Hayirli olsun. Herkes evleniyor.
Tolga Zengin dünya evine girdi
Takımımızın başarılı kalecisi Tolga Zengin, Ece Saraç ile dünya evine girdi.
Zorlu Grand Otel'de gerçekleşen nikah törenine Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte eski başkanlarımızdan Özkan Sümer, eski yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, oyuncularımızın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nun kıydığı nikahta, Tolga-Ece çiftinin şahitliğini eski başkanımız Özkan Sümer ve Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu yaptı.
bu vesileyle ömür boyu mutluluklar dile..rim
# BMN #
Tebrikler.
Genç yaşta hemen evlendi yau.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Allah kurtarsın.... Pardon Allah mesut etsin.......
Bir yastıkta kocatsın bu dünyada ve ahiret aleminde mutluluklar nasip eylesin....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Mutluluklar Tolga!
hayırlı olsun Allah mesut bahtiyar etsin
Bordomavi.net
Tebrikler..
Düğün fotoğrafları yok mu?
Allah bir yastıkda kocatsın...
Tebrikler.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Mutluluklar
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Mutluluklar Dilerim...
Ömür boyu mutluluklar dilerim Tolga
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
takımda sıra kimde acaba
Yaşamak Direnmektir!
Mutluluklar.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Resim ekleyemedim resmi sitede var...
http://www.trabzonspor.org.tr/manset...&HaberID=38836
# BMN #
Mutluluklar .. Pişman olmazsın inşallah
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
mutluluklar tolga hayırlı olsun Allah bir yastıkda kocatsın evinizden neşe eksilmesin evliliğin heycanı hiç bitmesin
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
evlilik önemli ve çabuk hevesi kaçan bir müessese olduğu için fazla temennide bulundumEmirhan bu yazdığını Tolga okusa kesin bozuk para verirdi sana Bu nasıl temenni yaw..
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Tolga'dan ömür boyu imza
Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin, Ece Saraç ile evlendi.
Zorlu Grand Otel'de düzenlenen nikah törenine Trabzonspor Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve çok sayıda davetli katıldı.
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun kıydığı nikahta, genç çiftin şahitliklerini Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı Özkan Sümer ile Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu yaptı.
Canalioğlu, Ece Saraç'a "Tolga'ya penaltı atmaya hazır mısın", Tolga Zengin'e ise "Penaltı tutmaya hazır mısın" biçiminde sorduğu sorulara aldığı 'evet' cevaplarının ardından nikahı kıydı.
ligtv.com.tr
Mutluluklar Tolga.. Allah bi yastıkta kocatsın Darısı başımıza
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
mutluluklar tolga,darisi basima
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Ömür boyu mutluluklar...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Tebrikler Tolga.
Eşinle bir yastığı ömür boyu sağlık,mutluluk ve huzurla paylaşmanızı dilerim.
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)