Sayfa 765 Toplam 864 Sayfadan BirinciBirinci ... 265 665 715 755 763 764 765 766 767 775 815 ... SonuncuSonuncu
Toplam 21585 adet sonuctan sayfa basi 19,101 ile 19,125 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gustavo Alejandro Colman

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Ömer SEVİNÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahada yüzlerinden nur akan bu leş takımı izlemektense yüzde 50'si "karaktersiz", yüzde 40'ı "içkici, disiplinsiz" olan 2011 kadrosunu izlemeyi o kadar isterdim ki..
    aynen öyle benim kafamdaki Trabzonspor sahada futbol oynayan sportif başarı hedefleyen bir futbol takımı. iyi aile çocuklarını, meyve suyundan başka birşey içmeyen tuhaf tipleri içerisinde barındıran bir cemiyet değilki. sahada başarılıysa bu takımın parçaları sahada işlerini yapıyorsa ben ağzımı zerre açıp laf demem hiçbirine. o kadroda ki oyuncular yapıyordular. en başta jaja. bazı tipler var bu takım taraftarları arasında futbolcuları kendi evlerine aldıkları insanlar sanıyorlar heralde. neyse şimdi mutlulular takım tuhaf tuhaf leş dolu ama hepsi çok iyi birer melek. nurlu hemde. ya su içerler ya meyve suyu. 10. olmuşuz önemli mi!

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6mSjnu7nyy8

Bizim taraftarımız bugünlerden bugünlere nasıl geldi Ya Rab?
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Hüseyin Başoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı MuratJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayın 3ü, 4ü normal. benim gözümde 1 gün bile geç kalmadan geldi adam. sizin şenol güneşinizi anca siz çekersiniz rahat bırakın adamı. vişnevotka falan yazan yönetici arkadaş jaja gitti takım zaten inanılmaz disiplinli herkes meyve suyu yada zemzem suyu falan içiyor. inanılmaz yani zaten Trabzonspor topçuları 5. sınıf olsun önemli değil meyve suyu içsinler yeter. ne güzel Trabzonspor'unuz var kafanızda. kafanız nasıl onuda tam çözemedim ama neyse.

kısacası colman 1 gün bile geç kalmadan geldi benim gözümde. bende colman olsam anca bugün gelirdim.
    işte yetkili bir gözün olmadığı için okadar kimsenin umrunda değilsinki bir bilsen....

işçi-işveren ilişkileri gayet açık ve net oyüzden kimsenin senin gözüne ihtiyacı yok ...

hasancebi81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Yiğit Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6mSjnu7nyy8

Bizim taraftarımız bugünlerden bugünlere nasıl geldi Ya Rab?
    27 sene şampiyonluk görmeden... 27 sene sonrakinininde kupasını alamayarak.
    ...

Nereden
    İstanbul

Alıntı hasancebi81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 sene şampiyonluk görmeden... 27 sene sonrakinininde kupasını alamayarak.
    Bunların hiç biri ahlaksızlığın dibine vurmuş futbolcuları koruyup kollamanın bahanesi olamaz. Orada verilen mesajı farklı algılamışsınız.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Nereden
    Trabzon

Alıntı Hüseyin Başoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte yetkili bir gözün olmadığı için okadar kimsenin umrunda değilsinki bir bilsen....

işçi-işveren ilişkileri gayet açık ve net oyüzden kimsenin senin gözüne ihtiyacı yok ...
    Taktın işçi işveren olayına. Şirketler aldıkları yanlış kararlardan dolayı CEO (Chief Executive Offcer) larını değiştiriyor. Partiler yanlış kararları yüzünden başkanlarını değiştiriyor. Takımlar yanlış kararları yüzünden teknik direktörlerini değiştiriyor.

Patron ayrıdır yönetici ayrıdır. Şenol Güneş bir yöneticidir ve takımı iyi yönetmediğini söylüyorum ben.

Patron olayına gelince bu takımın patronu benim, sensin, bu forum, ve bu takıma destek ve gönül veren insanlardır. Şenol Hoca, Sadri başkan ve diğerleri sadece bizim bu takımı yönetmeleri için başa getirdiğimiz insanlardır. ve şuanda bu insanların doğru şeyler yapmadıklarını düşünüyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
    ...

Nereden
    Trabzon

Alıntı Yiğit Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunların hiç biri ahlaksızlığın dibine vurmuş futbolcuları koruyup kollamanın bahanesi olamaz. Orada verilen mesajı farklı algılamışsınız.
    Bu oyuncuyu bu hale getirende hiçmi suç yok. 4 sene önce böyle değildi. Demekki iyi yönetilmiyor oyuncu. Ben antrenör olsam takımımda böyle disiplinsizliğe asla izin vermem. Kadro dışı sonrada gönderirim. Ama geçen senede yaptı bunu Colman ne oldu, şimdi Alan ve Henriqueyede örnek oldu. Benim demek istediğimde Şenol Hocanın takımda yeterli displini sağlayamadığı. Yani anlıcan Şenol Hocayı takan yok.
    ...

alper* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir

Ahlaksızlığın dibine vurmuş futbolcu nasıl oluyor merak ettim. Sahada hakemi dudağından falan mı öpüyor? Ya da rakip takım oyuncusuna parmak mı atıyor? Beyler kızımıza damat aramıyoruz. Ama bu düşüncede olanlar için yukarıdaki nurani yüz ifadesine sahip kardeşlerimize lisans çıkartılmasını öneririm.
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Nereden
    İstanbul

Alıntı alper* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ahlaksızlığın dibine vurmuş futbolcu nasıl oluyor merak ettim. Sahada hakemi dudağından falan mı öpüyor? Ya da rakip takım oyuncusuna parmak mı atıyor? Beyler kızımıza damat aramıyoruz. Ama bu düşüncede olanlar için yukarıdaki nurani yüz ifadesine sahip kardeşlerimize lisans çıkartılmasını öneririm.
    Jaja'nın ve Colman'ın ilah edilişine bundan başka şekilde destek verilemezdi herhalde

Kampa pişkin pişkin geç gelmek, antrenmana zil zurna sarhoş gelmek en önce "iş ahlakına" terstir. Gerisi de toplumların değer yargılarına göre değişir...
    Ayağa KALK!

Nereden
    Eskişehir

Ben de diyorum ki zemzem suyu ile yıkanan hangi futbolcu 14 gol 2 asist yapmış?

Anlıyorum, hepimiz Şenol Güneş gibi hem iş ahlakı hem de yetenekleri yüksek bir sürü oyuncumuz olsun isteriz. Atatürk’ün ‘Memleketini en çok seven, işini en iyi yapandır’ sözünü hatırlatmak istiyorum. Önemli olan işin nasıl icra edildiğidir. Sonuçtur. Değer yargılarınıza uymadığı için eleştirdiğiniz adam şampiyon olduğumuz sene direkt olarak 18 puan kazandırdı takıma. Bu 18 puanın 6'sı Mollasalihoğlu'nun bize aktarageldiği sıkıldım gidiyorum hadisesinden sonra kazandırılmıştır.

Colman'ı ben de pek sevmiyorum. Maç seçtiği için. Ama iş Jaja ve iş ahlakaı meselelerine sıçrayınca bu mesajı yazdım.

Nereden
    İstanbul

Ben de diyorum ki zemzem suyu ile yıkanan hangi futbolcu 14 gol 2 asist yapmış?

Anlıyorum, hepimiz Şenol Güneş gibi hem iş ahlakı hem de yetenekleri yüksek bir sürü oyuncumuz olsun isteriz. Atatürk’ün ‘Memleketini en çok seven, işini en iyi yapandır’ sözünü hatırlatmak istiyorum. Önemli olan işin nasıl icra edildiğidir. Sonuçtur. Değer yargılarınıza uymadığı için eleştirdiğiniz adam şampiyon olduğumuz sene direkt olarak 18 puan kazandırdı takıma. Bu 18 puanın 6'sı Mollasalihoğlu'nun bize aktarageldiği sıkıldım gidiyorum hadisesinden sonra kazandırılmıştır.

Colman'ı ben de pek sevmiyorum. Maç seçtiği için. Ama iş Jaja ve iş ahlakaı meselelerine sıçrayınca bu mesajı yazdım.
    Ya ben açık açık yazamıyorum ya da okuyanlar olarak sizler işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.

Jaja'nın verdiği katkıyı inkar etmiyorum! Fakat bu onun ahlaki problemleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aynı şekilde Colman'ın da...

Bu adamların işi sadece sahaya çıkıp top oynamak değil. Antrenman sahası da onların iş yeri. Kulüp tesislerinden içeri adım attıkları her dakika için mesaideler.

İsteyen futbolcu alkol de kullanır gece dışarı da çıkar. Ama hiç bir futbolcu sabah antrenmana leş gibi, bitik vaziyette gelemez. Gelirse Jaja olur, Adriano olur, Ronaldinho olur. (Hep de Brezilya'lılardan çıkmış hırtlıklar )
    Ayağa KALK!

Nereden
    Eskişehir

Jaja'nın verdiği katkı ortada ise sorun yok. Gerisi bizi ilgilendirmez onu ilgilendirir. Zaten senin de söylediğin gibi gelirse ne olduğu aşağı yukarı belli.

bahadır2561 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Madem o kadar disiplinlisiniz satin gitsin adami ya da kadro disi birakin suresiz
    Gorelim ne kadar delikanlisiniz
    Colman bence de zamaninda gelmistir

Nereden
    İstanbul

Yazın da döner ustaları, fırıncılar çalışmasa... Yazın komple tatile çıkıp kışın gelseler bence vaktinde gelmiş olurlar.
    Ayağa KALK!

bangkook_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir

Colman 1 hafta geç gelmiştir. İşin tırı vırısı yok. Yarın senin mesai saatini sabah 7 ye çektiklerinde dersin benim gözümde ben zamanında yani 8 buçukta geldim. Patronda aferin çok güzel yapmışsın der.
    Colman'ı savunan adam Trabzonspor'un büyüklüğünü kavrayamamış ve kompleksinden gece uyuyamayan bir adamdır. Sen bu işten 1 milyon 250 bin Euro kazanıyorsan köpek gibi hocanın belirlediği günde geleceksin. Colman efsaneymiş. Colman madem iyi bonservisini veren birini de bulur elbet hazret.

Nereden
    Eskişehir

Sen bu işten 1 milyon 250 bin Euro kazanıyorsan köpek gibi hocanın belirlediği günde geleceksin.
    Bu bakış açısıyla zor her şey.

Nereden
    Eskişehir

Bu bakış açısıyla zor her şey.
    Yok daha kolay. Madem dünya starı bir efsane kendisi paketinin fiyonkunu da kendi bağlar. Avrupa'nın devleri sıraya girdi kendisi için.

Nereden
    Trabzon

Hoşgeldin. Naber?

İdris Toksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

geldi mi ekselans?

Nereden
    İstanbul

Valla bende gece niye uyuyamiyorum diyordum bos yere doktora flan gittim komplekstenmis
    Eyv ilac tedavisine basliyorum hemen

Nereden
    İstanbul

Madem o kadar delikanlisiniz sozlesmesini feshedin niye 3 kurusun hesabini yapiyorsunuz
    Bide yok colman takim bulsun yok bilmem ne

Nereden
    Eskişehir

Alıntı bahadır2561 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem o kadar delikanlisiniz sozlesmesini feshedin niye 3 kurusun hesabini yapiyorsunuz
    Bide yok colman takim bulsun yok bilmem ne
    3 kuruş mu ? Biz bu adamın bonservisine 2.5 milyon euro kendisine ise senelik 1.250.000 eurodan 5 senelik kontrat yaptık. Ben bu adamın gitmesi için niye para vereyim yahu aptal mıyım ? Madem kendisi bir dünya starı 4 Ocakta kampı başlayan bulsun kendine bir kulüp. Getirsin bonservisini sonra istediği yere gitsin.

Haa ama gidemiyorsa o sözleşmeye uygun hareket edecek. Herkes Henrique'ye kızıyor çünkü zayıf halka. Kimsenin adamların memleketi uzak diye yalandan anlayış göstermesine gerek yok. Colman'ın az buçuk iyi maçı var diye yok hoş görelim yok hak verelim falan. Aykut Akgün Çinli olsaydı geç gelseydi görürdük bu hoş yaklaşımları da.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır burrows - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

colman gelmesi gereken zamanda gelmistir.normali bu olmaliydi..
    takim 2sinde toplanmis olsaydi guney amerikalilarla bir sorun kalmamis olurdu.ama
    tabi futbolcularla iletisim kuramayip unal'i tekrar goreve cagiran
    hocadan boyle seyler beklemek olmaz tabi.
    kopek gibi gelmek zorundaymis..gelmedi ne yapabildin yani?en fazla uc bes kurus
    ceza verirsin..yada jaja gibi colman'ida gonderirsin.yine zararli cikan trabzonspor olur..
    futbolcu transferinden zerre anlamayan bir hoca bir colman daha
    bulabilir mi?jaja gitti yerine kimi alabildiler..aldiklari adamlar jajanin uc bes gomlek
    alti adamlar..yaptigida cok buyuk ahlaksizlik sanki..yilbasini ailesiyle
    cevresiyle gecirebilmek 3-4 gun kampa gec katildi..
    kaldi ki bu takimda herkes gorevini tam yapiyor mu..sene de 2 milyon euro ya yakin bir para alan senol gunes herseyi cok mu duzgun yapiyor..
    iki sene de transferde yakalanan basari orani ortada..
    harcanan paralarin hesabini hocadan sorun o zaman da kulubun menfaatini
    dusundugunuzu anlayalim..
    takim senol gunes'in oyuncagi olmus ses seda yok ama 29 aralika kamp koyan
    hocayi sallamayan colman'i hemen asalim..
    son hareketiyle gozumde biraz daha buyudu Colman..
    kac senedir 2-3 gunluk kamp yuzunden tonla oyuncu kusturuluyor.ayiptir yahu.
    kampi diger takimlarin toplandigi ocak 2 ye koysan olmaz mi be adam?neyin
    inadidir..
    bir de alanzinho ve henriqe ekstradan izinliymis..takim 29unda onlar 31inde
    kampa katilmalari gerekiyormus..
    31 aralik..tarihe bak..yani filozof diyor ki yilbasini yollarda gecirin ne olacak.
    bu hocayi takmayip kafalarina gore hareket eden uc futbolcuyuda kutluyorum.
    sumo gurescisi henriqeyi bile kutluyorum..senol gunes'e iyi ders verdiniz..

Nereden
    İstanbul

Alıntı bangkook_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 kuruş mu ? Biz bu adamın bonservisine 2.5 milyon euro kendisine ise senelik 1.250.000 eurodan 5 senelik kontrat yaptık. Ben bu adamın gitmesi için niye para vereyim yahu aptal mıyım ? Madem kendisi bir dünya starı 4 Ocakta kampı başlayan bulsun kendine bir kulüp. Getirsin bonservisini sonra istediği yere gitsin.

Haa ama gidemiyorsa o sözleşmeye uygun hareket edecek. Herkes Henrique'ye kızıyor çünkü zayıf halka. Kimsenin adamların memleketi uzak diye yalandan anlayış göstermesine gerek yok. Colman'ın az buçuk iyi maçı var diye yok hoş görelim yok hak verelim falan. Aykut Akgün Çinli olsaydı geç gelseydi görürdük bu hoş yaklaşımları da.
    Tamam iste bende diyorum ki adam gec geldi ya NE YAPACAKSIN?
    Antrenmana cikmaya devam edecek mi takimla beraber
    Kampa erken katilan kolej havasi yaratan hepsi ii niyetli olan oyuncularla berabr mi takilacak?
    Filozofumuz yilbasini dusunememisse cezasini oyuncu niye ceksin

gudoz81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Smile

yanlız ortadaki amca düzeni bozuyor.
    nasıl oturuş o öyle ayırmış bacakları

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)