Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onay Şahin'den Buram Buram Karadeniz Kokan Bir Albüm

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onay Şahin'den Buram Buram Karadeniz Kokan Bir Albüm

Arkadaşlar

Başka bir başlıkta albümü tanıtmıştım fakat cd yi alıp dinlediğimde bu albümün tek başına başına bir konu olması kanaatine vardım.Tek kelime ile Harika bir albüm olmuş.

Karadeniz kültür sevenlerini sarsacak muhteşem bir albüm. Onay Şahin Onaylı kaydelerle otantik müzik severleriyle buluştu...

(www.dernekpazarigenclik.net sitesinden alıntıdır)

http://www.izlesene.com/izle/video-o...ere/3044509545 (Buradan Klibi izleyebilirsiniz.
    En son Misina tarafından düzenlendi; 10.10.2009, 04:46. Sebep: Güncel
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Hayırlı olsun diyelim...
    Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

İstanbulda bu albümü bulabileceğimiz bir yer varsa lütfen yazsın.

Yorum

evet adamımın albümü çıkmış ne yapıp edip almam lazım....kemençe çalışına hastayım...

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İstanbulda bu albümü bulabileceğimiz bir yer varsa lütfen yazsın.
          Albümü Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakıfından Temin Edebilirsiniz
          Adres: Haznedar Mahallesi Kınalı Caddesi Seyran Sokak No:2/7 Güngören-İSTANBUL

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Albümü Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakıfından Temin Edebilirsiniz
            Adres: Haznedar Mahallesi Kınalı Caddesi Seyran Sokak No:2/7 Güngören-İSTANBUL
            nasıl olur ? piyasaya çıkmayacak mı albüm?

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nasıl olur ? piyasaya çıkmayacak mı albüm?
              Çıktı.Trabzon ve civarındaki tüm müzik marketlerde var.İstanbulda dağıtıma başlandımı bilmiyorum.

Yorum

Hele O Dertlerİ Derelere Şarki MÜtİŞ Yaaw Hayirli Olsun ya arkadeaşlar bu şarkısını nerden bulacazz ??
                En son MehmetGÜRSOY61 tarafından düzenlendi; 18.06.2008, 12:53.
                SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

İlk olarak MehmetGÜRSOY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hele O Dertlerİ Derelere Şarki MÜtİŞ Yaaw Hayirli Olsun ya arkadeaşlar bu şarkısını nerden bulacazz ??
                  albümü alacaksın.albümdeki her türkü çok güzel şiddetle tavsiye ederim.

bu da albümdeki uzungöl türküsüne yaptığım klip

Yorum

çok güzel
                    var 99 yaram senda vurda 100 olsun.

Yorum

Antalya' da bulabilir miyim acaba

Yorum

ONAY ŞAHİNİN YENİ ALBÜMÜYLE ÖZEL YAYIN 20 HAZİRAN CUMARTESİ ( YARIN) SAAT 14:00 DE YAYINDAYIM

En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 11:45.
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Bende tesadüfen yeni öğrendim böyle bir sanatçının varlığını.Şarkıları çok güzel inşallah devamı da gelir.
                          Cesaretin bittiği yerde,esaret başlar

Yorum

İlk olarak 1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende tesadüfen yeni öğrendim böyle bir sanatçının varlığını.Şarkıları çok güzel inşallah devamı da gelir.
                            Bu işlerde yeni değil,Bölgenin parmakla gösterilen bir kaç Kemençecisinden biridir.

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu işlerde yeni değil,Bölgenin parmakla gösterilen bir kaç Kemençecisinden biridir.
                              ben de babaeskideki karadenizliler gecesinde dinledim onu, kemençeyi çalmıyor konuşturuyor adeta...onu tanıtan sunucu akademisyen ve 2 üniversite bitirmiş demişti...bir de mükemmel fıkra anlatıyor....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X