Euro 2008 Kupası Milli Takım Kadrosunu Nasıl Buldunuz ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Euro 2008 Kupası Milli Takım Kadrosunu Nasıl Buldunuz ?
Daraltma
X
-
başlığa dönüş yapalım...
Euro 2008'de mücadele edecek A Milli Takımımız'ın aday kadrosu açıklandı.
11.5.2008
Euro 2008’de mücadele edecek A Milli Takımımız’ın aday kadrosu, dün gece geç saatlerde açıklandı. Hakan Şükür, Mehmet Topuz gibi isimlerin alınmadığı kadroda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Rüştü Reçber, Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Sabri, Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Uğur Boral, Aurelio, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Tümer, Yıldıray, Hamit Altıntop, Ayhan Akman, Arda, Tuncay, Kazım, Gökdeniz, Nihat, Halil, Semih, Mevlüt.
genel anlamda beklediğimiz kadro...
tekke yine yok...
tek şaşırdığım isim mevlüt...
- Alıntı
-
Hayırlı olsun..
Hedefimiz büyük..
Fatih Tekke nin olmaması üzücü.En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 11.05.2008, 14:48.
- Alıntı
Yorum
-
Sabri nin yerine Mehmet Topuz
Emre Aşık'ın yerine Emre Güngör
İbrahim Kaş'ın yerine Giray diyeceğim ama sakatlık durumu nasıl bilmiyorum onun dışında İlhan Eker , Egemen , Bekir ,Ceyhun , Toraman gibi isimler olabilirdi.
Ayhan'ın yerine Nuri Şahin
Kazım'ın yerine Mehmet Yıldız kadroya çağrılabilirdi.
Ne diyelim başarılar .
- Alıntı
Yorum
-
Mehmet Topuz kadroda olmayı hak ediyordu.Ümit Karan,Hakan Şükür ve Fatih Tekke bu kadroya nasıl giremez?Üçünden biri kesinlikle olmalıydı.Açık söylemek gerekirse şu kadroyu görünce ümidim sıfırlandı nerdeyse.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Emre Aşık'ın adını duymayalı o kadar olmuş ki hangi takımda olduğunu dahi hatırlayamadım.Bende mi bi sorun var acaba deyip arkadaşlara sordum verilen cevaplar arasında Ankaraspor yoktu.Helal olsun(!) Fatih Terim'e unutmamış eski talebe(ler)sini.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
- Alıntı
Yorum
Yorum