Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turnuvanın Sürprizi?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Turnuvanın Sürprizi?

Sizce tunuvada süpriz yaratabilecek bir takım varmı arkadaşlar. Gruplara bakınca Rusya çarpıyor gözüme.
    Önce TRABZONSPOR

süpriz değilde ispanya -hollanda final oynar demedi demeyin

Yorum

bence hırvatistan..

Yorum

benim sürpriz yapabilceğine inandığım takım POLONYA
        taraf

Yorum

Önce Rusya sonra Polonya diyorum. Polonya çok iyi takım ama turnuvalarda adaptasyon çok önemli.

Yorum

pek sürpriz olmasa da hollanda ve ispanyanın bişeyler yapabileceğini tahmin ediyorum.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ŞAMPİYON italya olacak büyük ihtimallen isterim bizimde kupayı almamızı isterim fakat td sinyör terim olursa isviçreye gezmeye gideriz
              İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

süpriz yapabilecek takımlar hırvatistan ve türkiye

İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                süpriz değilde ispanya -hollanda final oynar demedi demeyin
                hollanda final oynasın donla bir tur atarım trabzonda grupta romanya ile 3.lük yarışı yapar ancak hollanda van basten beceremiyor bu işi
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Grup maçlarında Romanya'nın diğer takımlara ya da en azından birine süpriz yaratıp gruptaki sıralamayı etkileyeceğini düşünüyorum .

Yorum

bence rusya sürpriz yapacak...bir de türkiye...puan bile alamayacağız..

Yorum

İspanya sürpriz yapar bence.

Yorum

bence yunanistan gene süpriz yapabilir

Yorum

Hollanda'dan bir nane bile olmaz... supriz takim rusya.....
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

süpruz takim romanya ama rusyada iyi hirvatlarda birsey yapabilir

rüyamda gördüm türkiye kupayi aliyormus ancak ruyada alirla bunlar kupayi zati
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Türkiye favori olamaz bu kadroyla zaten... Ancak sürpriz oluruz ... Turnuvada sürpriz yapacak takımda polonya ve Türkiye diyorum
                              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 18.05.2008, 15:13.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X