Mustafa kardeşim hayırlı olsun.Dinlemede olacağız müsait olunca Başarılar dilerim.Hakkını vereceğinden şüphem yok
Radyo BMN her Perşembe 22.00 - 00.00 arasında Mustafa'yla yayında...
Mustafa kardeşim hayırlı olsun.Dinlemede olacağız müsait olunca Başarılar dilerim.Hakkını vereceğinden şüphem yok
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Teşekkür ederim Eyüp altından kalkarız inşallah
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
pagalım mustafa bu işin altından kalkabilecek mi??
hep birlikte pagacaaz..
Hadi eyvallah..
hayırlı olsun..
Hayırlı olsun Mustafa
-1461 TRABZON-
Burada olduğum zaman dinleyeceğim
-1461 TRABZON-
hayırlı uğurlu olsun mustafa...
lakin çok ters bir saat ya...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Hayırlı olsun hocam.
Dinlemede olacağımdan şüphen olmasın
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Hayırlı olsun başarılar dilerim
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Hayırlı olsun.
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
hayırlı olsun
Jackson Avelino Coelho Jajá
Ahmet Kuru,İlhan,Alper,lato_95,Barış_61 teşekkür ederim.Yayınada beklerim daha başlamasına kaç gün var şimdiden heyecan bastı bile
Mustafa abi o gün bir işim olmazsa geleceğim, arkandayız.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yapmayı planladıgım yayının içeriğiyle ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.
Öncelikle program rock müzik agırlıklı olacak.Her programa büyük üstad Cem Karaca'ya saygı amaçlı onun şarkılarıyla başlayıp onunla bitirmeyi düşünüyorum.Rock müzik olacak ama elbette kendi yöresel müziğimizide unutacak degilim İlk birkaç programda sessiz kalmayı planlıyorum daha sonraki yayınlarda ısınmaya başlayabilirsem sesli yayına gecerim.
Her türlü fikir ve önerilerinizi bekliyorum.destek veren herkese teşekkür ederim.Umarım yayını sever ve dinlersiniz.
Saygılar.....
Rock müziğin babalarını yazayım mı baba?
Chuck Berry , Jimi Hendrixler yoksa rock çalıyorum deme Bob Dylan , Bon Jovi , Rolling Stones, John Lennon , Marvin Gaye , Arenkha Franklin En az bir defa çaldım bunları. Sen de çalacaksın ççç
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
...............
Konu alper* tarafından (14.05.2008 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)