Saçmalamışlar her zamanki gibi, büyütüp prim yaptırmaya gerek yok... (bence)
Bugün fanatik gazetesini okurken trabzonsporumuzun sayfasında yer alan bir haber vardı. Ve bu haberde bence kalem altında bişeyler denmeye çalışıyor. Çok dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. Eğer bu durumdan ben durduk yeri gocunduysam bu başlığı açtığım için özür dilerim.... Haberi aynen kopyalıyorum...
Atılan imzalar uğurlu geldi
Fenerbahçe zaferini, Galatasaray’a özgü olarak bilinen ‘çiftetelli’ dansıyla kutlayan Trabzonlu futbolcuların keyfine diyecek yok... Maçın yıldızlarından olan ve hafta arasında medya huzurunda sözleşme yenileyen Yattara’nın performansı tribünleri ve teknik heyeti memnun ederken, Gineli’nin sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi. Büyük maçlardaki suskunluğunu Fenerbahçe’ye karşı bozan Umut Bulut da attığı golü taraftarlara armağan etti. Genç futbolcu, “Ligi prestij açısından değerli bir galibiyetle kapatmak tatile biraz olsun mutlu girmemizi sağladı” yorumunu yaptı.
12.05.2008
VERENA (KIRANKAŞ)
Saçmalamışlar her zamanki gibi, büyütüp prim yaptırmaya gerek yok... (bence)
Sezon bitti, haber yapmak icin kaynaklara ihtiyaclari var. En iyi yaptiklari isi yaparak uydurma haber yapiyorlar yine. Gerci uydurma haberle kalsa iyi, resmen iftira ve camur atma ekseninde yapilmis bir haber..
galatasaraya özgümü... olurda bukadar zorlama olur
Önce TRABZONSPOR
Ayrıca gol atmak da bjk ye özgü biz gol atarak bir mesaj verdik
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
silindi.........
Konu Kadir Aydın tarafından (12.05.2008 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
Orada çalınan müzik hoptek müziğiydi. Oynanan çiftetelliye benzesede yattara bizzat hoptek oynamıştır. Haber yalan
BMN TRABZON
Kilit muhabbeti baydı.
Bir güzellik yapalım ve kilitleneceğini düşündüğümüz başlıklara yazmayalım.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
galatasaraya özgü çifte telli mi hoptek o fanatik hoptek gelde kızma zaten taksim meydanında trabzon forması giyip gs nin şampiyonluğunu kutlayan dengesi bozuk insanları gördüm bide her gs li imalı imalı konşuyor ya biz kimseyle kardeş takım değiliz nerde fanatiğin e mail adresi ya delirdim yine
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Geçiniz...
febe şampiyon olamadı ya kuduz köpek gibi saldıracak adam arıyolar...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
bilgi@fanatik.com.tr
ben saldırmaya başladım benle gelen gelsin arkadaş delirdim haber iğrenç ötesi ne bu ya biz gs nin şampiyonluğuna sevinmişiz gibi göstermişler terbiye eksikliği yaşayan insanlar
Bence öyle bir ima yok, ama saçma bir haber olmuş.
25 e-mail oldu valla 100 yapmadan bırakmayacam çok bozuldum
gayseye özgü mü ? gülerim arkadaş ya fanatik haber yapmayı bilmiyor desene başlık faroza özgü hoptek içeriği başka..başı başka oynuyor ... başka bu gazetelerin
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Akılları sıra gizli bir kinaye sokuşturmaya çalışmış namusu ve şerefi olmayan basın. Buna öküzler bile gülerler.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Haberi sabah okuduğumda başlık ve içerik aynı idi. Ama akşama doğru başlığı düzeltip içeriği değiştirmeyi unutmuşlar.
Fener medyasına kötü girdi.Acısını o kadar da dile getirsinler artık
Haberinizin başlığına farozlulara özgü demişsiniz altında galatasaraya özgü çifte telli demişsiniz futbolcularımızın oynadığı oyun trabzona ait mahalli oyundur biz kimse için maç kazanmadık kendimiz için kazandık bizim kardeş takımımız yoktur bize ima ettiğiniz şey aşırı derecede iğrençdir yazınızı düzeltmenizi rica ediyorum ortalığı karıştırmanıza hiç gerek yok sizler yüzünden sporda kardeşlik yok zaten karışık olan taraftar kitlesini karıştırmayın.
bilgi@fanatik.com.tr;
50 defa gönderdim bu e-maili bakalım cevap gelecek mi?
eyvallah..... sende kopyala yapıştır gönder çok kolay rahatsız olsunlar
azizenin medyasından ne beklersin ki bi arkadaşın dediği gibi feneV şampiyon olamayınca çatacak yer arıyorlar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)