ligtv DIŞARI ligtv DIŞARI !...
Trabzonsporumuzun bu aksam oynadigi mac esnasinda son haftalarda ve bundan once de surekli Trabzonsporumuzun maclarini
verecegine dair reklamlar yapmasina ragmen Trabzonspor Taraftarlarini surekli magdur duruma dusuren PISLIGTVyi statta protesto
eden binlerce Trabzonspor taraftarinin ```LIGTV DISARI``` tezahuratini maci televizyonlari basinda izleyen taraftarlarimiz tarafindan
duyulmamasi icin kisan PISLIGTVyi yaptigi CIRKEF davranistan dolayi KUTLUYORUM!... zaten PILSIKLERDEN TEMIZ bir sey beklenmez!...
Milyonlarca TRABZONSPOR TARAFTARININ GUR VE ISYANKAR SESINI KIMSENIN KISMAYA gucu YETMEZ!...
hic bir zamanbu ses kisilmadi ve hic bir zaman da kisilmayacak!...
Yurekli Trabzonspor Taraftari ligte hic bir amaci kalmayan , bunun yani sira kotu futbol sergilemesine ragmen takimina olan askindan dolayi o stada kosmustur...
PISLIKLERINIZDEN SUPERLIG ARTIK ``SUPERPISLIK``` olmustur...
Turk Futbolunu gelistireceginiz yerde surekli baltalamaya , nifak tohumlari ekmeye , ayriliklari derinlestirmeye calistiginiz apacik ortadadir..
Trabzonspor Taraftari Sesini Milyonlara Ulastirmistir seneler once ve bu ses hafizalarda hala yankilanmaktadir!/
Simdi sizin yaptiginiz cirkeflik size cok yakisiyor.. siz temizlik nedir bilmeyen yaratiklar toplulugu (istanbul medyasi ve onun surtukleri) boyle devam edin!...
Biz Trabzonda ve Trabzonsporun oldugu heryerde olmaya devam edecegiz...
Trabzonspor Taraftari Diyorum Baska Bir Sey Demiyorum!....
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
ligtv DIŞARI ligtv DIŞARI !...
O kadar taraftardan ses cikmamasina sasirmistim zaten.... Haram olsun odedigimiz paralar...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
ben de ara ara duydum bu tezahüratı. ama sesi kıstıklarını da fark ettim. lanet olsun bunlara
LİG TV DIŞARI !
istedikleri kadar kıssınlar daha gür sesle daha fazla bağırırız kızdırmasınlar bu takımın taraftarı 30.000 kişi yürümüş taraftardır gene haksızlıklar olursa gene yürürüz son olarak maçta ki gibi LİG TV DIŞARI LİG DIŞARI
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
iyiya bu hafta trabzondaki maçta görürler gereken tepkiyi arkadaşlar nereye kadar kısacaklar bakalım...
Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
serefsiz bunlar, bende diyorum bizim taraftar neden o kadar sezsiz.
LIG TV DISARI
haftaya febe maçını yayınlatmayacaksın bunlara !!
Yaşamak Direnmektir!
İşin bir de ilginç tarafı var , stajyer genç bir spiker bizim maçta deneniyor.
Genç arkadaş gayet de güzel anlattı diyecek sözüm yok, fakat bizim maçta deneyeceklerine özet anlatımlarında vs deneseler daha mantıklı olmaz mıydı?
Kimsenin bizle oyun oynamaya , bize saygısızlık yapmaya hakkı yok.Lig Tv yi yayıncılık anlayışı ve 3 istanbul takımı yanlısı tutumu için kınıyorum.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
ligtv yonetiminin trabzonspora yaptigi cirkefliklerin sonu gelmez! bizim de bunlara tahammul edecek luksumuz yok!...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Lig TV'ye önümüzdeki hafta FB maçında gereken tepki verilecektir inşallah...
Konu Çakır tarafından (04.05.2008 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.
Çağatay'ın söylediği çok doğru.Maça giden arkadaşlar bilmez ama ben hakkaten sinir oldum Tv başında.Bi Öztürk Pekin anlatıyor maçı bi diğeri.Elemanın ismi neydi unuttum, maç devam ederken Öztürk Pekin'in adama "sen devam et" demeleri filan.
ya o değilde maçı canlı izleyen arkadaşlarım spikerler neden durmadan değişdi??
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
bu kuruluştan farklı birşey beklemek olmaz.Eve geldiğimde kuzenim evdeydi ve maçta protestoları duymadım pek dedi.Bazen ses az gelmişti herhalde bilerek kıstılar dedi.Zaten böyle birşey bekliyordum.
Mecidiyeköyden BMN otobüsüne binerken ordaki esnaf bir abimizle sohbet etme fırsatı buldum.Avniaker de 3.5 yıl elektrik işlerinde çalışmış.Abinin anlattığına göre daha öncede böyle bir durum olmuş ve galatasaray maçında biz yayın kablolarını kesmiştik 5 dk.Fenerbahçe maçındada keseceksin,teknik arıza diyeceksin.Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın....
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
tv de sesin kısılması olayı yayınla alakalı gibi geldi bana. yani tribün sesini kısmadılar özellikle. kısmışlarsada yayınla alakalı bi problem olduğuda açıktı yani.
spikerin sesi bile zor duyuluyordu bir ara.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
sesimi duyan var mı?ya o değilde maçı canlı izleyen arkadaşlarım spikerler neden durmadan değişdi??
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Medya maymunu bunlar.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
arkadaslar bu bizans medyasi gecen hafta besiktasin adana da stadta olan olaylarini bile dogru düzgün göstermedi fenerli futbolculara olan saldirilari bile sansürlediler ama trabzonda olay olunca 100 kamarayla cekiyorlar.bu hafta trabzonda maci falan birakin 90 dakika bu lig tv ve bizans medyasini protesto edelim
seressizdir ne yapsa yeridir LIG TV
serefsiz lig tv, siz bizim sesimizi kestiniz bizde sizin kablolarinizi keseriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)