Evet arkadaşlar hayırlı olsun imzalar atılmıştır
Trabzon Burak ve Selçuk'u da bitirdi!
Transfrerin hızlı takımı Trabzonspor, Manisasporlu Selçuk ve Burak ile 3 yıllığına anlaştı. Futbolcular, bordo mavili kulüple resmi sözleşmeleri yarın imzalayacak. Ayrıntılar Az Sonra...
Kaynak : DHA
Konu bordobluex tarafından (29.05.2008 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Evet arkadaşlar hayırlı olsun imzalar atılmıştır
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de talip olduğu Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın transferini bitirdi!..
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak ve Selçuk'un transferi konusunda Vestel Manisaspor Yönetimi ile anlaşmaya varırken, iki futbolcuyla da yarın 3'er yıllık sözleşme imzalanacak.
MARATON.COM.TR'ye konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, haberi doğrularken "İki futbolcuyu 3,5 Milyon Euro karşılığında transfer ettik. İmzalar yarın atılacak" dedi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU
Diğer başlık nereye gitti ya.
Neyse tekrar hayırlı olsun.
Umarım başarılı olurlar.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
hayırlı olsun sonunda kavuştuk
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Hayirli ugurlu Olsun...
Iyi Futbolcular !!!
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
hayirli ugurlu gok kralli ve asist krali olsunlar
Gitme demek cok da Zor olmamali
SON DAKİKA Son Dakika !
Trabzonspor, Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile 3 yıllığına anlaştı.
Trabzonspor, Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile 3 yıllığına anlaştı.
NTVSpor ve Ntvspor net..
hayırlı olsun.. selçuktan çok şey bekliyorum....
3 yıl az olmuş...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Hayırlı olsun hepimize...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Chovy, Egemen, Fatih, İlhan!!!!
Nerdesiniz Yahu...
fb bekle şimdilik sadece elinden talip oldugun futbolcuları aldık asıl bombayı sezon sonunda yapıp elinden hakkımız olan şampiyonlugu alacagız
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çetin oldu ama oldu
Türkiyenin en güzide kulübüne hoşgeldiniz
Hadi eyvallah..
Hadi bir kez daha hayırlı olsun yarın sabah gene fiyatları artmaz umarım.
DOZER CEMİL
selcuk ve burrak hayırlıolsun bence ıkısıde ıyı oyuncular muhakkak katkıları olacaktır fakat takıma hala yıldız alınmadı !
Hayırlı olsunda resmi site vermedi haberi?
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Hayırlı uğurlu olsun Çok sevindim iki Transferede insallah Bu yönetimin yaptıklarından sonra Taraftarımızda stadı doldurup eski AVNİAKER ruhunu yasatır rakiplerimize korku salarız
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Hayirli ugurlu olsun.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Hayırlısı olsun takımımıza...Kazasız belasız gelsinler Trabzon'a da...
Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Baslik gidip geliyor ama sanirim kilitlenmekten vazgecildi Son gunlerde surekli olarak Selcuk gorduk, Selcuk isittik. En sonunda transferin imzayla bitmesi cok guzel oldu. Selcuk ve Burak'a Trabzonsporumuzda sonsuz basarilar..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)