Sevgililer günüde ne yapmayi ve ne almayi düsünüyorsunuz ? [img]smileys/smiley36.gif[/img]![]()
Sevgililer günüde ne yapmayi ve ne almayi düsünüyorsunuz ? [img]smileys/smiley36.gif[/img]![]()
olsa alacazda yok ki?
mavidüs Nickli Üyeden Alıntı
+1967[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
mavidüs Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley2.gif[/img]
benimki almanyada ben rahatim. bi e-kart yeter[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
çok pintisin özgür yaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img]ah ahhh yok ki[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Para yok Allahtan bu ara.Halden anlayan bi arkadasim var çok sükürsorun olmaz .
Allah bizi arsiz,maddiyatçi kizlardan korusun.(Amin)
Bi çiçek yeter bi de elimi hafif kanattim mi tamamdir koparitken diken batti derim olur biter fedakar sevgili ayaklari...
Agliycam simdii [img]smileys/smiley36.gif[/img]
bu mevsimde de gül yetisir yaama cidden seni anlamasi ve bir çiçek bile yeter birisi kaktüs verse bile yeter önemli olan verilen hediyede onu bulmaktir demi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
BordoMavili KIZ Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Gülden baska çiçek yok di mi piyasada...
yok ondan demedim murat sadece latife yaptim , sevgililer günü ki düsüncen hos olmasi gereken yani neyse atkimi öreyeyim sirada bere var patik var![]()
14 Subat Dogum Günüm Acaba 2 Tane mi hediye alacak...[img]smileys/smiley23.gif[/img]
Benim için hergun sevgililer günü (klasik bir kaçamak cewap ama öyle)
burdan of'a mesajla yetinecez [img]smileys/smiley4.gif[/img]
ben ne alsam yuzukle ayinin arasinda kaldim ama simdinin kizlarina bile cok bunlar [img]smileys/smiley4.gif[/img]
yüzük degilde ayi yakisir kardesim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sinem merak ediyordum su 14 Subat la ilgili topic i kim açacak diye bu kisi sen oldun ya ne diyim ben sana artik.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Ne sevgililer günü ya biktim su abuk subuk günlerden Onu sevmisim daha ne istiyor birde hediye mi alicam
Hediye almak için böyle abuk sabuk günlere ihtiyaç yok.Edited by: sevgi
sevgi - liler günün kutlu olsun sevgi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
az kaldi o güne kadar bi tane sevgilide bulamayiz.neyse bidahaki seneye
burda demek istedin ki adiSEVGI olan birinden niye böyle duygusuz bir mesaj gelmis dimi.Insanlari kullanmaya yönelik seyler bunlarda ondan derim sende cevap yazarsin ne kadar negatifsin diye ama öyle olmadigini biliyorsun neyse uzattim ama bu basligi hiç sevmedim haberin olsun[img]smileys/smiley1.gif[/img]
yo seni tanimazsan derdim negatifsin diye ama [img]smileys/smiley17.gif[/img]
valla sevgililer günü güzel, acaba bu sene gizli hayranim ne gönderecek bana sence sevgi ne gönderir
Bu sefer kendi çikar ortaya eger ortaya çikmazsa gelen ne gelirse gelsin alma gizemi sevmem ben de ertesi gün ortaya çikiyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bilmem ne alsam ki ??????[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)