Fatih Terim'in kaprisleri yüzünden kör ve topalýz. Milli Takým'ýn yararýna herkesle çalýþacaksýn kardeþim çalýþmam deme hakkýn yok. Yok ama "Denge" adamý bir de kaprisli olunca sonuç kaçýnýlmaz oluyor. Üzülerek Portekiz'den fark bekliyorum
7 Haziran Cumartesi günü gruptaki ilk maçýmýzý oynayacaðýz. atv ve Lig TV'den naklen yayýnlanacak. Ve büyük ihtimal atv'de yayýnlanacak maçý, Þampiyonlar Ligi'nden kabusumuz Ertem Þener anlatacak.![]()
Finlandiya karþýsýnda iyi bir görüntü sergilesek de Portekiz'e karþý pek þans veremiyorum Milli Takým için.
Ama yine de baþarýlar!![]()
Fatih Terim'in kaprisleri yüzünden kör ve topalýz. Milli Takým'ýn yararýna herkesle çalýþacaksýn kardeþim çalýþmam deme hakkýn yok. Yok ama "Denge" adamý bir de kaprisli olunca sonuç kaçýnýlmaz oluyor. Üzülerek Portekiz'den fark bekliyorum
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
skor 3-1 falan biter bence maðlup oluruz![]()
Yaþamak Direnmektir!
Çok zor maç.. Milli takým bildiðimiz nal topluyor. Bunda da, Fatih Terim denen artistin Milli Takým(!) kadrosunu; her zamanki gibi egosuna kapýlarak ürettiði saçma sapan açmazlarla, kaprislerle oluþturmasý büyük etken. Hazýrlýk maçlarýný dandik takýmlarla deðil de kaliteli takýmlarla yapsaydýk rezil olmuþtuk. Ama görünen köy kýlavuz istemez. Defans evlere þenlik, çürük Gökhan'a göre daha iyi ve formda olan Servet'in oynamasý hava toplarý konusunda rahatlatabilir belki ama stoperlerimiz yerden zayýflar. Bugün de izledim ki, Gökhan Zan atýlan paslarýn kontrolünde bile zorlanýyor.. Defansif ortasaha az problem yaþayacaðýmýz yerlerden birisi, Aurelio görevini iyi yapacaktýr.. Tüm sezon boyunca sakatlýklardan ve formsuzluklardan yatmýþ olan Emre gerçekten çok çabalýyor,iyi de oynuyor ama forvete istenilen toplar gitmiyor gibi. Bu nedenle goller ya kanattan hasbelkader yapýlan ortalardan geliyor. Takýmda, sað kanattaki üretkenliðin aksine, solda Hakan Balta'nýn hücum konusunda zaaflarý var, pek orta yapabildiðini vs. görmedim. Rakibe baktýðýmýzda, Portekiz'in özellikle ortasahasýnda Crisitano Ronaldo, Quaresma ve Nani gibi çok kaliteli oyuncular var ve bizim bu hücum zenginliðine ne þekilde karþýlýk verebileceðimiz meçhul(aslýnda öyle bir karþýlýk yok) Umarým fark yemeyiz.
Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.
maca bir sey kalmadi.. bu konuyu GENELe tasisak olmaz mi?
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
Fatih Terim finlandiyaya tuncayýn attýðý gibi portekizede boþ defansa gol atmayý düþünüyorsa kendisine ziya doðan ile emeklilik hayatýnda baþarýlar dilemekten baþka bir þey diyemiyeceðim![]()
hakan baltayý çok yetersiz görüyorum ve o kanat baþýmýza çok iþ açacak gibi geliyor banauður boralý kesecek bi adam deðil bence.
bence galibiyetle baslarsak süpriz olur
Gitme demek cok da Zor olmamali
3 ihtimalli bir maç olarak görüyorum . En azýndan Portekiz'e karþý beraberlik ile baþlarsak avantajlý olabiliriz . Umarým iyi bir sonuç alýrýz . Fatih Terim Milli Takýmýmýzýn baþýnda olsa da onu deðil Türk Milli Takýmý'ný destekliyorum .
Yenileceðimizi düþünüyorum bari fark yemeyelim .
Belki istatistikler yenilceðimizi gösteriyor ve Terim'in kararlarýný doðru bulmayabilim,bulamayabiliriz.
Ama o akþam kalbimiz Türkiye'nin yenmesi için çarpacak.![]()
Çok yanlýþ düþünüyosun sence yunanistanýn avrupaa þampýyonu olabilecðine kim inanýr ama inandý adamlar hedef çizdiler oldular ha ogle ha bogle sonucda finalde portekizi yendiler oldular inanç önemli bu iþe yüreði koymak önemli eðer inandýysak baþarýrýz
atamýyosan yemýyeceksin.!!!!!
Konu Ts_CLuB1967 tarafýndan (04.06.2008 Saat 17:12 ) deðiþtirilmiþtir.
ÞaMPiYoN TRaBZoNSPoR
bu maci alicaz baska yolu yokama rakip portekiz olunca
ister istemez
![]()
Gitme demek cok da Zor olmamali
Ilk mac oldugu icin icimde bir umut macin berabere bitecegini söylüyor.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kýþ iþedikleri denizlere/Yazýn yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
ATV Avrupa maçý verecekmi ?
Almanyada yaþayanlar için maçý ZDF kanalý da veriyor.
baþarýlar Türkiyem...
Fatih Terime ve kadroya bakmadan...
En büyük TÜRKÝYE....![]()
EÐÝTÝM ÞART!!!
Yaaa þimdi biraz gerçekçi olmak lazým favori tabi ki portekiz...ama bu maçtan mucizevi bir bereberlik de çýkartabiliriz....
Fatih terim kurduðu kadroyu anlamak mümkün deðil yaptýðýný oda bilmiyor Fatih tekke nerde Yýldýray gibi bi adam yok halil yom bunlarýn yerine tümer ne yapmýs emre güngörü servetýn yerýne alýyorsun sonra onuda tutup fýnallere goturyorsun......
tRaBz10SpOr
Fatih Terimin þahsiyetinde Türkiyenin rezaletini izlemek isteyenler cumartesi akþamý tv karþýsýna geçsin. Kýrma kazým ile genç semih gol atacak bizde portekizi yeneceðiz. Ha asker kaçaðý tüperi pardon tümeri unutmayalým![]()
Portekizin idmanýný 30 bin kiþi seyretmiþ.Üstelik giriþte 15 euroymuþ.
Portekiz - Türkiye 1:3
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)