Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Deniz Durdu Horona! l 31 Mayıs Cumartesi Saat:19.00'da l Yer: Yeni Melek

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Deniz Durdu Horona! l 31 Mayıs Cumartesi Saat:19.00'da l Yer: Yeni Melek

Sevgili BMN uyeleri,Yarin aksam Taksim-Yeni Melek'de 'deniz durdu horona' adli ve tamami dogu karadeniz yöresi muzigi icra eden gruplarin yer alacagi bir konser serisi var...Grup Feluka, Entu, Helesa ve Ebral Aydın!Karadeniz muziginin popülerlesme surecinde gelmis oldugu noktadan rahatsızlık duyan ve hatta bundan da onemlisi kendi oz muzigene deger veren herkesin kacirmamasi gereken bir organizasyon! Boyle bir organizasyona Yeni Melek gibi bir mekanin (ustelik Cumartesi gecesi) ev sahipligi yapiyor olmasi oldukca iyi bir gelisme Karadeniz muzigi adina... daha iyilerini de hakediyoruz tabii ama simdilik onumuzdeki organizasyona bakacak olursak insanlara yanilmadiklarini gostermemiz ve o gece Yeni Melek'i doldurmamiz ve birazda inletmemiz gerekiyor!!!Organizasyon biletlerini biletixten satin alabilirsiniz, biz 'Cubukcu' lari temsilen gecede yerimizi aldik.Tum muzik ve memleket severlere de benden bir hatirlatma olsun..!Ezzgi

Aydinlatici bilgi olarakta;
    31 Mayıs Cumartesi
    Saat: 19.00'da
    Yeni Melek
    Gazeteci Erol Dernek Sk. No: 13
    Istanbul
    http://www.biletix.com/event.htm?id=JVM18
    En son Selman tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 00:07.
    Futbol taraftardır!

Güzel bir organizasyon olabilir

Oralara yakın olsam bende gelirdim ama biraz uzak kalıyor
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Uyyy ezgi !!! İlk başlığın ve mesajın hayırlı olsun....

Yorum

bence gidelebilir güzel oolaca benziyo
        kazım ne dersin istanbul şurası
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence gidelebilir güzel oolaca benziyo
          kazım ne dersin istanbul şurası
          Aklımdan geçmedi değil ama biraz geç haberimiz olmadı mı

Birkaç gün erken bilseydik giderdik biliyorsun
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklımdan geçmedi değil ama biraz geç haberimiz olmadı mı

Birkaç gün erken bilseydik giderdik biliyorsun
            evet kazımcım yarın akşamda zaten türkiye spor yazarları derneginin yaza merhaba partisi var bu iş yattı yani
            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet kazımcım yarın akşamda zaten türkiye spor yazarları derneginin yaza merhaba partisi var bu iş yattı yani
              Yarın akşam halısaha maçımız var

Neyse konuyu saptırmayalım biz Ezgi
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

karadeniz muzigine emek veren ve onu istanbul muzik piyasasinin siradanligina bulastirmadan ozunu koruyarak muzik yapan kisi ve gruplara halkimiz her zaman gereken destegi verir...

Onlar oldukca bu muzik yasayacak...
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

"Deniz durdu horona"
                  28 Mayıs 2008 / 11:18
                  Karadeniz müziğinin yeni sesleri İstanbul'da sahne alıyor.
                  Beyoğlu Yeni Melek sinemasında 31 Mayıs 2008 Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserin amiral gemisi GRUP FELUKA. Denizin, hırçın dalgaların, coşkunun, paylaşımın, horonun ve özünü bozmamış Karadeniz müziğinin buluşacağı gecede, birbirinden önemli grup ve isimler de olacak. Feluka'nın kaptanı Abdullah Akat, “Karadeniz müziği doğru temsil edilmeli. Doğru temsil noktasında Grup Feluka üzerine düşeni yapıyor. Bu gecede bir bölgeyi doğru adımlarla temsil edenler bir araya gelecek” şeklinde konuştu. Feluka dışında, Harun Topaloğlu - Entu, Helesa ve Ebral Aydın da Yeni Melek'te bir araya gelecek.

“DENİZ DURDU HORONA” hep bir ağızdan umut şarkılarının söyleneceği, duyguların her türlüsü ile yoğrulmuş yöre türkülerinin kalplerde çarpacağı, horonların el ele, tek yürek olup, kardeşlik için edileceği bir ortamı hayal edebilen herkesi çağırıyor. İşte konsere gitmek için yapmanız gerekenler:

Yer: Beyoğlu Yeni Melek Gösteri Merkezi
                  Tarih: 31 Mayıs 2008
                  Kapı Açılış Saati: 19:00
                  Biletler: 20 YTL (Biletix)
                  Bilgi: 0543 901 65 78

Aytekin AKAY / haber61.net /İstanbul

Kaynak: haber61
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

paylaşım ve bilgi için çok teşekkürler... yarın akşam kısmetse orada olacağım ben de...

tabi bilet kaldıysa...
                    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

orda olmaya calışıcam ...
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uyyy ezgi !!! İlk başlığın ve mesajın hayırlı olsun....
                        Tesekkurler, devami gelicek kuzen merak etme
                        Siz gelemiyosunuz galiba?
                        Futbol taraftardır!

Yorum

İstanbul'da olsaydım asla kaçırmazdım.Kazım, Cemil bir İstanbul organizasyonuna ne derseniz yapmadımız şey değl yani
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstanbul'da olsaydım asla kaçırmazdım.Kazım, Cemil bir İstanbul organizasyonuna ne derseniz yapmadımız şey değl yani
                            Erken haberimiz olsaydı gidebilirdik ama artık çok geç

Başka zaman gideriz yine dicem ama Cemil taşınıyor sende yazın Trabzon'a gidiyosun..Ben tek başıma nasıl gideyim
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

az önce cnn türk 'te afiş programına cıktılar gercekten cokgüzel

kacırmamaya calışıcam...
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X