hayırlı olsun bakalım ne kazandıracak bize
Ceyhun Gülselam sözleşme imzaladı
Takımımız Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam ile sözleşme imzaladı.
Genel Saymanımız Mahmut Aksu’nun katılımıyla Almanya’da sözleşme imzalayan Ceyhun Trabzonspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Takımımız Ceyhun’la 3+1 yıllığına anlaşmaya vardı.
Ceyhun Gülselam Kimdir?
1987 yılında Münih’de doğan Ceyhun Gülselam 8 yaşında Bayern Münih altyapısında futbola başladı. 8 yıl bu takımın altyapısında futbol oynayan genç futbolcu daha sonra Almanya Üçüncü Lig takımlarından Unterhaching’e geçerek profesyonel oldu. 1.92 cm boyunda olan Ceyhun savunmanın göbeğinde ve ön libero mevkiinde görev alabilirken, Türkiye A Milli takım formasını ilk kez 26 Mart 2008 tarihinde Belarus ile oynanan dostluk maçında giydi.
hayırlı olsun ilk transferimiz
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
hayırlı olsun bakalım ne kazandıracak bize
Hadi Hayırlısı Umarım hem bizim hemde kendisi için kazançlı olur
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
http://www.trabzonspor.org.tr/manset...&HaberID=38893
hayirli ugurlu olsun
Bugün resmi siteye 50-60 defa girmişimdir. Acaba imzalayacaklar mı imzalayamadılar mı diye. Sadri başkan benden transferde ilk güvenoyunu almıştır. Salı imzalayacağız dendi ve imzalandı. Saati önemli değil
Hayırlı olsun. Önlibero mevkiinde de oynayabiliyormuş. İlk transfer tamam diğerlerini de bekliyoruz.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
ilk Transferimiz hayirli ve ugurlu olur ins.
seytannin bacani kirdik artik imzalar gelir heralde
hayırlı uğurlu olsun almanyadan ikinci bir ogün kazandık inşallah
ilk transfer altaydan alper ama hayırlı olsun diyelim.
Trabzon ve Trabzonspora hayırlı olmasını diliyorum.
tek kelimeyle özetlemek isterim...
Elhamdülillah...
Eskiden Sungu61 idi ....
hayırlı olsun...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Hayırlı uğurlu olsun camiamıza.İnşallah başarılı olur...
Sadri başkan ve yönetim kurulumuzu tebrik ederim, Ceyhun kardeşimize başarılar dilerim. Trabzonsporumuz için hayırlı uğurlu olsun. Mayıs ayında transfer yaptık bazı şeyler değişiyor sanırım
Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.
-1461 TRABZON-
Şükürler olsun ki böyle bir başkanımız var.Hayırlı olsun Ceyhun ve Tüm Trabzonspor camiası.
Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Sahaya çıkmadan inanmam dermişim
hayırlı olsun.umarım takımımızda kalıcı olur
hayırlı uğurlu olsuninşallah başarılı olur
Bir Gün Mutlaka!!
Hayırlı olsun...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
bu 21 yasındaki genc kardesimiz hayırlı olsun takımımıza ve camiamıza ceyhun takımında ön libero mevkisinde oynuyor hersene ne kadar kaliteli bir ligde olmasada 5-6 gol ortalamasıyla oynuyor ama ümit milli ve A Milli takımda stoper olarak oynatıldı tekniginin yerinde oldugu söyleniyor kaptan hüseyinin satılmasına bir gerekce daha oldugu kanısıydayım bu transferler......
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Hayirli olsun. Bölye genc oyunculari transfer etmek herzaman iyidir Ümit milli futbolcularimizin sayisi 3e cikti. Insallah Murat Kalkan'da yakin zamanda imzalar.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
İnşallah devamı gelir ama daha kalitelisi olmak şartıyla
Hayırlı, uğurlu olsun..
Umarım başarılı olur...
Hayırlı olsun
Şu 1 diyelim.Gerisi gelir inşallah.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)