Formalar nike, 50 YTL ye biraz zor bulursun
Merhaba renktaşlarım, bu başlığı yeni sponsorumuz resmen açıklanınca açacaktım ama biraz erken olmasında yarar olacağını düşündüm.
Şimdi kabaca basit bir hesap yapalım eğerki 6-8 milyon taraftarımızın sadece bir milyonu forma alırsa kabaca 50 milyon YTL klubümüze gelir sağnacaktır. Sonuçta Trabzonspor'un Trabzon şehrinin dışında daha çok taraftarı vardır. Trabzon'da ki renktaşlarımız klube kombine alarak yardımda bulunabilirler peki benim gibi Trabzon'dan MALESEF uzakta olan arkadaşlar ne yapabilrler. En kolay tabiki lisanslı ürün (forma) almak olacaktır. Bu şekilde hem sponsorların gözünü daha çok üzerimize çeker hemde klube ciddi bir fayda sağlamış oluruz. Bu bilinci çevremize aşılayalım arkadaşlar; 1,000,000 * 50 = 50,000,000
Herşey Trabzonspor'umuz için...
Formalar nike, 50 YTL ye biraz zor bulursun
Teşekkürler ADMIN!!!
İmkansız. Trabzonspor taraftar profilini iyi analiz etmek gerekir. Bir de son senelerde yapılan transferlerin forma satışında çıkarılması gibi saçma bir durum var. Bunda da Fenerbahçe örnek gösteriliyor. Yapılacak ufak bir hesapla bunun böyle olmadığı da ortaya çıkıyor. Ama 1.000.000 forma hem de Trabzonspor. Çok zor. İnşallah kombinelerde komik satışlar ortaya çıkmaz.
Ben forma alacağım. İnşallah güzel dizayn çeker Nike.
61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Arkadaşlar yanlış hesaplamadıysam 50 ytl den 1 milyon forma 50 triyonmu yapıyor oda 26 mil € yanlışmı hesapladım yoksa
Benim Ruh Hali Hep BORDO MAVİ
yani o kadar forma satılırsa 26 mil € vuavvvvvvvv dehşet verici ya yarısı satılsa bile 13 mil € eder inanın dehşet para
Fiyatlar temsilidir arkadaşlar
Sonuçta ordaki mesaj önemli. Yoksa o hesap aslında çok daha karmaşık 70 liraya bile satsak o 70 liranın tamamı klubün kasasına girmeyecek sonuçta
Tamam şöle düşünelim bir formadan klübe ne kadar para kalır bilenler beni düzeltsin 50 ytl kalacaksa müthiş ötesi yine
50 liradan 1 milyon forma satılsa evet 50 milyon yapar ama bunun % kaçı klübe gider acaba.
Çünkü 50 milyon ytl formalardan elde edilen ciro.bunun bi maliyeti var.35 e gelir 50 ye satılır mesela.
ayrıca çarkın dönmesi adına bundan sonraki partilerin üretimi için belli bir oranda nakit para tutulması lazım.
he bu nike ın işi mi tam bilmiyorum.
1 milyon forma satılması zor.hadi satıldı diyelim bunun hepsi klube gitmiyor sanırım.
Her neyse herkez forma alamaz sonuçta yani sadece forma kampanyası değil bütün ts ürünlerinde böyle bir kampanya olması lazım.
paramız neye yetiyorsa onu almak lazım
Mesela benim nikeın formasını alacak para bulmam çok zor.Yol parasını zor bulurken ama sadece forma alınacak bi kaide de yok tişörtler,, şortlar şapkalar bunlarda olabilir.
Konu AKSOY_61 tarafından (01.06.2008 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
güzel proje ama sadece düşünce olarak güzel görünür.. uygulama da bunun gerçekleşme ihtimalini görmüyorum. 1 milyon forma satılabilirmi? bence hayır. Tamam Trabzon taraftarı belki bi kaç milyon sayıdadır ama forma alacak insan sayısı 1 milyon değil bundan eminim. Ayrıca forma satışları direk kulübe kalmayacak. Fenerium gibi çalışamıyoruz malesef bu bir gerçek. 1 milyon forma 50 milyon TL yerine 1 milyon mesaj 5 milyon TL diyip para kazanmak daha makbul bence. Hem direk kulübe kalır, hemde paranın tamamı bir futbolcu için harcanabilir.
VERENA (KIRANKAŞ)
Trabzonun nüfusu kadar forma satamayiz, ama gurbette olanlarin, özellikle istanbuldakiler bastirirsa neden olmasin
trabzonspor toplamda yuzbin forma satamaz.. kaldida bir milyon. hayal satmayalim lutfen..
Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Herşeyden önce maça forma ile gitme kültürünü oturtmalıyız. En son istanbuldaki geyse maçında dikkatimi çekti. Tribünün bir kısmı Trabzonspor taraftarına ayrılmış. geyse tarafı komple sarı kırmızı formalı. Bizim taraf içinde araki borda mavi bulasın. Rakamlar baş döndürücü fakat malesef bizim için gerçekçi değil.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Ben paramı şimdiden ayırdım bir köşeye bekliyorum 1 çubuklu bir alternatif 2 forma alacağım
selçuk inan ve yattara
aslında 1 milyon forma satabiliriz 500 bin bile iyidir 80 milyon olsa 1 forma 40 milyon ytl eder.. ve klübe müthiş bir gelir olur...
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
formanın parası 50 ytl den kesin fazla olacaktır.. 1.milyon adet değil de 500.000 adeti geçtiğimizde açıklanacak forma fiyatı ile bu rakama yaklaşırız.. tabii ki kombine sms kampanyamız fln hariç ..
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
takim basarili olmasi halinde 1 milyon forma satmak imkazsiz degil ayrice bu isin pazarlama boyutuda var bunlarin hepsi iyi sekilde yapilmasi durumda 1 milyon formayi satmak imkansiz degil
pazarlamanin iyi isi bilen kisiler tafafindan yapilmasi gerekiyor
sms isini birakalim formalari alalim sms den bise cikmaz
abi 1 milyon formami ???? biraz abartili olmus bu basligi soyle yapsak daha iyi olur: bir forma'yi 70 ytl sayalim -> 500 bin forma = 35 milyon ytl = 18 milyon euro
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)