açıkcası acayip çekiniyorum
ne yapacağız fenere karşı hiç bilmiyorum.. inş. galatasaray karşısındaki fenerbahçe bizim karşımızda da olur..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
açıkcası acayip çekiniyorum
Yaşamak Direnmektir!
ne bu acele..
daha maç biteli 10 dk oldu
yahu neyden çekiniyorsunuz anlamadımki tuttuğunuz takım Trabzonspor beyler hadi umudu kestinizde bu kadar küçük düşüncede neyin nesi karşındaki ezik senden büyükmü...
Önemli maç. fener maçı sonucta, şampiyonluk yarışı son haftaya da kalabilir.
Ama kazanıp onları şampiyonluktan etsek bile, şu zehir zemberek sezondan sonra çok da mutlu olmam. Sadece fener galibiyeti olur.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Bu maçın havası başka olacaktır.Takımdan daha iyi bir oyun ve galibiyet bekliyorum.Eminim taraftar şov'da olacaktır.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
ha ibb maci ha fener maci benim icin ikisi de ayni ..
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Benim temennim yarın Sivasspor'un Galatasaray'ı yenmesi. Çünkü eğer tersi olursa Gs şampiyonluğunu ilan eder ve Ts-Fb maçı formalite halini alır.
Fenerbahçe eğer iddialı gelirse bu maç, üstü düzey bir heyecana ve yüksek gerilime sahne olacağından seyir zevki de artmış olur. Hem de Fenerbahçe'ye darbe vurma şansını yakalamış oluruz.
Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yahu niye cekiniyorsunuzki anlamadim?Cikip guzelce topumuzu oynayacagiz eminim bu macta futbolcularimiz biraz daha ruhlu oynarlar.FBde kim?
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
insallah sampiyonluk haftaya kalir...
ozaman gel pis pisi fener.......
https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
inşallah fb'nin taraftarları gelirde bütün sezonun stresini atarız...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
ark.lar bide bir sorum olacak.. gerçekten kimin şampiyon olmasını istiyorsunuz..?? şahsen ben gs olacağına fener olsun derimm..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
ne olur Allah rızası için şu feneri yenelim :Q tüm derbileri kaybettik bir beraberlik bile yok.bunu kazanalım tüm ligin kötü gidişini unutacağım.şu fb nin şampiyonluğunu elinden biz alalım !
Ya su maci alalimda bu senenin ugursuzlugu kalksin üzerimizden.
@BordoylaMavi
gene hakem damgasini vurur bu maca... herzamanki gibiiiiiiiiiiiiiii
inşallah alırız maçı , çok iyi olur.
Gel bakalım kanarya, gelll.. ( İskender büyük versiyon. )
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
bu hafta şampiyon belli olursa fenerle rahat oynarız
bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade....
Sanırım Bu Macı Alamazsak Tarihimizde İlk Kez Sezonda 3 İstanbul Takımını 6 Maçta da Yenememiş oLucaz.
5 mayıs 96 nın intikamı diyorum.Beraberlik bile f5'e takılacak bi çelme diyorum.5 mayıs 96 saat 21.00'ı düşünüyorum ve akan göz yaşlarımın bu şekilde kuruyacağına içimin soğuyacağına inanıyorum..
Konu orhan42 tarafından (03.05.2008 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)