slm arkadaslar sizlerle geçen gün okudugum bi haberi paylasmak istedim;
Kardesini seç...
kampanyanin adi Kardesini Seç. Yapilacak sey aslinda kolay oldugu kadar sorumluluk da isteyen bir sey. www.kardesinisec.com sayfasina giriyorsunuz. burada, çesit çesit illerden yoksulluk sinirinin bile altinda yoksul olan çocuklarin listesi var. onlardan birini seçip onu kendinize kardes ediniyorsunuz. sonra da ona kitap defter giyecek akliniza ne gelirse yollayarak yardim ediyorsunuz. Sadece asla para yollamiyorsunuz. Evet bu çocuklar ve aileleri çok fakirler, mutlaka paraya ihtiyaçlari var, ama o çocuk ruhlarinin, paradan daha çok sevgiye sefkate ilgiye ihtiyaçlari var. bu yüzden onlara para yollamiyoruz. hediyelerimizin yaninda birer mektup yazip yolluyoruz.sevgiyi paylasiyoruz. maddi imkanlarimiz iyi olmayabilir, zaten bu pek de önemli degil o çocuklar için, dedigim gibi onlar her seyden çok sevgi ve ilgi bekliyorlar.Sizlerin de bu kampanyaya katilip, bizden çoook uzakta her seyden çok sevgiye muhtaç çocuklari sevindireceginizi umuyorum.
unutmayin, onlara para hariç her seyi ama her seyi yollayabilirsiniz, tatillerde ziyarete gidebilir, ya da yaniniza gelmesini saglayabilirsiniz, telefonla konusabilirsiniz.. lütfen girip hiç degilse siteyi bir ziyaret edin, belki gerçekten ilginizi çeker..
Benim bi kiz kardesim oldu bile www.kardesinisec.com
Herkese sevgiler...
Edited by: deco