Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 26 ile 42 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzon'u Ayaða Kaldýran Afiþ... | Ýsmini de Logonu da DEÐÝÞTÝR!..

Nereden
    Afrika Diðer

yahu bu alisveris merkezi trabzonda degil mi ?
    bu adamlar cilgin mi ki boyle bir art niyet tasisinlar ?
    sonucta bir seyler satip para kazanacak olan onlar ..
    tepkiden korkmamislar mi ?
    boyle buyuk bir yeri yapana kadar suncacik isim mevzuunu mu hesab edememisler ?
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

ilhan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

Silinmiþtir...
    Konu ilhan tarafýndan (23.04.2008 Saat 19:10 ) deðiþtirilmiþtir.
    Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
    “Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Hekimoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

bu forumdan 10 tane daha var ülkemizde.sadece Trabzondakinin adý deðil ,forum bornova forum mersin forum istanbul,forum denizli vs.bu firma ile stad için görüþülüyor adamlarýn hevesini kýrmayýn böyle saçma vehimlerle.

m@rdi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

@hekimoðlu

Evet ,haklýsýnýz. Türkiye'nin farklý bölgelerinde farklý büyüklüklerde forumlar açýldý. Ancak bildiðim kadarýyla hiçbirinin tanýtýmýnda yöre halkýný rahatsýz edici reklam kullanýlmadý. Neden Forum Trabzon'un tanýtýmýnda bu tür bir talihsizlik yaþanýyor ?
    Gözden kaçtýðýna,art niyet olmadýðýna inanasým gelmiyor. Bu kadar geniþ çaplý bir iþte detaylar çok önemlidir, daha dikkatli olunmalýydý!
    TSira- Þükran
    "Ne mutlu "insaným" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karþýlýk verene."

Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    46

diyelimki dedikleri gibi kötü niyetle yapýlmýþ birþey deðil
    peki böyle bir logo yapýlýrken insan hiç mi düþünmez acaba farklý anlamlar çýkýyormu çýkmýyormu diye. Trabzon üzerinde oynanan oyunlar ortadayken hemde.
    tez zamanda düzeltmeleri gerek bunu.
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

yahu grafiði yapanýn aklýnýn ucundan geçmemiþtir böyle birþey.iyice paranoyak bir millet olduk.daha dikkatli bakýn bakalým daha ne gibi gizli mesajlar var sevre vurgu var mý mesela yada bir kürt devleti imasý ha??hayret.

Adem Erdoðan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Alýntý hekimoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yahu grafiði yapanýn aklýnýn ucundan geçmemiþtir böyle birþey.iyice paranoyak bir millet olduk.daha dikkatli bakýn bakalým daha ne gibi gizli mesajlar var sevre vurgu var mý mesela yada bir kürt devleti imasý ha??hayret.
    Büyük firmalar projelerinde herþeyi en ince ayrýntýsýna kadar düþünmek zorundadýr.
    Özkan SÜMER

Nereden
    Trabzon

gösterilen tepkiyi yersiz buluyorum.

adamlar Trabzon' dan önce birçok yere böyle merkezler açmýþlar, hepsinin adý da Forum x, Forum y þeklinde.

"ilerde Trabzon' a da böyle bir yer açýp hemen Trabzon Rum kentidir göndermesi yaparýz" demiþ olmalarý bana göre komik bir iddia.

logo rahatsýz etmiþ olabilir, o deðiþebilir ama adlarýný deðiþtirme talebi ilginç geldi.

m@rdi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Yapanýn aklýndan geçmemiþ olabir (!), ama okuyan ve Trabzonlu olan , olmayan bir çok kiþinin aklýna bu tür imalar geliyor.

Madem art niyet yok, "Trabzon" yazýsý baþka yere alýnsýn,çok zor olmasa gerek.
    TSira- Þükran
    "Ne mutlu "insaným" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karþýlýk verene."

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

adamlar bizi temsil eden bir yapý olsun diye dalga þeklinde çatý yapmýþ deniz feneri koymuþ yapýya hamsi figürleri olacaðý söyleniyor dekorasyonda ,Trabzonlu þair bedri rahmi eyüboðlunun dizeleri olacak duvarlarda.140 milyon euroluk bir yatýrým ve 1800 kiþi çalýþacak. adý deðiþmez her yerde ayný logo da sadece tanýtým dergisinde öyle idi kendi logosu farklý dalgalý çatý ve deniz feneri figürü var.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Gürkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Yaþ
    47

art niyet var mý yokmu bilemeyiz. ama halk rahatsýz oldu ise deðiþtirmeleri gerekir. zaten kendilerine de gelmiþ tepkiler dikkate alacaklardýr. sonuçta o halka hizmet verecek bir alýþveriþ merkezi ters düþmek iþlerine gelmez.

içinde rum hecesi olan isim ileridede sorun yaratabilir. ýþýklý panoda forumun fo su söner sadece rum kalýr buda rahatsýzlýk verebilir. veya yazýlý bir reklamda bilerek veya yanlýþlýkla fo kýsmý yýrtýlýr sadece rum kýsmý kalýr. buda her vakit bir rahatsýzlýk meydana getirebilir.

direk logoyu görsem aklýma gelirmiydi bilmiyorum ama bu baþlýkla birlikte görünce benide rahatsýz etti. þimdi baktýkça direk gözime rum hecesi geliyor.

Anýl Caner - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    37

"Küreselleþme, sistemin çarklarýna uyum gösterme" bunlar birþeyler ifade ediyor mu sizlere?Reklamcýlýk ve pazarlama sektörünün geldiði ve gitmekte olduðu noktalarý gözünüzün önüne getirebiliyor musunuz?

Afiþi dahiyane ve þeytani olarak nitelendiriyorum.Öyle ya þeytanýn fikirleri her zaman daha ticaridir.Afiþteki küçücük bir süsleme nasýl da beni haberdar ediyor 1000 küsür kilometre uzakta olduðum bir þehirde kurulacak alýþveriþ merkezinden.

Afiþe gelince; Ýstihdam alaný yok bu þehirde, göç veriyor dýþarýya sürekli. Arkadaþlarýn yazdýðýna göre 2000'e yakýn insan çalýþacak bu yapýda, trabzon þehrinin kalkýnmasýnda rol alacak bu yapý.Reklam ve tanýtýmýný da etkili bir yöntemle yapmýþ aða babalar. Niyetlerinin o þekilde olmadýðýný açýklayýp afiþte oynama yapýldýktan sonra þu an "rezalet" olarak adlandýrdýðýnýz durum unutulacak aslýnda. Bunca yaygaradan sonra bize býrakacaðý izlenim açýk ve net. "Trabzon'da forum trabzon adýnda ciddi yatýrýmlar yapýlmýþ bir yapý var".Kimse o rum kelimesinin önündeki trabzon'u hatýrlamayacak ve umursamayacak mantýklý bir açýklama ve düzenleme getirildikten sonra. Ýþte biz buna pazarlama diyoruz, iþte biz buna reklamcýlýk diyoruz, iþte biz buna halkla iliþkiler diyoruz.
    Konu Anýl Caner tarafýndan (24.04.2008 Saat 15:36 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Mesajýn tamamýný kalýn yazmak yasakmýþ.
    Delikanlý kýz arkadaþýna "Sana olan aþkým 4 kardeþiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaþatacaklar" diyordu.

Great White - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Cool

Yazýlabilecek çok þey var aslýnda konu ile ilgili..

Bu alýþveriþ merkezi ve tarihi gerçeklerimiz de cabasý..

Ama burasý sportif bir forum..

Ben de kendi adýma sportif konular haricindeki hiçbir habere yorum yapmama düþüncesindeyim..

Zira benim ya da bir baþkasýnýn yazacaðý her kelime bizi futbolun çok daha uzaklarýna taþýyabilir..

Buraya neden mi yazdým?

Sadece bunu belirtmek için
    "söylediklerin kimseyi rahatsýz etmiyorsa hiçbi' þey anlatmýyorsun demektir"

GW

Anýl Caner - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    37

Alýntý Great White Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yazýlabilecek çok þey var aslýnda konu ile ilgili..

Bu alýþveriþ merkezi ve tarihi gerçeklerimiz de cabasý..

Ama burasý sportif bir forum..

Ben de kendi adýma sportif konular haricindeki hiçbir habere yorum yapmama düþüncesindeyim..

Zira benim ya da bir baþkasýnýn yazacaðý her kelime bizi futbolun çok daha uzaklarýna taþýyabilir..

Buraya neden mi yazdým?

Sadece bunu belirtmek için

bu mesaj birazcýk kafamý acýttýðý için düzenleme yaptým .
    Delikanlý kýz arkadaþýna "Sana olan aþkým 4 kardeþiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaþatacaklar" diyordu.

#10 Fietra - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Alýntý TheCrow Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    r harfi tam ortada olduðu için onun üzerindedir,art niyet olduðunu zannetmiyorum,olayý baðýra çaðýra duyurmadan firmaya gerekli ikaz yapýlsaydý düzeltilirdi zaten.Komplo teorisi üretmeye gerek yok,bu arada yazý niye mavi-beyaz?..Ulan yunan bayraðý mý yaptýlar yoksa!!!

Artýk düzeltilmesi gerekir,o ayrý konu...
    Üstüne katýlacak bir þey kalmamýþ.
    keyif adamý ..

Çaðatay_ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Konu ile ilgisi yok ama özür dileyerek söylüyorum ; Jansoldier kardeþim tamamý kalýn yazýlmýþ iletiler yasak.2 mesajýný daha gördüðüm için uyarmak istedim silinecek veya deðiþtirilecektir.Bilmeni isterim.Ýyi eðlenceler
    "Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

macka61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

adamlar bence amacýna ulþatý bunu bilerek yaptýlar alýþ veriþ merkezinin bütün herkese reklamý oldu trabzonda herkes bunu þimdi eminim biliyordu reklamýn iyisi kötüsü olmaz misali ama hemen bencede deðiþtirmeliler bu reklamý

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)