Arkadaşlar Salı günü Marmara Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Her Yönüyle Trabzon & Trabzonspor paneline katılan kişilerden biri de başkan yardımcılarımızdan sayın Saner Ayar'dı.Takip edenler bilirler Saner Ayar basketbol şubesiyle bizzat ilgileneceğini her röportajında dile getirmiştir.Panelde de bu konuda bize tavsiyelerde bulunmuştur.Bunlardan en önemlisi ise Türkiye Basketbol Federasyonuna mail atma girişimidir.Biz mail attıkça TBF üzerinde bir baskı oluşabilir ve takımımız Türkiye 2. Basketbol ligine yükseltilebilir.Saner Ayar herkes elinden geldiğince Trabzonspor'u 2. ligde görmek istiyoruz.Neden 2. ligde hiç Karadeniz takımı yok gibi mailler atmamızı söyledi.Aşağıda Türkiye Basketbol Federasyonuna mail atabileceğimiz adresi koyuyorum.Mümkün olduğunca, elimizden geldiğince mail atalım ve attıralım.Forum yöneticilerimiz belki başlığı buraya açmama kızabilirler ama malum forumumuzun en çok ziyaret edilen kısmı burası olduğunu düşünerek açtım bu başlığı.Böyle bir başlık belki var ama ben göremedim. Eğer varsa özür diliyorum herkesten.
TBF mail adresi : tbf@tbf.org.tr
Maile Trabzonspor'u 2. ligde görmek istiyoruz yazabiliriz arkadaşlar.Sponsor konusunda da kendisi ve Ali Ağaoğlu'nun sponsor olup takımı 1. lige çıkartmak isteyeceklerini söyledi.