yahu şu işe bakın maç izlenmiyor diye çatıyı kaldıracaklar..Direkleri kaldırmak hiç mi akıllarına gelmemiş?
Direksiz iki katlı kapalı yapılmalı
Eskisi Gibi Kalmalı
Üstü Açık Olmalı
Trabzon Hüzeyin Avni Aker Stadyumu Maraton tribünü eski haline dönüyor.
Trabzonspor Yönetim Kurulu taraftarlardan gelen şikayetleri de değerlendirerek Hüseyin Avni Aker stadyumunun Maraton tribünü çatısıyla kolonlaının , Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden alınacak izinle birlikte kaldırılması konusunda görüş birliğine vardı. Böylelikle daha rahat müsabaka izlenme olanağı sağlanması planlanırken, yinede taraftarların konuyla ilgili görüşlerini kulübe aktarmaları istendi.
Bilindiği gibi maraton tribününde çatıyı taşıyan kolonlar, izleme açılarını engellemekte. Bu durumda taraftarların şikayetlerine neden olmaktaydı.
Akyazı'da yapılacak olan yeni Stadyumun bitimine kadar, minimum masrafla birlikte Avni Aker Stadyumu'nu modernize çalışmaları taraftarlar tarafından olumlu karşılanacağı düşünülüyor.
Taraftarların daha rahat edebilmeleri için maraton tribününe yeni koltuklar koyularak tamamını kombine satmayı düşünen yönetim kurulunun bu hamlesi ile, Akyazı tesisileri bitene kadar taraftarın artık rahat etmesi sağlananacak..
yahu şu işe bakın maç izlenmiyor diye çatıyı kaldıracaklar..Direkleri kaldırmak hiç mi akıllarına gelmemiş?
Bir Gün Mutlaka!!
Catiya gerek yok.
Nede olsa Trabzonda ne Yagmur yagar nede Kar :-)
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Resmi Sitede Yazıyor
Yönetim kurulumuzda ayrıca şu ana kadar yapılan transfer çalışmalarıyla ilgili üyelere bilgi aktarılırken, temasların planlandığı gibi yürütüldüğüne dikkat çekildi.
Toplantıda taraftarlarımızdan gelen şikayetler de değerlendirilerek H. Avni Aker Stadı’nın maraton tribünü çatısıyla kolonlarının Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nden alınacak izinle birlikte kaldırılması konusunda görüş birliğine varıldı. Böylelikle daha rahat müsabaka izleme olanağı sağlanması planlanırken, yine de taraftarlarımızın konuyla ilgili görüşlerini kulübümüze aktarmaları istendi. Yönetim kurulumuz maraton tribününün tamamının kombine kart olarak satılması için de çalışmalarda bulunulması düşüncesinde birleşti.
Yönetim kurulumuzun oturumunda daha önce varılan karar gereğince oluşturulması düşünülen Trabzonspor Koleji için kentimizde okul yaptırmak isteyen hayırsever vatandaşlarla işbirliği içerisine girilmesi görüşü benimsendi. Buna göre söz konusu eğitimin kurumuna katkıları doğrultusunda hayırsever vatandaşların isimlerinin verilebileceği fikri ağırlık kazandı.
29 Nisan tarihinde kentimizde oynanması planlanan Macaristan Ulusal Meclisi Parlamenterleri ile TBMM Parlamenterleri arasındaki müsabaka için Trabzon Valili tarafından kulübümüze gönderilen yazı üzerine H. Avni Aker Stadı’nın bu organizasyona tahsis edilmesi kararı alındı.
Yine Trabzon Sağlık Müdürlüğü’nün Dünya Hipertansiyon Günü nedeniyle 13 Mayıs Salı günü H. Avni Aker Stadı’nın ön kısmında vatandaşlara tansiyon taraması yapılması maksadıyla özel bir ambulansın bulundurulması yönündeki talebi kabul edildi.
10-11 Mayıs tarihlerinde 16 takımın katılımıyla Belçika’da düzenlenecek olan 25. Uluslararası Genç Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda kulübümüzün altyapı sporcularıyla temsil edilmesi uygun görüldü.
22.04.2008 21:44:00
Bir Gün Mutlaka!!
böyle bişe olacağına ihtimal vermiyorum vermekte istemiyorum...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
pire için yorgan yakmak gibi bişi oluyo sanki. direklere çözüm bulunması gerek. elalem direksiz uzay çatı sistemi yapıyor.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Öyle bir sey olacagini sanmiyorum.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Direkler kalkarsa catiyi kim tutacak. Yani direksiz cati olmaz.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
çatıda kalkacak zaten
Gerçek budur. ☆
çok gereksiz bir tutum
takıma masraf olacak
biraz daha sabretseler daha iyi olur.
Çatıyı da kaldırmak; kulağa çok mantıksız geliyor. Bu şikayet senelerdir var ama ortada madem stadyum projesi var; masrafa ne gerek var ya da az daha sabır edilemez mi?
Yoksa stad projesi mi yok ortada?
Ya da 10 sene içerisinde bitmesi çok zor bir ihtimal mi?
Futbol takımıyla ilgilenelim bir zahmet!..
Sezon bitiyor. Kamptan önce transfer işlemlerinin bittiği bir sezon yaşamak istiyoruz.
Çatılı da olsa istiyoruz!..
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
yeni stad isi olmuyacak mi da bunlar simdiki stad ile ograsiyorlar??
Sunun surasinda 2011 e kadar de idare ederdik ztn
Uzay çatı sistem de yapılır yapılmasına ama asıl soru 2-3 yıl için onca masrafa ve tadilata gerek var mı? Bence yok.
Bu arada "direkleri kaldırsınlar yeter" demekle "çatıyı tamamen yıkıp yeniden yapsınlar" demek aynı şey.
Eğer maratonun üstü açılırsa stadın 4 te 3'ü açık yani kale arkası havasında olacak. Bu olay bilet fiyatlarına da yansıyacak tabi ki.
Belki de yönetim kapalı veya numaralı diye tabir ettiğimiz tribünü bu vesileyle tamamen kombine olarak satmayı düşünüyor.Diğer kısımlardan kimse kombine almayacağı için o kısımlar da küçük ücretlerle maç bileti olarak satılır.
peki zeki mürende bizi görecekmi?
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
catiyida kaldirsinlar.. yagmurlu hava'da semsiyele mac seyrederiz
Bu işe en çok ''Şemsiyeciler Odası'' sevinmiştir.
Gerçek budur. ☆
direkler görüşü engelliyor diye çatıyı kaldırdın hadi.
yağmurda karda ne olacak?
trabzon yağış seven iklim.
biraz düşünen herkes direklerin mi yoksa çatıyı kaldırmanın mı taraftarı rahatsız edeceğini anlar.
saçmalamaya gerek yok.
yagmur ve kar yaginca neden ustu acik deriz ondan sonra,
ayrica stadin akustigide bozulur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)