Egemen hocam selamlar. Şu ön direk mevzusunu değişsek mi acaba?
Egemen hocam selamlar. Şu ön direk mevzusunu değişsek mi acaba?
( ゚д゚)
Şu adam tekrar geldiğinden beri hiç ısınamadım. Videoda yaptığı faullere baksanıza. Yine fenerdeyken bize karşı oynarken aykut demirle de kavga etmişti.
https://m.facebook.com/watch/?v=1733553913541032&_rdr
https://mobile.twitter.com/nostaljits
https://twitter.com/nostaljits/statu...v7qWCr9NFi_ZLA
Konu jpositve tarafından (27.04.2022 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
Egemen para için ayrıldı. Yanlış hatırlamıyorsam 150 bin € fazla istemişti. Vermedik gitti. Bırakıp kaçma mevzusu olmadı. Bir nevi Novak gibi. Bedavaya aldık ilk maçtan oynamaya başladı hep aynı seviyede devam etti.
Selçuk'u küme düşen takımdan ciddi paraya transfer ettik. İnişli çıkışlı oynadı, bazen sövdük bazen kızdık. Adam ettik, sürekli oyaladı sezon sonu dedi. En parlak dönemde aşkına kaçtı. Bir burakla kıyaslarım ki o yine 5 milyon bırakıp gitti. Daha karaktersizini ben görmedim.
( ゚д゚)
Egemen çok mert birisine benziyor. O konularda ben de kırılmıştım zamanında ama içinde ne varsa o, yamuk yumuk bir adam değil.
Sezon başında duran toptan gol atınca kendisine pay biçilmişti ama son 10-15 maçta duran toplarımız rezalet. Kullandıklarımıza vuramıyoruz bile.
https://www.ensonhaber.com/kralspor/...arak-goruyorum
o haberler dogru degil..
selcuk sezon basi teklif olmasina ragmen kalmak istemis, senol hocaya sezon sonu ayrilcagini söylemis...
istese fenerde giderdi teklifler vardi....trabzonspora bunu yapama dedi,
egemen gibi sike olayindan sonra fenerbahceye imza atmadi...böyle profesyonllik olmaz olsun....ac mi kalacakti sikebahceye gitmeseydi?
ben ikisinide sevmiyorum ama selcugun kötü hatirlanip, egemenin bukadar sevilmesini anlamiyorum...
Sevinelim diye sevmedik.....
Gsli ikiyüzlülüğü. İşlerine gelince fblileri kudurtmak için 10-11 şampiyonu ts diye pankart açıyorlar, bize bilenince 10-11 şampiyonu fb diyorlar.
Birinin kötü hatırlanıp diğerinin umursanmaması ve geri dönünce tekrar sevilmesinin sebebi tamamen giderken ki durumları. Egemen zaten bir dönem kadro dışı kaldı, kaptanlığı elinden alındı. Affedildi geri döndü. Giderken de yanlış hatırlamıyorsam kimse o kadar ah vah etmedi. Bjk alınca değeri anlaşıldı sadece.
Öte yandan Selçuk en önemli oyunculardan biriydi. Herkesin mutlaka kalmasını istediği, 25 yaşındaki Nwakaeme gibi bir şeydi. Teklif varmış ama kalmış, sözleşmesi devam ediyordu zaten lütuf gibi anlatıyor bir de. Çok kalmak istiyorsa yenileseydi sözleşmesini, hayalim var dediği de ilk 10a giremeyen gsye gitmek işte. O kadrodan hala nefret ettiğim tek kişi.
( ゚д゚)
dedigim gibi ikisini de sevmiyorum, egemenin 8jk ya gitmesine de kizmadim ama sike ile hakkini calmis bir camiaya gitmesini asla kabul etmiyorum..hersey profesyonellik degildir, bazen idealist olman gerekir...
gs veya basaksehir gitseydi egemen kizmazdim ama resmen o dönem düsmaniniz olan sikebahceye gitti..hic bir zaman onu affetmeyecegim...
Sevinelim diye sevmedik.....
Egemen in ayrilma mevzusu icin paradan baska seyler de iddia ediliyor. Daha sezon bitmeden iatanbul'da ev aradigi falan soyleniyor. Daha oncesimden besiktas ile anlasmis. Forumda bu konuda eski sayfalara gidip siz de bakabilirsiniz.
Sonra egemen mert adam cart curt ne alaka. Fenerdeyken bize karsi oynarken kavga etmsti bizim aykut demirle. Ondan once bursadayken de sanirim besiktasli oyuncularla herhalde ibrahim toramandi kavga etti yine macin icerisinde. Bursaspordan ayrilirken de yonetimle kavga ettiler bunu takimdan kovdular. Sanirim orada kaptandi ona ragmen kovdular bunu takimdan. Senol gunes herhalde adamdaki potansiyeli fark etti de bonservissiz olarak transfer ettirdi. Bizdeyken de su an yeni yani gecen sens basaksehir macinda okan buruk un uzerine saldirdi. Bazi salaklarda twitterda bizde top oynarken basaksehire attigi kafa gollerini paylasiyorlardi. 6-1 kazandkgimiz macta hattrick yapmisti kornerden gelen toplara kafa vura vura. O macta hocamiz senol gunesti rakip takim hocasi ise abdullah avci idi. Yani egemen o golleri avciya atti. Tabi twitterdaki sazanlarin haberi yok.
Yani demek istedigim gittigi her takimda bi vukuati olan kavgaci ve alkolik biri. Takim kaptani oldugu bir tskimdan bile kovulabilen bir potansiyele sahip. Adamda mertlik, durustluk falan nerede gordunuz anlamadim.
Haa bu arada para mevzusu besiktasta oldu. O donemde sanirim besiktas in feda aezonuydu. Her oyuncudan maasinda indirime gitmesini istiyordu yonetim. Egemen kabul etmeyince sozlesmesini feshettiler. Bizimki de aziz yildirim veya adamlari iyi para teklif edince tipis tipis fenere imza atti.
Birde selcuk inanin sozlesmemin bitmesine 1 sene vardi cok isteyen takim vardi ama senol hoca, takim arkadaslarim ve takimi cok sevdigimden gitmedim kismi bana pek inandirici gelmedi. Bonservissiz bir sekilde imza parasi alarak dogun bir maasla bir kuluple anlasmak baska sey 2 kulup yoneticilerinin anlasmasini bekleyip ondan sonra bir takima imza atmak bambaska sey. Ben sozlesme suresini galatasaraydan imza parasi falan biraz daha fazla para koparabilmek icin bitirdigini dusunuyorum.
Konu jpositve tarafından (02.05.2022 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.
Alkolik ne alaka? İddia ediliyordan sonrası saçmalık kusura bakma.
( ゚д゚)
Evet kızanların çoğu fbye gittiği için kızıyor, o dönem ben de kızdım zaten yalan yok ama aştım artık bu olayı. Benim takımda istemediğim adam sonra nereye giderse gitsin umurumda olmuyor artık.
Efsane topçumuz, eski hocamız Şenol Güneş bile teklif gelirse giderim diyor, gittiği takımda dünyanın en güzel renkleri falan diyor. Balıkesirli adamdan tsli gibi davranmasını bekleyemem. He gidip de bizim için kötü söz söylediyse ayrı ki onu da duymadım hiç. Sevmeyeni de anlayabiliyorum gerçi muhtemelen o da farkında pek ön plana çıkmıyor. Geçen Yusuf'un insta yayınında çocuğu uyuyakalmıştı otobüste pek bir şey söylemedi![]()
( ゚д゚)
Tebrikler.
Duran toplar felaket.
Duran toplarda hep bahsediliyor çalıştırıyor falan diye de biz en son ne zaman kornerden gol attık veya tehlike yarattık? Cornelius Hugo falan var takımda bir de. Hatırlamıyor olabilirim hakkını yemek istemem ama bence daha iyi olabiliriz.
Liverpool bu sene 13 gol bulmuş kornerden. Duran top değil sadece korner. Bizim orta açacak oyuncularımızın da vuracak oyuncularımızın da kalitesi öyle düşük değil. Fakat organizasyonda ciddi sorunlar yaşıyoruz belli ki hiç tehlike yaratamıyoruz. Zaten neden devamlı farklı oyuncular kullanıyor atışları onu da anlamadım
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Takım şampiyon olmuş hala kornerden gol atamıyoruz filan, tamam yazın çok sıkı çalışır seneye atarız arkadaşlar.![]()
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Takım şampiyon olunca bir daha ligde maç oynamayacak mı? Eksikleri görüp söylemek suç mu şampiyon olduk diye?
Bende bu konuda birçok kez yazdım.. Takımda Birçok kafacı oyuncu var ama biz gol bulamıyoruz. Çalışıyor olabiliriz ama skor üretemiyorsak bir şeyleri yanlış yapıyoruz demektir.
Edgar, Hugo, Denswil, Dorukhan, Bakasetas, Djanini, Wakaeme, Cornelius gibi kafa toplarında etkili adamlar vardı bu takımda.
Egemen Korkmaz her ne kadar hoş görüntü vermese de Kayseri'de, gönlümde yeri ayrıdır. Soyadıyla severim.
Iyiki duran top calistiriyorsun hocam takima.
Ailesine yeterince vakit ayiramiyor diye ayrilmak istiyormus. Sonra aklima gelmisken bu gecen sene bi ara pro lisans kursuna gidiyordu. Ne yspti aldi mi sertifikasini acaba.
https://www.haber61.net/amp/trabzons...n-h452740.html
Gitmek istiyor diyorlar
Bir kez daha görüşülecekti sanırım umarım kalır.Hiç değilse 1 sezon daha.
Kulübede Egemen korkmaz olması her anlamda bir avantajdır. Psikolojik olarak bile rakibe etkisi vardır inşallah kalır.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)