Kalsa ne olur kalmasa ne olur. Duran toplarda takimi bu calistiriyormus avci hic karismiyormus sadece kenardan izliyormus. Gerisini soylememe gerek yok herhalde. Belki ahmetcan in performansina bi katkisi olmustur.
Onun haricinde belki de istanbulda yasamak istiyordur. Trabzondan ayrildiktan sonra futbolculugunda sadece 1 yil erzurumda bulundu. Isvicre de de top oynadi ama herhalde orayi begenmemezlik yapmamistir. Neyse hocaliginda da toplam 271 gun istanbul disinda denizli ve erzurumda takilmis sifo mehmet in mehmet ozdilek in yardimcilgini yapmis. Trabzon da ise su ana kadar 585 gun olmus. 2011 den beri istanbul'dan en ayri kaldigi sure olmus.
https://www.transfermarkt.com.tr/ege...r/73649/plus/1
emekler için teþekkür
Adam yoruldu yahu þikeciler ve yandaþlarýyla uðraþmaktan.
Yolu açýk olsun her þey için teþekkürler.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Hocanýn yolu açýk olsun. Mazeretlerinde haklýdýr. Bir þey diyemem. Volkan Demirel'in Karagümrük'e imza atarken Egemen Hoca da bizimle olacaktý ama Trabzonspor'daki görevinden þu an için ayrýlamaz demiþti.
Bence Volkan ile yoluna devam edebilir.
Niye gitti hâlâ muallak.
Bir basýn mensubu da çýkýp bu konuda bir þey sormuyor.
Volkan Demirel'in Hatay ile anlaþmasý olursa Egemen Korkmaz'ýn neden gittiðini görmüþ oluruz.
Yöneticinin egosu .yetersizliðinin sonuçlarýndan biri daha..
aþaðýdaki yalan haberin doðrusunu ..bugün Hakan Yoloðlundan öðrendim..
Egemen bi yönetici ile tartýþtýðý için gitmiþ..
bu yerel ..yalancý kafa bizi hiç býrakmayacak..
sonuç bu seneki gibi hüsran olmasýna raðmen
.................................................. .................
Abdullah Avcý'nýn Egemen Korkmaz’dan biraz daha düþünüp sonra karar vermesini istediði öðrenildi.
Korkmaz’ýn yakýn çevresine, “artýk tek baþýma Teknik Direktör olarak çalýþmak istiyorum. Eðer bugün böyle bir karar almazsam, ilerleyen yýllarda çok geç kalmýþ olabilirim. Bu yüzden Trabzonspor’dan ayrýlýp gelecek olan teklifleri deðerlendireceðim” dediði iddia edildi.
Egemen Korkmaz yurt dýþýnda futbol üzerine bir dizi eðitimlere katýlacak.
Haber61 - Spor Servisi -
samanyolu yerine rafet el romanýn þampiyonluk için yazdýðý þarkýsý söylenebilir:..metehants
yine formunda sürekli biþiler söylüyor. bu arada avcý ve diðer ekip gereksiz bi pozisyona itiraz ederken o da kulübede biþiler yazýp çiziyordu. fevri kararlarna raðmen bu adamý seviyorum. ilerde takýmýn teknik direktörü olabileceðini düþünüyorum.
þunun gibi bir tane sert stoper lazým bize. futbolculuðunda gayet iyiydi bize. yardýmcý antrenör olarak ta hocayla bayaðý uyumlu.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)