Ama Üyeler Forumada katilmasi lazim yok öyle bedavaya hediye[img]smileys/smiley4.gif[/img]
evet arkadaslar forumumuz 1000. üyeye dogru gidiyor..su anda 970 üye var..
bence 1000.üyeye bir hediye alalim ne dersinizEdited by: Emorfo
Ama Üyeler Forumada katilmasi lazim yok öyle bedavaya hediye[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Uni_Ts_Ytu Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
ip nolarini kontrol ediyoruz öle bir sey yapmayin sakin..[img]smileys/smiley20.gif[/img]Edited by: Emorfo
1000inci Üyeye bir Bordomavi.net tisörtü bedava
mesela yaniiiiiiii[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Uni_Ts_Ytu Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bir soru[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Benim 4 tane kardesim var hepsi bu bilgisayardan Üye olsa ???
he hadi bakalim. ol da görelim ömür boyu ip ban yersin sürüm sürüm süründürürüm seni.
Kasinma usakkkk !!!!!!
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bzi anlariz koçummm.
Fatihcim baglanir tabi. Ancak bunu bize de bildirmen gerek. Mesela daha önce hiç yazmamis biri foruma üye olsun ceza yesin sonra baska nickle üye olsun ip ayni yine banlanir. Olay o yani. Yiyenin baglansin canim bi se diyen yok. Zaten forum üyeleri arttikça kontol zorlasacak.
oho forum a 1000 jis yazarsa forum forumlukdan çikar
ulan Fatih çok zeki oldugunu saniyorsun ehehe
Fatih öyle bir sey yaparsan seni sikayet edicem.Hediyeyide bana verirler artik[img]smileys/smiley1.gif[/img]
öyle 1000. üyeyey ne hediyesi öyle ayrimcilik yokk
1000. üyemiz Fransa'den Tolgaa6161nickli arkadasimiz.
Insallah kendini tanitir. bekliyoruz.
bakalim kimmis.umarim bunun altindan fatih çikar.ne dersiniz hos olmaz mi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
peki ben kaçinci üyeyim merak ettim simdi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Su an itibariyle 2933 üye var
Var ama yarisi hiç ilgilenmiyor.Hiç msj atmamislar
(Baslik degisirse iyi olur)
tanidigim milleti özellikle bayanlari üye yapmaya çalisiyorum ama üye olduktan sonra yazmiyorlar selaminin demesi gibi üye var ama yazmadiktan sonra hiçbir faydasi yok.
Bunlari ne yapip ne edip siteye ilgilerini artirmak lazim
birahami üyü olsam ne 300 üye olmak icin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
$FIRTINA61$ Nickli Üyeden Alıntı
300 degil 3000 [img]smileys/smiley36.gif[/img]
beklenen gerçeklesti.
3000. üye weasell diye arkadasimiz..hosgeldin diyoruz kendisineEdited by: GenTLeMaN
GenTLeMaN Nickli Üyeden Alıntı
hosgeldin weasell 3000
weasell Welcome to '' Bmn''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)