Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gelecek Milli Takımın İskeleti Trabzonspor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelecek Milli Takımın İskeleti Trabzonspor

Abartmadan yazıyorum. FT gibi 3 istanbul yalakasi biri olmazsa hayal degil.
    Tolga: Milli takım Kalecisi su an
    Onur: Umit Milli takım Kalecisi
    Giray: Milli Takıma son anda alınmadi. Bence defans problemi olan milli takıma ilac olacak
    Ceyhun: Bir kere milli oldu. Ts deki basarisi milli takıma yukseltir.
    Egemen: Biraz zor ama Bursada kendini gosterdi. Tsde tekrarlasin ama zor
    Selcuk: Onlibero bulamayıp orelyo on libero: Bence milli takım vazgecmmeli
    Baris: Once umit formu yukselirse pekala a milli. Bu sene belli eder
    Umut: Yaninda iyi bir golcu onun formunu yukseltiyor. Zaten alındı milli takıma
    Gokhan Unal: Tamda ihtiyac duydugumuz donem. Ama alternatifi cok. Cok calisir ise neden olmasın

Ben acikca bugra ve samidende cok umutluyum.
    Bu kadar oyuncu milli tamıma gidermi takılan olabilir ama kesinlikle Ts artik daha cok dusunulecektir.
    Huseyin in bundan sonra milli takım isi zor olur..

Bununda yaninda Cale muhtemel hırvat milli takımına, Yattara gine milli takımına Slyva ise Senegalde oynayacak. Geriye kim kaldı yaw
    13 Vitor Hugo

Milli takıma tarafsız bir hoca gelmezse zor.Ama ''TARAFSIZ'' hocayla bu isimlerle birlikte Anadolu takımlarında milli takımı hakeden her futbolcu yer bulabilir milli takımızdan Emre Aşık ve Sabriden eksikleri yok çünkü.
    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

Iskelet demeyelim de gercekten futboldan anlayan bir hoca oldugunda tipki Ersun Yanal dönemindeki gibi 4 banko oyuncumuz olabilir Milli Takimda. O potansiyele sahip oldugumuza inaniyorum.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

umut hariç diğerlerinde hemfikirim...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İskelet biraz abartı olmuş bence de ama gerçekten bu yeni transferlerimizle milli takımda oynama kapasitesinde birçok futbolcu olduğuna inanıyorum.
          Gökhan Ünal,Onur,Giray gibi...
          Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

Tolga milli takımda Giray Selçuk Ceyhun Gökhan da yakın bir zamana kadar milli takımdaydı.

Egemen in ise milli takıma çağrılmayışının tek nedeni istanbul patentli olmayışıdır.

Diğer gençlerde kendilerini biraz geliştirirlerse milli takım onlar açok uzak değildir.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Tolganın milli takımda hiçbir işi olmadığını düşünüyorum...trabzonspor kontenjanından gitti avrupa şampiyonasına...

Yorum

ismail,buğra'yı unutmayalım
                içimde (özellikle buğra) bu ikiliden yıldız çıkacak diyor

Yorum

İlaveten Yıldıray'da olur inşallah...
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abartmadan yazıyorum. FT gibi 3 istanbul yalakasi biri olmazsa hayal degil.
                    Tolga: Milli takım Kalecisi su an
                    Onur: Umit Milli takım Kalecisi
                    Giray: Milli Takıma son anda alınmadi. Bence defans problemi olan milli takıma ilac olacak
                    Ceyhun: Bir kere milli oldu. Ts deki basarisi milli takıma yukseltir.
                    Egemen: Biraz zor ama Bursada kendini gosterdi. Tsde tekrarlasin ama zor
                    Selcuk: Onlibero bulamayıp orelyo on libero: Bence milli takım vazgecmmeli
                    Baris: Once umit formu yukselirse pekala a milli. Bu sene belli eder
                    Umut: Yaninda iyi bir golcu onun formunu yukseltiyor. Zaten alındı milli takıma
                    Gokhan Unal: Tamda ihtiyac duydugumuz donem. Ama alternatifi cok. Cok calisir ise neden olmasın

Ben acikca bugra ve samidende cok umutluyum.
                    Bu kadar oyuncu milli tamıma gidermi takılan olabilir ama kesinlikle Ts artik daha cok dusunulecektir.

Bununda yaninda Cale muhtemel hırvat milli takımına, Yattara gine milli takımına Slyva ise Senegalde oynayacak. Geriye kim kaldı yaw
                    arkadaş bu adamlar ağzıyla kuş tutsa zor
                    çünkü adam trabzon düşmanı
                    96 da okadar tsliyi nasıl almıştı anlamıyorum
                    bence ne yaptığını anlayamadığım bu adam italya dan kovulduktan sonra fıısssss
                    bir gün mutlaka

Yorum

Arkadaslar Allah askina su Umutun neyini begeniyorsunuz anlamakta inanin zorluk cekiyorum, 12-13 gol atti diye. Bugüne kadar Trabzonsporda her sezon en az 15 civarinda gol atmis bir oyuncu cikmistir. Ayrica Tolga Milli Takimda kalecilik yapacak biri degil. Fatih Terim onu cagirdi baska Teknik Direktör gelse onu cagiracagini hic sanmiyorum, en dogrusuda öyle olur zaten. Senol Günes bile gelse Trabzonsporun Milli Takimin iskeletini kuracagini sanmiyorum. Cünkü abartildigi kadar kaliteli oyuncular degil bu saydiklariniz.

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ...ama kesinlikle Ts artik daha cok dusunulecektir.
                      Orda sana katiliyorum, Milli Takimin kadrosuna baktinmi bizden zaten sirf Tolga var oda 3. kaleci. Illaki 1-2 oyuncu daha olacaktir, ama iskeletini olusturacagindan süphe duyuyorum.

Yorum

Tolga,Giray,Egemen,Ceyhun,Selçuk,Barış,Gökhan,Umut bu oyuncular önümüzde ki dönemde A milli takıma seçilebilecek oyuncular .

Yorum

yabancı bir hoca milli takımı çalıştırırsa önümüzdeki dönemde en az 7 veya 8 futbolcumuz aday kadroya çağrılır.

Yorum

İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yabancı bir hoca milli takımı çalıştırırsa önümüzdeki dönemde en az 7 veya 8 futbolcumuz aday kadroya çağrılır.
                            bırak yabancı hocayı
                            aklı başında birisi çalıştırsa bile o kadar oyuncu veririz milli takıma

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umut hariç diğerlerinde hemfikirim...
                              Umut'un futbolculuğu yabana atılacak cinsten değil...
                              .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X