başlığın çok hoşuma gitti yaa.....
valla olur mu olur adamlarda para var...ama buna romalı taraftarlar ne der onu bilemiyorum...
Şeyh Maktum, 550 milyon dolara Italpetroli yöneticileri ile el sıkıştı
El Maktum’un amiral gemisi Emirates Grup, ünlü yatırımcı Soros’un da talip olduğu İtalyan futbol devi AS Roma’yı 550 milyon dolara satın alıyor.
Emirates CEO’su Ahmed Maktum “Anlaşmayı yaptık. Kuzenim (Şeyh Maktum) futbolu sevdiği için Roma’yı satın alıyoruz” dedi.
İtalya’da birinci ligde yer alan ve Avrupa’nın en büyük futbol kulüpleri arasında gösterilen Roma Futbol Kulübü son dönemde ciddi bir borç batağına saplanmış durumda. Kulübün yaklaşık 200 milyon dolarlık borcu olduğu ve AS Roma’nın yüzde 100 hissesine sahip olan İtalyan şirket Italpetroli’nin satış için yatırımcılarla görüştüğü biliniyordu. Son olarak kulüple Soros’un ilgilendiği belirtilirken, milyarder yatırımcının bu hafta Roma’ya teklifini sunması bekleniyordu.
Kuzenim için alıyoruz
Ancak Dubai Şeyhi son dakikada harekete geçerek Roma Kulübü için 550 milyon dolarlık bir teklif vererek Italpetroli yöneticileri ile el sıkıştı. Emirates CEO’su Ahmed Maktum Roma futbol kulübüyle anlaştıklarını açıklayarak şöyle konuştu: “Roma Kulübü ile anlaşmayı yaptık. Ailem her zaman değerli markaların satın almasında dünyada söz sahibi olmak ister. Roma’da onlardan bir tanesi. Üstelik kuzenim (El Maktum) futbolu çok seviyor. Ben futboldan anlamam ama kuzenim için Roma Kulübü’nü satın alıyoruz” dedi.
Haberin Kanağı: Burada
Var mı böyle birşey yahu?
başlığın çok hoşuma gitti yaa.....
valla olur mu olur adamlarda para var...ama buna romalı taraftarlar ne der onu bilemiyorum...
Konu alper* tarafından (24.04.2008 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Ne kuzenler varmış
İlginç vallla geçenlerde duydum El Maktum bir deve almış Bugatti Veyrondan daha pahali![]()
Hürriyet'in yarinki basligi:
Italya, Irtica ile karsi karsiya![]()
.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
adamlarda para çuvalla tabi alırlar arsenala stad yaptılar başka bir takımın sponsoru
Totti takımın Romalılarda kalması gerektiğini açıklamıştı yazıyı bulunca paylaşacağım
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
artık burasınıda livera61 ile romalılar düşünsün.![]()
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
sorma renkdaşım bende iki arada bir derede kaldım çok borç var satılması iyi ama gelenler bakalım neler yapabilecekler
İtalyan medyası bir kaç aydır Roma’nın sahibi olan İtalpetroli’nin 370 milyon avro’yu bulan borçlarından ötürü kulübü satışa çıkaracağını iddia ediyor. Son günlerde artan spekülasyonlara bakılırsa Roma da İngiliz kulüpleri gibi yabancı bir yatırımcıya satılacak.
Dizinden ameliyat olan ve sezonu kapatan kaptan Totti, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Bana kalırsa kulüp Romalıların elinde kalmalı,” diye konuştu.
Transfer yapmalıyız
Kulübün sezon sonundaki transfer çalışmalarına da değinen Totti, “İki forvet yolda, bir üçüncüsü ise ben takıma dönünde gelecek. İyileşince şampiyonluğa oynayan, daha güçlü bir Roma göreceğime inanıyorum,” dedi.
20 gün sonra dönüyor
Sakatlığının son durumu hakkında bilgi veren sembol oyuncu, “20 gün sonra koşulara başlayacağım.Şu anda kendimi iyi hissediyorum ancak bir zaman vermek için çok erken. Geçen sefer sakatlıktan yeni çıkmama rağmen Dünya Kupası'nı ve Altın Ayabkkabıyı kazandım. Önümüzdeki sezon daha da iyi olacağım," diyerek sözlerini noktaladı.
buda Totti'nin bu konudaki görüşleri
As Roma
Francesco Totti "10"
Bu işin iyice suyu çıktı.
Futbol takımları kişilere ait olmamalı.
Özkan SÜMER
O kadar paranin az birazini kan aglayan akrabalari arap ulkelerine verseler, binlerce insan olmez veya acliktan,hastaliktan telef olmazdi..
Bu adamlar paramı basıyor yaw..Yakında adamlar tüm dünyayı satın alacaklar...
SAATLERİN ULAŞAMADIĞI...'61.DAKİKA'DAYIM...
Deveye Bugattiden daha fazla para basıyorlarsa alırar![]()
roma için 550 milyon dolar çok az
petrol fiyatları bu hızla atrmaya devam ederse yakında her şey bu petrolculerın elıne gececek.
insanlar ac susuz evsiz barksiz yardim yapmazlar ama is reklam olsun diye 550 milyonu tak diye verirler
düşünseniz MR.TRABZONSPOR![]()
Belli başlı kulüpler dışındakiler şahıs malı olmaya, birer hobi aracı olmaya dönüşecek bu gidişle.. Yazık..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
EL Hüsraaann..
![]()
69' FR TOTTENHAM ROMA 5-0 - - (54)BENT
rezalet![]()
Önce TRABZONSPOR
Allahtan 5-0 bitti maç, Tottenham acıdı..![]()
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
zaten hazırlık maçlarında oynayamıyoruz geçen senede juveden 5 yemiştik önemli değil
As Roma
Francesco Totti "10"
Gazzetta dello Sport'a göre Baptista AS Roma'ya transfer oldu,yarin saglik kontrolünden gecicekmis.
bonservis bedeli 9 milyon euro
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)