Trabzonsporumuzun bu aksam oynadigi mac esnasinda son haftalarda ve bundan once de surekli Trabzonsporumuzun maclarini
verecegine dair reklamlar yapmasina ragmen Trabzonspor Taraftarlarini surekli magdur duruma dusuren PISLIGTVyi statta protesto
eden binlerce Trabzonspor taraftarinin ```LIGTV DISARI``` tezahuratini maci televizyonlari basinda izleyen taraftarlarimiz tarafindan
duyulmamasi icin kisan PISLIGTVyi yaptigi CIRKEF davranistan dolayi KUTLUYORUM!... zaten PILSIKLERDEN TEMIZ bir sey beklenmez!...
Milyonlarca TRABZONSPOR TARAFTARININ GUR VE ISYANKAR SESINI KIMSENIN KISMAYA gucu YETMEZ!...
hic bir zamanbu ses kisilmadi ve hic bir zaman da kisilmayacak!...
Yurekli Trabzonspor Taraftari ligte hic bir amaci kalmayan , bunun yani sira kotu futbol sergilemesine ragmen takimina olan askindan dolayi o stada kosmustur...
PISLIKLERINIZDEN SUPERLIG ARTIK ``SUPERPISLIK``` olmustur...
Turk Futbolunu gelistireceginiz yerde surekli baltalamaya , nifak tohumlari ekmeye , ayriliklari derinlestirmeye calistiginiz apacik ortadadir..
Trabzonspor Taraftari Sesini Milyonlara Ulastirmistir seneler once ve bu ses hafizalarda hala yankilanmaktadir!/
Simdi sizin yaptiginiz cirkeflik size cok yakisiyor.. siz temizlik nedir bilmeyen yaratiklar toplulugu (istanbul medyasi ve onun surtukleri) boyle devam edin!...
Biz Trabzonda ve Trabzonsporun oldugu heryerde olmaya devam edecegiz...
Trabzonspor Taraftari Diyorum Baska Bir Sey Demiyorum!....