dinledikçe gerçek karadeniz müziği bu, diye düşünüyor insan
Cesaretin bittiği yerde,esaret başlar
bugün bizim mahalledeki kasetçiye söledim ..kim bu yaa dedi ...dedim abi bırak sen orasını varmı yokmu dedim...yazıyorum pazartesi gel al dedi ...pazartesiyi bekliyorum.....
Trabzonda her yerde bu albüm çalıyor.Karadenizde 1 numara şu an.Birde benim kliplerimde bayan oynamayacak demiş.(ayıp etmiş)
Onay'ım en sonunda çıkardı albümünü. Kemençesiyle coşkardık ancak kemençe çalarken söylediği otantik türküler herkesin hoşuna gidiyordu en sonunda yaptı albümünü. Şu anda da satışları gayet iyi. Her eve her arabaya lazım. İnşallah daha da başarılı olacak.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
bakıyorum da internetten alabileceğimiz bir yer bulunmuyor...şöyle bir dinleyip sonra tebrik etmek için kendisini arayacağım....
ah bir de bulabilsek şu albümü
bulabilirsem bende hemen alacağım klibi izledim şimdi çok güzel çok hoşuma gitti..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
http://www.izlesene.com/izle/video-o...ere/3044509545
habunu kesin dinleyin. yukardaki sitede albümündeki parçaların bir bölümünü dinleyebilirsiniz.
Korsana Hayır Onay'e Evet
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Onay şahinin albümünün reklamını seyrettim.Güzel şarkılar var ama Youtebe'de söylediği bir kaç şarkı varki onları albümüne koymuş olsa ihtilal gibibir şey olurdu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)