Benimadayim yok lakin Benim olamayacagim da asikar.
en metrosexuel kim? adaylarinizi yollayin. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Benimadayim yok lakin Benim olamayacagim da asikar.
ben de degilim
ama cevahir abi sende ufaktan metroluk seziyorum
ulan berkkkk
naptin laa..
ama senin isminde var bi halt
REsmini göremedik ama neyse bence En Metro Fatih özellikle kadiköyde çektirdigin foto aklima geldi de[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Parlak çocuk!!!!!
AtalaY_BugrA Nickli Üyeden Alıntı
olm saçmalama hemen yazini editle..ne metrosu laa..o fotoda bisiy yok sadece fotografci photoshopta biraz oynadi o kadar
valla bence bu topiçin sahibidir o dediginiz.bilmem anlatabildinmi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Forumun en metroseksülei kimdir?
Sizi aydinlatayim arkadaslar ögrenin bu kisi Harun'dur.
Geçen telefonla aradim "abi sonra ara su an manikür-pedikür seansim var sonra konusalim" dedi
Baska bir gün de aradim birkaç kere açmadi, sonra bu beni aradi "Serkanim Cimnastik salonundaydim, malum fazla kilom var atmaya çalisiyoz kizlarla" dedi ve Tan Sagtürk'ün bale kursuna kayit oldugunu söyledi.
Bunla da kalmadi tabii, foto zümrütte fotograf çektirecektik, gitmeden saçlarini yaptirdi, sonra da stüdyoya girmeden yüzüne hafif makyaj yapti.
E tabi metroseksüel erkekler günümüzde bayanlarin çok tercih ettigi erkekler, malum bayanlar artik"bakimli erkeklerden" hoslaniyorlar, ne diyelim Harun'um o yanindan hiç ayirmadigin bakim çantanla sana iyi günlerr...
Forumun en metroseksüeli ts_fandir.Çünkü öyle olmasi gerekiyor.Yoksa isi çok zor.Rakibide Serdar ortaç[img]smileys/smiley36.gif[/img]
arkadaslar serkan kardesimiz az önce kafasina yedigi okeylerden dolayi benden bi nevi intikam almaya çalistigini saniyor ama nafile .kizlarla aramin iyi oldugu dogru ama erkekligin icap ettigi boyutlarda.ne yaparsiniz istanbul görmemis baziköy çocuklari maalesefbenim kimligimle ön plana çikmaya çalisiyor .bu arada kullandigi lügata dikkat ederseniz çok yumusak hemde çokkk.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Harunum simdi elimdeki ses kayitlarina ne diyeceksin??
Onlar da mi yanlis?
Yüzsüzlügün bu kadari pes dogrusu!
Sen kabul etmiyossan ben de çekiliyorum,
nesi ayip bunun Harun epilasyonlu gögsünü gere gere söyle ben Metro yum diye, nolcak ki??
bence metroseksüel tsakrep61'e yakisir[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Turabozan Nickli Üyeden Alıntı
bak bunu açiklamak istemezdim madem konu ses kayitlarindan açildi bi ses denemesi yaptiralim.hani beyoglunu tanimayanlar varasa sayende tanir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Harun
tamam bende vardir biraz ama a lee cool un eline su dokemem adamin metrolugu nickinden baslio
Beyoglunda yillari geçen sensin, sen daha iyi bilirsin tabi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ne var nickimde ben metrosexüellik göremiyom... tsakrep kardes kabul et metroseksüelsin iste!!![img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ula ne kadar metro luga merakli varmis yaa Serkan beyoglu filan ne is ?
Kardesim ben cevap yazdiktan sonra ne degistiriyosun, illa alinti yapip çevre kirliligi mi yapalim??
Çevreyi sevmezsen metrolugu tamamlayamazsin Harunum, bunlari Beyoglunda onca yil ögretmemisler demek. Yaziiiik ki ne yaziik.
Metro olmadigimi saçima bakan anlar[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ne metrosu ya? Osmanli torununda metroluk ne gezer.
kelkitli29 Nickli Üyeden Alıntı
hah budur iste..Edited by: Emorfo
YA NE IS; KASETLER SES KAYITLARI[img]smileys/smiley2.gif[/img]BAKALIM NELER ÇIKACAK. ULA FATIHLE HARUN .!BENIM NEREM METRO ; OLSA OLSA NOSTALJIK TRAMVAY OLURUM,SIZIN YANINIZDA[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
BILMIYORUM HARUN BENIM SES KAYDIM YOK.[img]smileys/smiley2.gif[/img] SERKAN YAYINLADA BILELIM [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] http://tsweb.sitemynet.com/storm/id1.htmEdited by: perfectstorm
sana özelden mesaj attim bakarsan iyi olur cevahir abi .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)